سلام
چند تا مشکل دیگه دارم:
1-اگه یه وقت یکی از بچه های مدرسه یا کسایی که می شناسم رو بیرون ببینم چی کار کنم؟(مثلا با اون طرف تو مدرسه حرف زدم ولی مالیه کلاس دیگه هست و نمی دونم منو یادشه یا نه)
2-من معمولا وقتی بیرون دارم راه می رم حواسم به اطراف نیست و اگه کسی رو ببینم حتی بهش نگاه هم کنم نمیشناسمش(البته چشم هم ضعیفهولی عینکم رو نمیزنم).حالا مشکلی که هست بعضی از بچه ها تو مدرسه می گن چرا وقتی من رو دیدی اهمیت ندادی؟حالا من هر چی بگم بابا من ندیدمت می گه چشم تو چشم شدیم!
3-اگه خواستی با یکی دست بدی اون دست نداد(حواسش نبود یا از قصد نداد)باید چی گفت؟
4-اگه یکی از دبیر ها رو بیرون دیدم چی کار کنم.؟
5-بادوستام تا دم در خونه می یام اگه تعارفشون نکنم بیان تو اشکالی داره؟(من قبلا دعوت نمی کردم ولی یه مدت با یه نفر دوست شدم که تا دعوتش می کردم می یومد تو!!!!از اون به بعد دیگه کسی رو دعوت نمی کنم بیاد تو)
6-وقتی می خوام از کسی خداحافظی کنم چی بگنم؟
7-اگه دارم با چند تا از دوستام می رم بعد می رسم به جایی که مسیرم باشونیکی نیست چه طوری ازشون خداحافظی کنم.اگه هفت هشت نفر بودیم با همه خداحافظی نکنم اشکالی داره؟
8-اگه یکی یه چیزی (مثلا یه چیز خوراکی با انجام کاری)رو پیشنهاد کرد از کجا بفهمم تعارفه یا نه؟
9-اگه یکی از دوستای نزدیکم بخواد گوشیم رو بگیره و بهش ور بره چطوری بهش ندم که بهش بر نخوره؟(برا زنگ زدن مشکلی ندارم ولی بعضی موقع ها می خوان بگیرن بهش ور برن و گاهی تو چیزایی که نباید برن می رن)
10-اگه چیزی مثلا گوشی یا هر چیز دیگه ای رو دادم به یکی از دوستام چطور بدون اینکه بهش بر نخوره ازش بگیرم؟
مرسی از همتون