سلام منم دقیقا گرافیکم مثل شماست ولی همچین مشکلی ندارمنقل قول:
نوشته شده توسط soomsar
حالا شما برای احتیاط این درایور رو هم دانلود کن احتمالا حل میشه
;)
Printable View
سلام منم دقیقا گرافیکم مثل شماست ولی همچین مشکلی ندارمنقل قول:
نوشته شده توسط soomsar
حالا شما برای احتیاط این درایور رو هم دانلود کن احتمالا حل میشه
;)
با عرض سلام خدمت همگی خوب منم یک نظری در مورد این ورژن بدم
من خودم با کارت 256 6600 این بازی را اجرا کردم و فکر نمی کنم مشکل از سیستم من باشه
به نظر من گرافیک بازی یک مشکلاتی داره من بهتون پیشنهاد میکنم بلور را خاموش کنید درسته که خیلی به نور پردازی کمک می کنه و حتی باعث میشه توی برخود با اشیا تا حد کیفیت یک فیلم روتوش شده کیفیت بالا بره ولی باعث میشه ماشین و جزییات ماشین بشدت افت کنه البته نه فقط جزیات به طور کلی چیز جالبی نمیشه فعلا نقات قوت این بازی را میگم
برخورد ها واقعا طبیعی کار شده چه برخود با اشیا مثل تابلوها ایسگاه اتوبوس حتی خورد شدن شیشه ها جلب توجه میکرد
به نظر من اتومبیل هایی که در سطح شهر هستن هم واکنششون جالب و طبیعی هست تا حدی که من خودم تونستم با شاخ به شاخ شدن با یک ماشین و تغیر مسیر ناگهانی حتی یکی از پلیس ها را از دور حذف کنم واکنششون خیلی بهتر شده واقعا پیشنهاد میکنم از این مزیتش توی مسابقات هم استفاده کنید دیگه مثل مست وانتد نیست که بری توی دلشون تاواکنش نشون بدن باید خودتون این مورد را امتحان کنید
پلیس ها بهتر شدن و یک مقدار عصاب خورد کن بعضی اوقات خیلی سمج میشن و با نیتروژن یا دور 180 درجه یا خیلی چیز های دیگه هم منحرف نمیشن
به مظرم مسابقات داخل شهری تقریبا شبیه نسخه های قبلی حداقل من به جای جالب و جاده های پر پیچ خم جاده های شهری نرسیدم ولی به جرئت میگم جاده های کوهستانیش یک شاهکاره من داشت نظرم این بازی بر میگشت و لی ان قسمتش جالبه
پیچ خم جاده ها صخره ها ترک های جاده ولی چند چیزش را من خیلی دوست داشتم
در یکی از مراحل که واقعا سخت نفس گیر بود باید شما توی یک جاده کوهستانی اتومبیل را در بغل روی جاده به لغزونید مثلا سر پیچ ها این بخش مشابه رکورد گیری هست که اگر شما بتونید با سرعت مناسب اتو مبیل را نزدیک به 90 درجه بر روی جاده بلغزونی در حالی که نباید به صخره ها بخوری یا از دره سقوط کنی مرحله سختی یعنی برای من سخت بود ولی بسیار هیجان انگیز
نکته جالب درباره این مرحله سقوط از جاده به دره هست که خیلی جالب کار شده شما تا آخرین لخضه باید تلاش خودتون را بکنید تا از جاده سقوط نکنید حتی اگر بیش از نصف ماشین از جاده بیرون زده البته کار ساده ای هم نیست پیش اونده که من خودم را با دو چرخ جلو و نیتروژن هم به دور مسابقه برگندوندم واقعا برای من بهترین بخش این بازی بوده البته این نظر منه ولی در کل نقات ضعف هم خیلی داره دیگه سرتون را درد نیارم این بخش کوهستانی را از دست ندهید
خدانگهدار
برای منم هم روی 128 جیفروس گیر میکنه ولی فکر کنم از پایین بودن سی پی یوم باشه ولی همینطوری دارم سر می کنم الان 90 درصدش رو رفتم
راستی شما چقدرشو رفتین ؟؟؟؟؟؟؟
من که دوست ندارم زود تمامش کنم . پس عجله ای ندارم !
الان هم 53% رفتم .
حالا یکی بیاد و یک کاری کنه توووووووووووپ ! یک پچ یا کرکی نیست که بشه بوسیله اون عکسهایی که خود بازی میگیره رو روی سیستم بریزه ؟
لازم به ذکر هست که توی بازی ابزار خاصی برای گرفتن عکس هست ، اما فقط زمانی کار میکنه که شما آنلاین باشید و عضو سایت Nfs هم باشید که عکس رو بلافاصله توی سایت قرار بده .
ببیننم یه سوال فنی بپرسم میشه جواب بدین فقط نخندین ها @!!!@
من کارت گرافیکم 64 هست
رم 256 !@!
مادربرم msi ( خیلی اشغال )
البته اینا مشخصات سیستم خودم نیست مشخصات سیستم داداش کوچیکم هستش
خوب حالا من میتونم این بازی رو تو این سیستم اجراش کنم یا نه
ممنمون میشم که جواب بدین
نه متاسفانه .
همینجوری که میبینی ، بچه های دیگه با گرافیک 128 و رم 512 توی اجرا کردنش مشکل دارن . ( اگه کارت گرافیک خوب و اصل باشه فقط اجرا میشه ولی با سرعتی فوق العاده پایین !!! )
مثلا من با Geforce MX 400 اصل که یک گرافیک 64 هست بازی Doom 3 رو با گرافیک نرمال تموم کردم !
دوستان كمك كنيد
من رئيس آخر را نميتونم رد كنم يعني تا جاده كوهستان برنده ميشم ولي وقتي به جاده كوهستان ميرسم همش ميبازم ميخواستم ببينم شما با چه ماشيني اين مرحله را رد كرديد .
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
نمیدونم چرا دیگه save که کردم دیگه load نمیشه. فکر کنم اشکال از registry Cleaner باشه که استفاده میکنم
اگه میشه یه توضیح کوچولو در این مورد لطف کنید .نمیخوام دوباره از اول بازی کنم .69% رفته بودم
ممنون احسان جان که کمک کردین
پایدار باشید
ببین صادقی جان شما سریال جدیدی که باهاش بازی رو دوباره نصب کردی داری که؟
اگه نداری برو توی Start -->Run-->Regedit.exe
و بعد برو قسمت HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Electronic Arts \Electronic Arts \ Need for Speed Carbon \ ereg
سمت راست سریالت رو نوشته.
این رو کپی کن.
بعد سیو گیمتو یا بده به من که ردیفش کنم یا این کار رو بکن.
با یه نرم افزار Hex Editor سیو رو باز کن سمت راست نرم افزار همون اول سیو گیم سریال رو نوشته.
اون رو با سریا جدید عوضش کن.
همین!
اگر متوجه نشدی سیو رو بده;).