میشل هافبک اسبق رئال: بارسلونا انقلابی در فوتبال به وجود آورده است
سرمربی اسبق ختافه معتقد است بارسلونا فوتبال را متحول کرده است
سایت گل – هافبک اسبق باشگاه رئال مادرید معتقد است بارسلونای تحت رهبری پپ گواردیولا انقلابی در فوتبال مدرن جهان ایجاد کرده است.
میشل که ماه گذشته از سرمربیگری ختافه برکنار شد معتقد است بارسا نه تنها زیبا بازی می کند بلکه علاوه بر آن نتیجه بازی را هم به نفع خود رقم می زند.
او می گوید :" پپ گواردیولا انقلابی در فوتبال به وجود آورده است. بارسا هیچ وقت پیش از این نتوانسته چنین عملکردی داشته باشد."
"این شیوه فوتبال بدون حضور ستاره ها نمی تواند عملی شود و حضور بازیکنانی نظیر مسی، ژاوی و اینیستا باعث درخشش این تیم شده است."
"آنها نه تنها زیبا فوتبال بازی می کنند بلکه نتیجه بازی را هم به نفع خود رقم می زنند."
میشل 48 ساله که بیش از 400 بازی برای رئال انجام داده سپس در مورد مورینیو گفت:"مورینیو مربی بسیار خوبی است. او می داند چگونه برنامه هایش را در زمین پیاده کند. مهمترین چیز در رئال این است که هم باشگاه و هم سرمربی تیم در یک مسیر قدم برمی دارند."
جوزپه روسی و رویای بازی در بارسا
این مهاجم 24 ساله به دلیل بازی های خوبش در رقابت های این فصل مورد توجه باشگاه هایی مانند اینتر، یوونتوسو بارسلونا قرار گرفته
سایت گل- فدریکو پاستورلو، مدیر برنامه های جوزپه روسی، مهاجم ویارئال، بار دیگر اعلام کرد که این بازیکن دوست دارد به بارسلونا بپیوندد و البته افزود که ایم باشگاه کاتالانی هنوز پیشنهادی رسمی برای فروش او ارائه نداده است.
این مهاجم 24 ساله به دلیل بازی های خوبش در رقابت های این فصل مورد توجه باشگاه هایی مانند اینتر، یوونتوسو بارسلونا قرار گرفته اما پاستورلو تاکید کرد که او ترجیح می دهد به آبی و اناری ها بپیوندد.
او در گفتگو با پرمیم کالچو گفت:" این برای روسی یک رویاست که برای باشگاه بزرگی مانند بارسلونا بازی کند. با این وجود هنوز هیچ چیز قطعی نیست. این خیلی مهم است که اول باشگاه بارسا برای به خدمت گرفتن او ابراز علاقه کند. فکر می کنم اگر جوزپه یک پیشنهاد رسمی دریافت کند بتوانیم به توافق برسیم.
چند باشگاه تاکنون برای به خدمت گرفتن او ابراز علاقه کرده اند که چند باشگاه ایتالیایی هم در این بین هستند."
علاوه بر روسی، الکسیس سانچس نیز در بین گزینه های باشگاه بارسلونا قرار دارد اما به نظر می رسد با صحبت های اخیر مدیر باشگاه اودینزه در مورد عدم تمایل این باشگاه برای فروش سانچس، آبی و اناری ها باید روی خرید روسی تمرکز
تیاگو سیلوا: با بارسا مذاکره کردم
میلانی ها به تازگی فیلیپ مکسس و تایه تایوو را در خط دفاعی به خدمت گرفتند و به همین دلیل صحبت های اخیر سیلوا می تواند شایعه جدایی اش را جدی تر کند
سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی میلان تایید کرد که با باشگاه بارسلونا مذاکره کرده و از این باشگاه خواسته در صورت تمایل با میلان مذاکره کنند.
این مدافع 26 ساله در گفتگو با برنامه تلویزیونی زیکو نا اینتراکتیوو گفت:" من با بارسلونا مذاکره کردم. می توانم در مورد این مذاکرات صحبت کنم زیرا به صورت قانونی صورت گرفت. من سه ماه قبل قراردادم را با میلان تا سال 2016 تمدید کردم بنابراین آنها باید با مدیران میلان صحبت کنند."
سیلوا سپس با تحسین سبک بازی بارسا گفت:" بازی کردن مقابل این تیم بسیار دشوار است. آنها شما را عصبی می کنند. من مقابل تیم ذخیره های آنها بازی کردم و واقعا عصبی شدم. پاسکاری آنها فوق العاده است."
میلانی ها به تازگی فیلیپ مکسس و تایه تایوو را در خط دفاعی به خدمت گرفتند و به همین دلیل صحبت های اخیر سیلوا می تواند شایعه جدایی اش را جدی تر کند.