اوه اوه
منم قبول شدم
الان چنتا سوال برام به وجود اومده
1-تو دانشگاه تیشرت رو گیر میدن ؟؟
2-تبلت یا نت بوک میشه برد ؟
3-ارتباط با جنس مخالف ؟؟
4-قضیه ستاره دار شدن چیه ؟؟
اوه اوه
منم قبول شدم
الان چنتا سوال برام به وجود اومده
1-تو دانشگاه تیشرت رو گیر میدن ؟؟
2-تبلت یا نت بوک میشه برد ؟
3-ارتباط با جنس مخالف ؟؟
4-قضیه ستاره دار شدن چیه ؟؟
1-خیلی خیلی بعیده گیر بدن ، من فقط علامه رو شنیدم یه کم گیر میدننقل قول:
2-جزء لوازم ضرورین اصلا
3- :)
4-اون قضیه مربوط به ارشده اونم برای یه سری افراد که فعالیت شدید صنفی و ... دارن
یه راهنمایی کنین بچه ها من متولد 71 هستم
امسال خرداد پیش دانشگاهیرو تموم کردم و دیپلم گرفتم
الانم دانشگاه قبول شدم
میخوام بدونم برای ثبت نام دانشگاه باید برم نظام وظیفه نامه بگیرم یا لازم نیست؟
چون تو سایت خود دانشگاه زده:
ارائه مدرک جهت مشخص نمودن وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران
همون کارنامه ترم آخری که درس خوندی رو مدیر مدرستون مهر که ببری دانشگاه میشه مدرکنقل قول:
پست شماره 57 رو بخوننقل قول:
دوستان سال اولی عزیز یه نگاه به پست زیر هم بندازن بد نیست ... حتما به دردتون میخوره * چند تجربه برای سال اولیها ی دانشگاهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون . خیلی مفید بود
من این دکتر شیری ــو خیلی قبول دارم :)
بچه ها روز اول هم درس میدن؟بعضی دبیرای دوست داشتنی : دی روز اول درس میدادن مجبور بودیم تو دفترچه یادداشت کوچیکمون بنویسیم وارد دفتر کنیم : دی
روز اول دفترچه بزایم جیبمون کافیه یا کلاسور ببریم ؟
در ضمن دانشجوها دفتر بیشتر استفاده میکنن برای نوشتن جزوه یا کلاسور و ... ؟کلاسور که ببریم کیف هم لازممون میشه؟
ما که خودکار هم با خودمون نمیبریم :دینقل قول:
سر کلاس از دخترا کاغذ میگیریم اگه نیاز شد جزوهای چیزی مینویسیم :دی
آخر ترم هم که میشه، از همون دخترا یه جزوه میگیریم کپی میکنیم، باهاش امتحان میدیم :دی
ولی خب شوما دفتر کلاسوری ببر که کاغذاش هم راحت قابل جدا و اضافه شدن باشن ...
روز اول هم بستگی به استاد و دانشگاهش داره
ما چند تا استاد داریم همون روز اول شروع می کنن ... غیبت کنی تا آخر ترم ولت نمی کنن :دی
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
یه سوال دیگه چند درصد احتمال داره اساتید ترم اول درصدی که از درسشون تو کنکور زدیمو بپرسن؟:31: برای شماها پیش اومده تا به حال؟ مثلا فیزیک یک یا ریاضی یک یا شیمی از درصدی که تو کنکور زدیم بپرسن؟
به درصدهایی که زدیم دسترسی دارند؟از طریق دانشگاه یا ... (کارنامه کنکور از ما نخواستن برای ثبت نام ، خودشون درصدامون رو تو سیستمشون دارن ؟)
چهار ساعت پشت سر هم تو یه روز زبان عمومی داریم :27: دست استاد باز برای هرگونه کوییز و ... :27: وقت برای همه چیز هست هر جلسه :41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش بخیر پیش دانشگاهی ساعت دین و زندگی انقدر سوال میکردیم وقت تموم شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تا به حال چه سوالاتی دیدین اساتید مختلف سوال کنن جلسه اول :31: نمره دبیرستان تو اون درس؟درصد کنکور؟سطحمون؟یا ...؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شب اول مقداری اسنرس داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم درو که وا کنم دقیقا با چه منظره ای تو کلاس رو به رو میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نمیدونم به کسایی که نمیشناسم سلام کنم :31: هم نمیشناسم و هم نمیشه سرمو بندازم پایین برم بشینم که :31:
یا برخورد سال بالایی ها :27: سرکار رفتن ها و سوتی دادنا ، پیدا کردن محل برگزاری کلاس ها و ... :31: