تا جایی که میدونم تا آخر آگوستنقل قول:
امروز 14 ام هست و ماه 31 روزی
فکر کنم میشه 17 روز :)
Printable View
تا جایی که میدونم تا آخر آگوستنقل قول:
امروز 14 ام هست و ماه 31 روزی
فکر کنم میشه 17 روز :)
رفتن نصری و سسک از نظر روحی به سایر بازیکنای تیم آرسنال ضربه میزنه
باید دو تا بازیکن خوب و اسمی با پول فروش شون خریداری بشه!
نه اینکه با 1 میلیون یورو 10 تا بازیکن 14 ساله بخرن!
آخه بدبختی اینجاست که این دوتا بازیکن خیلی دیر دارن از آرسنال جدا میشن اگه همون اوایل تابستان جدا میشدن ونگر خسیس فرصت داشت دوتا بازیکن دیگه رو جانشین کنه اما تو این فرصت کم واقعا نمیشه کاری کرد آخرش مجبور میشن بازیکن های جوون رو جایگزین کنن.نقل قول:
یه چیز دیگه که خیلی منو ناراحت میکنه اینه که آرسنال همیشه جزء ثروتمندترین باشگا های دنیا بوده اما نمیدونم چرا همیشه تو فصل نقل و انتقالات انقدر نا امید کننده ظاهر میشه.
بهتر قبل از اظهار نظر خبر رو می خوندیدنقل قول:
ونگر حالش اصلاً خوب نیست، مدام حرفاشو نقض می کنهکد:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3749807/Welcome-to-the-mad-mad-world-of-Arsenal-boss-Arsene-Wenger.html
دلیلی نمیبینم توی تاپیک طرفداری آرسنال به مربی تیمم توهین بشهنقل قول:
اینکه سان چی مینویسه به خودش مربوطه از عنوانش معلومه بقیش چیه ;)
داستان سسک هم دیگه برای ما تموم شد ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسنال پیشنهاد بارسلونا برای فابرگاس را پذیرفتباشگاه فوتبال آرسنال اعلام کرد که آنها بر سر انتقال سسک فابرگاس به بارسلونا به توافق رسیده اند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پایان 8 سال حضور او در آرسنال است. فابرگاس در سن 16 سالگی و در سپتامبر 2003 به آرسنال پیوست و در 303 بازی که برای آرسنال انجام داد 57 گل نیز در تمام رقابت ها به ثمر رساند.
او رکوردار جوانترین بازیکن آرسنال است که در تیم اصلی حضور داشت، با 16 سال و 177 روز در مقابل روترهام یونایتد در 28 اکتبر 2003 و همچنین جوانترین بازیکن تاریخ آرسنال که موفق به گلزنی شد، در 16 سال 212 روز در مقابل وولور در دسامبر 2003.
او در نوامبر 2008 به عنوان کاپیتان آرسنال انتخاب شد و بطور معمول نیز در تیم ملی اسپانیا به میدان میرفت و 58 بازی برای این تیم انجام داده است.
سرمربی آرسنال آرسن ونگر در این باره گفت " می خواهیم این موضوع را روشن کنیم که نمی خواستیم فابرگاس اینجا را ترک کند و همچنان بر این موضع پایبندیم. به هر حال درک می کنیم که سسک تمایل دارد به باشگاه محل سکونت خود منتقل شود و پیشنهاد ارائه شده از سوی بارسلونا پذیرفته شده است. ما از کمک سسک به آرسنال تشکر می کنیم و در اینده برای او آروزی موفقیت می کنیم."
توافقات انجام شده است و سسک تنها باید در تست پزشکی شرکت کند و توافقات شخصی را با بارسونا انجام دهد.
منبع :
GunnersTrust.com
باشگاه های که خوب خرج میکنن معمولا اوایل فصل نقل و انتقالات بازیکنهای تاپ میگیرننقل قول:
مثل چلسی-رئال-بارسا و سیتی
اما تیم های مثل آرسنال-میلان-بایرن و....میتونن که مثل تیم های فوق قدرت خرید ندارن -در روزهای آخر نقل وانتقالات زهر خودشون رو بریزن
اما چیزی که توی آرسنال خیلی آزار دهنده است این که پول خرج میکنن اما همون مقدار پول رو صرف خرید یه بازیکن اسمی نمیکنن!کد:http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2221&%D8%A2%DB%8C%D8%A7%20%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%D8%A2%DA%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF%20%D8%A2%D9%85%D8%AF%D8%9F
با عرض شرمندگی ولی اگر همین سیاست ادامه پیدا کنه
چیزی بیشتر از مقام چهارمی لیگ و یک هشتم سی ال بدست نمیاد!
بعضی وقت ها توی فصل نقل و انتقالات بعضی خبر ها بد جوری ازار دهنده هست .
رفتن بالاک از بایرن ، نیکبخت از استقلال ، رییس از ارسنال واقعا برام عذاب اور بود ... ولی نمی دوم چرا از دست دادن فابرگاس ( برای من فابی4) مثل بقیه نیست . ناراحتم ولی باید قبول کنیم زور بارسا بیشتر بود . من که دیگه از این به بعد اصلا بهش فکر نمی کنم .
فقط امیدوارم نصری بمونه . یه دفاع هم بگیریم .
نمی دونم امسال امید جام؟! من به سهمیه هم راضیم...
بازی رو هم ندیم متاسفانه.
فک کنم همونجوری که رئال گیر داده به منچستر
بارسلونا هم به آرسنال گیر داده.
مثل نیستروی و رونالدو و بکهام که رفتن رئال.
هانری و فابرگاس و هلب رفتن بارسلونا.
نیوکاسل-آرسنال
دن روباک، مفسر
آرسنال بردی که من انتظار داشتم را کسب نکرد. اگر چه استحقاق آن را داشت. اما آرسن ونگر می تواند نکات مثبت زیادی از عملکرد تیمش دریافت کند. جروینیو به دلیل دریافت کارت قرمز در صدر اخبار قرار داشت اما او بزگترین تهدید آرسنال در خط حمله بود و تنها کمی در محوطه جریمه فاقد خونسردی لازم بود. خط دفاع به طور خارق العاده ای مستحکم بود و لورنت کوسیلنی و توماس ورمالن زوج قدرتمندی تشکیل داده بودند. آن ها مکمل یکدیگر دردفاع بودند. وقتی به دیگر نتایج نگاه می کنید و می بینید لیورپول و چلسی نیز امتیاز از دست داده اند، تساوی آرسنال رضایت بخش خواهد بود.
پیش از مسابقه: آرسنال فصل را با پیروزی در سنت جیمززپارک شروع خواهد کرد و من از این امر مطمئن خواهم بود. تساوی 4-4 فصل گذشته را فراموش کنید. بازیکنان و تیم نسبت به آن بازی ماه فوریه 50 درصد تغییر کرده اند. به جای آن به روی دانسته های خود تمرکز کنیم. مطمئناً دفاع در بازی های پیش فصل عالی نبود. اما توماس ورمالن و لورنت کوسیلنی می توانند کنار یکدیگر قرار بگیرد و با این زوج دفاعی آرسنال تنها یک گل دریافت کرد که گل به خودی کارل جنکینسون در بازی مقابل کلن بود. در سوی مقابل زمین من نگرانی ندارم. جروینیو به نظر یک خرید ستاره وار است و رابین ون پرسی نیز بهترین گلزن تابستان ما بوده است و فصل پیش را هم فوق العاده تمام کرد. در مرکز زمین زوج الکس سانگ و آرون رمسی برای رویارویی با نیوکاسل خوب است. در کناره ها اگر والکات آماده شده باشد من ترجیحاً از او استفاده خواهم کرد. او رکورددار گازنی در این زمین است و در دو دیدار قبلی اش در این ورزشگاه سه گل به ثمر رسانده است.
آدرین کلارک، مهمان استودیو
وقتی احساس کنیم دو امتیاز از دست رفت و به یک امتیازی که کسب کردیم توجه نکنیم به این نتیجه می رسیم که شروع دلسردکننده ای برای آرسنال بود. تیم به خوبی پاسکاری کرد و مقابل تیم غیر جاه طلب نیوکاسل مصمم بودیم اما کیفیت ضربات آخر ما برای ورود به محوطه خطر نیوکاسل ناامیدکننده بود. آرسنال تعداد ضربات لازم برای به ثمر رساندن گل را نداشت. جروینیو به خاطر دریافت کارت قرمز توسط برخی شماتت می شود اما در واقع آن وضعیت و دعوا نباید رخ می داد. جوئی بارتون اشتباه کرد که بازیکن ساحل عاجی آرسنال را به شیرجه زدن متهم کرد. پنالتی ای که می شد به راحتی گرفته شود. او یقه ی بازیکن آرسنا را گرفت و وضعیت مسابقه را دراماتیک کرد. نکته آزاردهنده فرار بارتون از اخرجا و دریافت تنها یک کارت زرد بود. بهترین بازیکن مسابقه از دید من لورنت کوسیلنی وبد. او زیاد در مسابقه اسمش به زبان نیامد اما در خدمت تیم بود و سرسختانه دفاع کرد.
پیش از مسابقه: آماده سازی آرسنال برای این فصل در آستانه ی اولین دیدار فصل از نقطه ایده آل فاصله زیادی دارد و بنابراینپیروزی در سنت جیمززپارک بسیار روجیه بخش می تواند باشد به خصوص در آستانه ی مسابقات مهمی که تا پایان این ماه وجود دارد. در مورد قدرت حمله ی تیم من مطمئنم آرسنال قدرت گلزنی را در این مسابقه خواهد داشت. رابین ون پرسی در فرم خوبی است و پر از اعغتماد به نفس است و جروینیو نیز در پیش فصل نیز نشن داد که کیفیت یک ستاره را دارد. در بازی مقاببل نیوکاسل شانس گلزنی به وجود خواهد آمد. نیوکاسلی که قطعاً نسبت به فصل گذشته با فروش اندی کارول و کوین نولان ضعیف تر شده است. در مورد دفاع من کمی نگرانم. خط دفاع ما کاملاً مستحکم به نظر نمی رسد و در طی بازی های دوستانه نیز این را نشان داد و در بازی روز شنبه نیز بارها آزمایش خواهند شد. امیدوارم خاطره ی دردناک 4-4 بازی فصل گذشته موجب تمرکز حدااکثری بازیکنان نه تنها در این بازی که در تمام بازی ها شود. بازیکن به بازیکن باید یارگیری شود و این امر می تواند یک پیروزی راحت را برای توپچی ها به ارمغان بیاورد اما من احساسی در مورد این بازی دارم که آرسنال می تواند دو یا سه گل در این بازی به ثمر برساند و سه امتیاز را از آن خود کند.
اندرو مانگان، آرس بلاگ
یک امتیاز خارج از خانه نتیجه بدی تلقی نمی شود اما عدم خلق موقعیت های گلزنی زیاد علیرغم تصاحب زیاد توپ نگران کننده است. محرومیت جروینیو بسیار نگران کننده است و احتمال محرومیت الکس سانگ نیز وجود دارد. تفرک من در مورد جوئی بارتون غیر قابل چاپ است بنابراین در این مورد صحبت نمی کنم. عملکرد مدافعین مرکزی ما فوق العاده بود و ووجیچ چزنی در محوطه ی تحت کنرتل خود نیز بسیار خوب کار کرد. کسب کلین شیت به خصوص در بازی مقابل اودینزه از اهمیت زیادی برخوردار است.
پیش از مسابقه: من باید تأیید کنم که من امیدوار بودم در فرم بهتری نسبت به موقعیتی که الان در آن قرار داریم به مصاف این بازی برویم. آماده سازی تیم زیر سایه داستان های نقل و انتقالات پیرامون سسک و نصری قرار گرفهت است. اگر چه هواداران به راحتی می توانند توجهی به این شایعات طولانی نداشته باشند. من مطمئنم که سرمربی بازیکنانی دارد که آماده ی بازی کردن هستند و بر روی این بازی حساس متمرکز شده اند. ما همه می دانیم فصل پیش چه اتفاقی افتاد و این شانس خوبی است که بتوانیم تمام حوادث آن بازی را در همین شروع فصل پاک کنیم. حتی اگر دفاع ما کاملاً آن گونه که ما می خواهیم نباشد من فکر می کنم سه بازیکن خط حمله ی ما یعنی جروینیو، ون پرسی و والکات قدرت بسیار زیادی دارند و ما نیاز داریم فصل را با پیروزی شروع کنیم. دستان ما مشت شده اند.
* نظرات مطرح شده در این بخش لزوماً بیان کننده ی دیدگاه های باشگاه فوتبال آرسنال نیست.کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-3876.html
حب بالاخره فابرگاس هم رفت بعد از 3 سال (ویرایش شد) ... چیزی که بالاخره یه روز اتفاق میوفتاد.
این قضیه یه نفعی برای آرسنال داشت اونم اینه که دیگه اسم بارسا دور و بر آرسنال و بازیکنش نیست، البته اگه اینان که چند روز دیگه میوفتن دنبال جکی و میگن این DNA بارسایی داره ... !
چیزی که منو تو این انتقال اذیت میکنه مبلغ فروشه ..... سسک، اینجا معلوم شد که چقدر ارزشمند بودی که حاضر شدن کمتر از سانچز واست پول بدن.
به قول یکی از بچه های گانرزتراست پوشیدن لباس 125 سالگی باشگاه اتفاق خاصیه که نصیب هر بازیکن خاصی نمیشه.
مارک اوورمارس و امانوئل پتی هم از آرسنال رفتن بارسا.نقل قول:
فک کنم همونجوری که رئال گیر داده به منچستر
بارسلونا هم به آرسنال گیر داده.
مثل نیستروی و رونالدو و بکهام که رفتن رئال.
هانری و فابرگاس و هلب رفتن بارسلونا.