دوست عزیر یعنی چی؟نقل قول:
راه دیگه ای داره؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیر یعنی چی؟نقل قول:
راه دیگه ای داره؟نقل قول:
يعنی اينکه اگه به تلوزيون از طريق ورودی هاش دستگاهی وصل کنيد ميتونيد تصوير کانال های تلوزيون و ورودی مورد نظر رو تصوير در تصوير ببينيد
نه
سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
واقعیتش من حدود سه ماهه این تلویزیون رو خریدم ... همه چیزش خوبه به غیر از یک معقوله! اذیت کننده !!!
و اون مربوط میشه به گیرنده دیجیتالش ... گاها (حدود 7-8 بار در روز) ... وقتی کانال عوض میکنم (هر کانالی) ... ابتدا صدا میاد بعش تصویر! ... بعد از اون هم صدا و تصویر نا هماهنگه تا وقتی که کانال عوض بشه یا همون شبکه Refresh بشه (بعدش معمولا درست میشه)
میخواستم ببینم دوستان هم این مشکلو دارن؟
یا میتونن کمکی بهم کنن؟
ممنون از توجهتون
از بانه خریدید؟نقل قول:
اینم جوابی که به من دادن
We have gone through your email and understand your concern.Please be informed that .MKV format is not supported on this model and this is as per the specifications and cannot be changed.Here is the link to know more;[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Further, we will forward your feedback to the concern team for our future models consideration.
چیز مهمی نیست مشکل از منبعه،شبکه های داخلی ایراد دارننقل قول:
اقا کسی نیست جواب بده چند روزه سرکار هستیم به خدا صواب داره ......نقل قول:
من اين مشكل رو داشتم ولي بعد از آپديت مشكل حل شد.نقل قول:
سلام
لطفا راهنمائی کنید
چند ماهی است این تلویزیون ex720 را داریم اما از دیشب سوالی برایم پیش آمده و اینکه از پشت تلویزیون صدای ویز ویز برق میاد و میخواهم بدونم این صدا از چی است تا حالا این صدا را نمیداد اما تا به برق وصل میشود از پشت تلویزیون صدای ویز .... برق میاد
آیا مال شما هم همینطوره ؟ میشود امتحان کنید که مال شما هم صدا میدهد یا خیر ؟
ممنون میشوم راهنمائی کنید
خداحافظ
مال من هم همینطوری هست.از وقتی آپدیت جدید نصب شده از باند بلندگو سمت راست صدای ویز ویز میاد.تازه مشکل دیگه اینه که صدای تلویزیون وقتی خاموش و روشن میکنی خود به خود کم میشه ولی شماره ولوم همون قبلی هست.یعنی مثلا ولوم صدا روی 20 بوده بعد از خاموش و روشن شدن باز ولوم روی 20 هست ولی صدای واقعی تلویزیون 6 هست بعد کم کم صداش زیاد میشه.مشکل خاموش شدن صفحه هم که سرجاشهنقل قول: