رفقایی که این گوشیو دارن لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کنن ببینن چه نتیجه ای میگیرن :دی
Printable View
رفقایی که این گوشیو دارن لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کنن ببینن چه نتیجه ای میگیرن :دی
اول اعلام برائت میکنم !
من یه سونی فن خیلی شدید هستم !
این متنی هم در زیر میزارم به خاط اینه که اذهان عمومی روشن شه !
این طرف که ازش نقل قول کردم میتونم بگم یکی از بهترین کسایی هست که توی اندروید من سراغ دارم !
پس نظرش برام حجته هر چند که با این نظری که داده خرخره اش زیر دندونمه :دی
نقل قول:
اصولآ گوشی های هوشمند توان عکاسی چندان بالایی ندارند و هیچگاه نمی توانند همانند یک دوربین دیجیتال (حتی نمونه های معمولی برندهای معروفی همچون کانن) برای شما عکاسی کنند.گوشی های سونی هم از قاعده مستثنا نیستند گرچه خود سونی یکی از غول های سازنده ی دوربین های عکاسی و فیلم برداری است.نقل قول:
من خودم حسابی شیفته ی اکسپریا اس شدم اما تا قیمتش زیر 800-900 تومن نیاد نمی خرم به نظرم 1200000 یه خورده برای این گوشی زیاده.با این پول میشه تبلت ترنسفورمز پرایم خرید.
منم زیر 900 بشه میگیرم
فکر کنم اردیبهشت بیاد پایین مثل همیشه
lcd این گوشی عالیه هست آخه موتور پردازشگر براویا روشه باید ببینید تا تفاوت رو حس کنید اما درباره رابطه کاربری اندروید یه سری مشکل ها هست که با آپدیت android 4 احتمالا درست میشه
دوست عزیز بهتر بود مینوشتی مقایسه سونی با اس 2 ، خوب معلومه جلوی اس 2 کم میاره چون اس 2 رو خود سامسونگ هم دیگه مثلش رو نمیتونه بسازهنقل قول:
من خودم از سامسونگ زیاد خوشم نمیاد ولی از سونی هم چشمم آب نمیخوره که یه چیز خوب بده بیرون ، تا همین چند وقت پیش داشت گوشی با حافظه داخلی 320 میداد بیرون در صورتی که همه داشتن با 16 و 32 کار میکردن ، سونی هنوز کار داره و مثل کارخونه تازه تاسیس باید تجربه کسب کنه
GSMArena که این گوشی رو با GS2 مقایسه کرده و در خیلی از موارد این گوشی سر تر بوده.
دیگه اینکه پرفروشترین گوشی پارسال GS2 بوده و اکثرا هم با خانواده گالاکسی کار کردن و به این UI عادت دارن و خب عادی هست که با یک ساعت کار کردن با UI دیگه ، کمی براشون سخت باشه. ضمنا مگه از رو چرخیدن تو منو میشه تشخیص داد که دو هسته ای یا تک هست؟؟؟؟
یه کم زیادی تندش کردی !نقل قول:
خب شما هم فلان گوشی رو با گوشی که خودت داری استفاده میکنی می سنجی ...
انتظار داری وقتی میخوای گوشی عوض کنی بهتر از گوشی قبلیش باشه ...
تازه این حرف دوست زیری هم درسته ...
توی تستهای تخصصی سایتها در خیلی از موارد اس2 رو جا گذاشته ...
در بی رقیب بودن اس2 شکی نیست ولی این حرف شما یه مقداری ناجوره !
در مورد چرخیدن ...نقل قول:
مسله سرعت کار هست !
ادم انتظار داره یه گوشی سریع عکس العمل نشون بده ...
این اقایی که ازش نقل قول کردم و اقا مهدی هم تایید کردن که نمیدونم پستشون هست یا پاک شده ...
ایشون x10 داشتن و یه مقداری هم با اون مقایسه میکنن !
کلا با خرید و فروش و ضرر 130 تومنی یک روزه این گوشی دیگه عمرا طرف سونی نخواهم رفت و همینجا اعلام می کنم که سونی هم مثل نوکیا دیگه حرفی واسه گفتن نداره
حالا هی بره اگزمور آر و براویا انجین و 3D پانوراما و Floating touch رو تو بوق و کرنا کنه
والسلام
مهدي اين گوشي فقط مارك سوني روشه. سوني نيمه دوم 2012 تازه روي كار مياد
خوب از ایراداتش بگین.حداقل 2-3 روز بهش فرصت عرض اندام میدادین.مطمئنا انقدرا هم بد نیست.نقل قول:
کلا با خرید و فروش و ضرر 130 تومنی یک روزه این گوشی دیگه عمرا طرف سونی نخواهم رفت و همینجا اعلام می کنم که سونی هم مثل نوکیا دیگه حرفی واسه گفتن نداره
حالا هی بره اگزمور آر و براویا انجین و 3D پانوراما و Floating touch رو تو بوق و کرنا کنه
والسلام