پست بالا كه نوشته سي پيوش بايد 2670 باشه
Printable View
پست بالا كه نوشته سي پيوش بايد 2670 باشه
تو صفحه اول همین تایپیک نوشته 2630 ولی خیلی از سایتها زدن 2670نقل قول:
جریان چیه؟؟؟:13:
نقل قول:
سلام
سریه جدیده این مدل با CPU ی 2670 وارد بازار شده .
و با گرافیک GT 630 هست .
مشخصات دقیقشو میتونید تو سایت سازگار مشاهده کنید .
در ضمن یه ترابایت هم داره .
دوستانی که درباره این لپتاپ سوال دارن به من پیام خصوصی یا پروفایل بزنن، چون یادم میره به این تاپیک هم سر بزنم!
اگه بخوام کلی بهتون بگم، این لپتاپ خیلی خوب در اومده. خنک و کم صدا و خوشگل . دمای اون تو بازی فقط بالا میره که اونم اصلا مهم نیست من باهاش ساعتها بازی کردم و دما تا یه حدی بیشتر نمیره و نگرانش نباشین که این دما ایمن هست.
4755G , 4752G و سریهای جدید ایسر کلا خوب در اومدن.
واسه مهندسهای عمران و مکانیک و... هم خوب جواب میده.:31:
ميانگين چقدر در روز با اين لپ تاپ ميشه بازي كرد ؟. دماي سي پي يو و جي پيو تا چند درجه عاديه ؟نقل قول:
من باهاش 6-7 ساعت هم در 2-3 نوبت بازی کردم. ببین دمای قطعات بستگی به سنگینی بازی و مدت زمان بازی متغیر هست. مثلا تو بلتفید3 بنظر داغ میشه. دمای سی پی یو هم در حدود 80 درجه میرسه. البته ازون بیشتر نمیشه. شما از صدای فن لپتاپ هم میتونین متوجه بشین که به لپتاپ داره فشار زیادی میاد یا نه!
اگه فشار رو 100% باشه سریع فن ها روشن میشن و سعی میکنن سیستم رو سریع خنک کنن، اما اگه به هر دلیلی سیستم رو 100% قفل کرد و خنک کننده ها قادر به کاهش دما نشدن، سیستم خودبخود میتونه خاموش بشه.این مورد در حالت عادی معمولا پیش نمیاد، یه موقعی که سیستم ویروسی بشه و باهاش چند تا کار همزمان هم انجام بدیم و تهویه لپتاپ هم خوب نباشه، ممکنه اینجور ی بشه.
شما اگه میخواین با این لپتاپ زیاد بازی کنین، سعی کنین 1.5 ساعت بازی کنین و 15 دقیقه به سیستم استراحت بدین تا یکم خنک بشه خودتون هم یه دوری میزنید براتون خوبه. بعدش دوباره میتونین بازی کنید با همین روش.
دوستان صدای فنش چجوریه؟؟در حالت عادی تو محیط بی صدا چیزی شنیده میشه؟؟وقتی بازی میکنی چجوریه؟
یه سوال دیگه..تو یه سایت نوشته بود دکمه تاچ پدش خیلی سفته.درسته؟؟
و آخرین سوال...تاچ پدش اسکرول داره؟؟؟
واسه من كه فن هاش موقعي كه باهاش كارهاي معمولي انجام ميدم . روشن نميشه . فقط موقعي كه دما تا يه حدي بالا بره فن هاش شروع ميكنه به چرخيدن . صداش خيلي كمه . اگه منظورتون مثل گوشي 5800 هست بايد بگم كه اصلا اينجوري نيست . خيلي نرم و روون . مثل تاچ حرارتي توي گوشي ميمونه .
اسکرول که صد در صد داره دیگه؟؟؟؟
یه سوال دیگه سی پی یو 2630 هستش یا 2670؟؟
اسكرول نمودنم داره يا نداره ولي كنارش يه خط دو فلشه داره . عكس هاش رو برو تو نتبوك چك ببين داره يا نداره . مدل هاي جديد 2670qm هست تو سايت سازگار همه مشخصاتش هست .نقل قول: