خیلی ممنون دوست عزیز
اشتباهی اینجا پست دادم.
ببخشید.
Printable View
خیلی ممنون دوست عزیز
اشتباهی اینجا پست دادم.
ببخشید.
سلام دوستان
من تا حالا تانگل نداشتم:31:
حالا که نصب کردم این اروررو میده چیکار کنم
هم 4.4.1 رو گرفتم هم 4.3.2 رو با بدبختی پیدا و دانلود کردم (تو عکس 4.4.1 رو اشتباه زدم 4.1.1 :27:)
چیکار کنم
بعدش راستی این MW3 که آموزششو گذاشتن کرک نداره همون update 1.4.1 full که تکراریه کرک بازم نیازه؟اگه آره لینک بدیدکد:http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up3/29759911784677541790.jpg
(البته این آپدیته 27 مگه و آیکون های بازی رو داره اما چون با تانگل مشکل دارم تستش نکردم هنوز:13:)
تانگل درست شد اما با تکنو میرم تو مولتی پلیر کلوز میشه کرک مشکل داره فکر کنم:(((((نقل قول:
درضمن این تکنو 2.3 چطوریه با کدومش برم توضیح بدید دوستان:41:
ای پی هم بدید پینگ من 200:2::19:
دوست عزیز اصلــا نیاز به تـانگل نیست . تکنو 2.7.1 رو بگیــرید تمومه با اپدیت 2.4 بازی :20:نقل قول:
ممنوننقل قول:
عزیز من تانگل 2.3 و 2.7 رو دارم بعد کدوم گزینه رو انتخاب کنم :13:
در ضمن آی پی از کجا بیارم .....:31:شما که میگی تانگل نمیخواد:31:
***********************:40::11:******************* ****
دوستان با یه خارجی یهای الان تو تانگل چتیدم گفت پچ 1.4.3 میخواد ؟راست گفته؟؟؟؟
عزیز میگم تانگــل نمیخواد :31: . تانگل مربوط به اوایــل بود که تکنو اومده بود . الان شما میخــوای انلـاین بزنی بایــد ورژن 2.7.1 تکنوگاد و ورژن 1.4 بازیو داشتــه باشی . :10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (در محل نصب بازی کپی کنید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (در محل نصب بازی کپی کنید )
این هم اموزش تکنــوگاد هست اگه یاد ندارین :11:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6838053&postcount=30
مرسی از اول بگو خوب....:31::11::40::11:نقل قول:
تشکر نداره این تاپیک اما قربوووونـــــــــــــــت داداش:11::40::31::5::11:
سلام این بازی چند تا دی وی دی هست من یه دونه هس 3 تا دی وی دی به نظرتون بخرم ؟. بعدش میتونم مب هارو به صورت انلاین بگیرم ؟ اکه میشه لینک مب ها رو بدید ببینم چه قدر حجمش هس
سلام این هم map pack mw3 به سختی گیدا کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان می خوام در یک شبکه گیم نت و بوسیله یک خط adsl همزمان mw3 رو دو نفره همزمان با دو یوزر تانگل بازی کنیم اما نمیشه.
باید حتما یکی از یوزرها بیرون بره تا اون یکی قادر به بازی کردن بشه.
راهکاری هست؟
سرور رو که انتخاب می کنم
میزنه کانکت بعد عکس لود بازی که میاد
یه ارور میده که Ok
رو میزنم کلا از بازی میاد بیرون
چه کنم ِ؟ِ؟؟ِ
اضافه میکنم
کلا 20- 26 تا سرور نشون میده که هیچ کدوم هم ایرانی نیست
حقیقتاً کلافه شدم
یکی کمک کنه