سلام دوستان
میخواستم درباره اینکه چجوری برای کنکور بخونم از یه کاربر بخوام کمکم کنه
معدلم 18.84 و دارم گزینه دو هم ازمون میدم
Printable View
سلام دوستان
میخواستم درباره اینکه چجوری برای کنکور بخونم از یه کاربر بخوام کمکم کنه
معدلم 18.84 و دارم گزینه دو هم ازمون میدم
سلام ...ما هم اومدیم !نقل قول:
از محضر آقا سجاد گل یه سوال داشتم:
شما بعد از آزمون کانون به پشتیبانتون هم مراجعه می کردین ؟ اگر آره هر چند وقت یک بار ؟
ضمنا کلاس تقویتی (بیرون از مدرسه) هم شرکت فرمودین یا خیر ...
خیلی متشکرم...
جلد 2 نیومده یعنی چی ؟!:13: ولی من که دارمش !!:31: منظورتون کتاب تسته یا کتاب کلاس؟نقل قول:
1-برای ریاضی حتما رمزینه سفید (که جلد 1 هست و جلد 2 هنوز نیومده ) ، خوشخوان جلد 2 !
سلام دوستان
من امسال کنکور دادم ولی به احتمال 99%اون رشته ای که تو تهران میخوام قبول نشم!!!!!!!!!!
یه سوال دارم:
معلمای ریاضی 3سال اخیرم توی تیزهوشان(ریاضی2.حسابان ودیفرانسیل) جزو بهترین معلمای شهرمون و حتی منطقه هستن
حالا باتوجه به اینکه همه این کتابا عوض شدن :
:40::40:من میتونم از جزوه های قبلی ام واسه کنکور91 استفاده کنم؟:40::40:
کدوم مطالب وسرفصلها عوض شدن؟کدوما تغییر نکردن؟
اگرهم که تفاوت خیلی زیادی کردن بهم 2-3کتاب توپ بگین(هم اموزش و هم تست)
:11::11:
فقط توروخدا زودتر جواب منو بدید.این موضوع بدجوری نگرانم کرده
کسی نیست جواب مارو بده؟
باتشکر
ادبیات 18-دینی 17نقل قول:
سلام من تازه عضو شدم .ولی خوب خیلی وقته دارم مطالبتونا می خونم .ایول دارین .حالا یه مشکل اساسی داشتم ممنون می شم کمکم کنین همتون : من امسال کنکور ریاضی دادم و رتبم حدود 4-5 هزار می شه (البته فک کنم)خوب با توجه به این که خیلی پزشکی رو دوست دارم خواستم بمونم سال دیگه کنکور تجربی بدم ولی چند تا چیز خیلی نگرانم می کنه:1-اگه بمونم و سال دیگه زیر 200 نشم عملا بد بخت شدم رفته (آخه من فقط پزشکی تهرانو می خوام)2-اگه وسط راه کم آوردم چی؟؟؟؟ همه می گن پشت کنکور موندن سخته تازه من تا حالا 3 تا زیست کنکورو نخوندم می ترسم از پسش بر نیام سخته؟البته اینم بگم که من ترم 2 پیش ریاضی رو غیر حضوری خوندم .مثلا گسسته که واقعا سخته 3 تا تست از 6 تاشو تو کنکور زدم ونهاییشم17 شدم بدون هیچ معلمی و فقط با متاب مبتکران .ولی خوب من خیلی با انگیزم3-پزشکی سخته؟در این مورد مفصلا توضیح می دم دیدگاهمو 4-پزشکی آزاد نمی تونم برم اگه رتبم از 1200 بیشتر شد کلا باید قید پزشکی رو بزنم (یعنی هیچ جای ایران دیگه نمی تونم برم !!!!!!!!!) و دیگه هیچی چون تجربی فقط 3 تا رشته تاپ داره منم به کمتر از عالی راضی نمی شم .ضمن این که اگه قرار باشه سال دیگه رتبم بیشتر از 1000 بشه و بخوام یه رشته دره پیت بخونم خیلی بهتره امسال با 4-5هزارم یه مهندسی خوب رو بخونم (حالا درسته تهران نمی یارم ولی جاهای دیگه که می یارم).معدل کتبیم 19 هستش .المپیادی و سمپادی هم نیستم .درمورد این سالی که گذشت بگم که من خیلی بد خوندم یعنی خیلی کم خوندم تموم ساعت مطاله رو جمع زدم و حساب کردم شد از اول مهر دقیقا هفته ای 32 ساعت!!!!!!!!!!!!!!!خیلی داغونه .یعنی ترم 1 که مدرسه می رفتم بچه های مدرسمون خیلی تو درس نبودن یعنی اصلا تو درس نبودن همین خیلی انگیزمو می گرفت .جوری که من ترم 1 حتی هفته هایی بود که اصلا نمی خوندم !!!!!!!!به خاطر همین مساله ترم 2 نرفتم مدرسه و خوب پیشرفتمو هم مدیون همین تلاش ترم 2 م هستم .من بهمن روزی 14-15 می خوندم وکلی هم لذت می بردم از درس خوندن .ولی عید که رسید دیدم خیلی مباحثو هنوز نخوندم در صورتی که باید شروع می کردم به دوره کردن .همین سبب شد دیگه خیلی بد بخونم .من 13 روز عیدو هیچی نخوندم .کلا همین افت و خیز داشتنم خیلی داغونم کرد.ولی می دونم اگه امسال با برنامه بخونم دیگه تا عید تموم کردمو بعد عیدم که دیگه دوران طلاییه می ترکونم.:پی.خوب خواستم یه ذهنیتی ازم داشته باشی :دی می خواستم کمکم کنی ببینم این کاری که تصمیمشو دارم درسته یا نه .همیشه به این فک می کنم چرا بعضی پشت کنکوری ها رتبه سال دومشون بدتر از سال اول می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!خوب 1 سال دیگه بیشتر همون درسا رو می خونن .من که اگه پارسال تابستون کنکور می دادم 80000 هم نمی شدم ولی همین 1 سال خوندن چقد کمکم کرد .حالا اگه 1 سال دیگه بمونم فک کنم.............دیگه دیگه....................ممنون می شم کمکم کنی واقعا به کمکت احتیاج دارم .درضمن در مورد پزشکی من به تخصص فک می کنم وگرنه دکتر عمومی شدن که خوب نیست . نظرمو در مورد پزشکی هم کامل می گم بعد این ایشالا:دی منتظر جوابتم عزیز .شرمندم می کنی.در ضمن من با چه کتاب کمکی و تستی زیستا رو بخونم که با مشکل مواجه نشم و از کی شروع کنم .درمورد ازمونم کجا برم گزینه2 بودم پارسال خوب نیست خیلی سخت تر از کنکوره و غیر استاندارد .کانون برم خوبه یعنی؟کمک پلیز از همتون کمک می خوام ممنون می شم
ســـلام همگی ؛ من ســـارا فارغ التحصیل رشته ریاضی ام و داوطلب کنکور 91 . از اونجایی که امید چندانی به کنکور 90ام نیست میخوام برا 91 بخونم . به احتمال زیاد برم پیام نور و موازی باهاش برا کنکور بخونم . این از من .
و اما ایـــنـجا : تاپیک خیلی خوبیه صد البته به شرط اینکه بقول دوستان تبدیل به پاتوق نشه !! هرچند میشه ازش درست استفاده کرد ؛ مثـــلا میشه گروه ساخت نه برا درس خوندن چون جواب نمیده بلکه برا همراهی حسی و روانی . نمیدونم شمام حس کردین یا نه که گاهی آدم نیاز داره یکی در جریان کاراش باشه ، ازش بپرسه و راهنماییش کنه . اینجا میشه دوستان مجازی خوبی داشت برا همراهی فکری و عاطفی . کسی که نه میشناسیشون و نه دیدیشون ؛ پس بی دغدغه میشه ازشون کمک خواست ، بدون وجود حسادت های مسخره . مطمئنا ده بیست نفر جای آدم رو تو هیچ دانشگاهی تنگ نمیکنه ، نــه ؟
شاید باهام هم عقیده نباشین و دوستان خیلی خیلی خوبی اطرافتون داشته باشین . به هر حال من منتظر جواب هاتون هستم .
تا بـــعد
کتاب کلاسش زیاد جالب نیست ، منظورم تستشه ...نقل قول:
جلد 2 نیومده یعنی چی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی من که دارمش !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورتون کتاب تسته یا کتاب کلاس؟
دوست من ، این که انقدر تعجب نداره ! به نظر من اگه یه نفر که میخواد برای سال اول کنکور بده، تمام دروس رو حتی در حد متوسط بخونه و نتیجه نیاره، سال بعد هم با همون میزان مطالعه، به احتمال بسیار زیاد نتیجه نمیاره. ( این یه تجربست) . ولی یکیو میبینی مثل من تا حالا زبان و ادبیات و دینی و شیمی پایه رو نخونده یا خیلی خیلی کم خونده. این بحثش جداست.نقل قول:
در ضمن خیلی ها رو میشناسم که قصد داشتن با پشت کنکور موندن و افزایش ساعت مطالعه ، سال دوم رتبه ی بهتری بیارن. ولی وسط راه جا زدن. دلیلش هم میتونه اینا باشه: تکراری بودن مباحث، استرس زیاد، توقع های بالا، ادامه دادن روش های غلط سال گذشته و ... .
با همه ی این حرفا اگه مطمئن 100 درصد هستی که سال بعد میتونی به همه ی مشکلات غلبه کنی، بسم الله. اما اگه یه ذره هم شک ته دلت هست، باید خیلی خیلی احتیاط کنی.
راستی من هم میخوام پشت کنکور بمونم.
کاملا با شما موافقم. من حدود دو سه ساله که میام فروم و حتی زمانی که عضو نبودم، میومدم و از تجربه ها استفاده میکردم. خیلی خیلی کمکم کرد. طوری که الان نسبت به بچه های سال بعد احساس مسئولیت میکنم. (یکی نیست بگه برو بابا بچه دماغو!!!!). من تا حالا ندیدم اینجا کسی دروغ بگه یا بخاطر خوب بودن درسش، بخواد فخر بفروشه یا حرف الکی بزنه و بخواد کسی رو بدبخت کنه! من بچه های اینجا رو از بهترین رفقای خودم میدونم.نقل قول:
خلاصه خوب جایی اومدی. به بچه های اینجا اطمینان کن. فقط حواست باشه بعدا معتاد نشی! (مثل من:27:)
بروبچز کنکور91 مقالات اموزشی و مشاوره خواستین درحد تواناییم کمکتون میکنم:11::11::11:
100 درصد تاییدههههههههه.نقل قول:
من تا حالا ندیدم اینجا کسی دروغ بگه یا بخاطر خوب بودن درسش، بخواد فخر بفروشه یا حرف الکی بزنه و بخواد کسی رو بدبخت کنه! من بچه های اینجا رو از بهترین رفقای خودم میدونم
ممنون میشیم عزیز.نقل قول:
بروبچز کنکور91 مقالات اموزشی و مشاوره خواستین درحد تواناییم کمکتون میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تازگی شبا هم درس میخونم.!!!! نمیدونم چم شده ولی اصلا خوابم نمیاد! سیستم کلا به هم ریخته!!!!
ولی هم چنان با خوندن ریاضی مشکل دارم!!!!:41:
خوب چیکار کنم !!! من عاشق فیزیکم از ریاضی زیاد خوشم نمیاد!!!!
میخوام این رمزینرو بگیرم ببینم چیه...
دوستان واسه ریاضی پایه جزوه ندارید؟ واقعا ممنون میشم بذارید.