آخرين وضعيت نقلوانتقالات و عدم حضور گده از زبان سرمربي استقلال
مظلومي: هركسي فكر ميكند حقش را خوردهام در تيمهاي ديگر خودش را نشان دهد
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: هر بازيكني كه فكر ميكند مظلومي حقش را در استقلال خورده، ميتواند به تيم ديگري برود و خود را در آن تيم نشان دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تعطيلي تمرين استقلال در مورد كم بودن بازيكنان حاضر در تمرين گفت: اطلاع رساني به خوبي انجام نشده و برخي بازيكنان در خارج از كشور يا شهرستان هستند. طبق برنامهاي كه من به مديريت دادم، 4- 5 روز اول تمرين براي جمع شدن تيم و حضور بازيكنان است. تمرينات جدي از هفته آينده آغاز ميشود و در كردان يا منطقه ديگر اردو خواهيم زد.
وي ادامه داد: در دو سه روز آينده بازيكنان به تمرين اضافه خواهند شد و هر بازيكني كه در تمرينات غايب باشد، جريمه سنگيني خواهد شد زيرا اكنون در مورد تمرين تيم استقلال اطلاعرساني كردهايم.
مظلومي در مورد حضور جواد شيرزاد در فهرست مازاد استقلال تصريح كرد: شيرزاد در فهرست مازاد نيست. به شايعات توجه نكنيد.
وي درباره حضور آندره لوئيز گفت: او امروز براي خداحافظي با من به تمرين آمده بود.
مظلومي در مورد فهرست مازاد اين تيم گفت: فهرست مازاد نيست. 6-7 بازيكن هستند كه قراردادشان با باشگاه تمام شده و ما تمايلي به تمديد قرارداد نداريم. با همه احترامي كه براي آنها داريم هر بازيكني كه فكر ميكند مظلومي حقش را در استقلال خورده، ميتواند به تيم ديگري برود و خود را در آن تيم نشان دهد. دو بازيكن خارجي نيز در جمع اين بازيكنان هستند.
وي در مورد اينكه قول قهرماني به هواداران استقلال ميدهد يا نه، اظهار داشت: من قول قهرماني دادهام و در صورتي كه بازيكنان مدنظرمان جذب شوند، براي قهرماني استارت ميزنيم. خوشبختانه دو سه بازيكن موردنظرم به استقلال آمدهاند. يك مربي بدنساز هم خواهيم آورد. با دو سه مربي در حال مذاكره هستيم.
سرمربي استقلال در مورد جدايي فكري و گده از كادر فني اين تيم گفت: هر كس دوست داشت در استقلال بماند برايش احترام قائليم. فكري و گده از جمع ما رفتند. گده زماني كه به استقلال آمد كسي او را نميشناخت اما اكنون خاطرخواه زياد دارد. خارجيها هم فهميدهاند كه در استقلال ميتوانند مطرح شوند.
به گزارش فارس مظلومي در مورد اينكه تمرينات استقلال با كمترين نفرات آغاز شده، گفت: تمرينات استقلال هميشه اينگونه آغاز شده چه من در اين تيم بودهام و چه نبودهام. در چند روز اول تمرين اوضاع به همين شكل بوده است.
سرمربي استقلال در مورد اينكه حبيب كاشاني سرپرست پرسپوليس گفته بود تمرينات استقلال با كمتر از 10 نفر شروع ميشود، گفت: در 4-5 روز آينده تيم كامل خواهد شد.
مظلومي در مورد اينكه استقلال كريم انصاريفرد را جذب كرده و با باشگاه تراكتورسازي در حال مذاكره است تا آرش برهاني را به اين تيم بدهد، عنوان كرد: هنوز انصاريفرد را جذب نكردهايم و بحث برهاني هم شايعه است. به اين مسائل توجه نكنيد. مدام ميگويند يك مسئول استقلال. كدام مسئول استقلال؟ فتحاللهزاده كه مسئول درجه اول استقلال است امروز از مالزي به ايران آمده و من هم كه مسئوليت فني دارم. مدام ميگويند فهرست بازيكنان مازاد و ....
وي در مورد جدايي اميرحسين صادقي از استقلال گفت: اين بازيكن مشكلي با باشگاه دارد كه سعي ميكنيم آن را با حضور فتحاللهزاده حل كنيم. مشكلاتي پيش آمده كه بايد حل شود.
مظلومي در مورد مذاكره با شهاب گردان دروازهباني كه با ذوبآهن قرارداد دارد، گفت: محمود فكري با اين بازيكن صحبت كرد و خود گردان گفته بود تبصرهاي در قراردادش وجود دارد كه ميتواند جدا شود. او چراغ سبز نشان داده بود ولي در نهايت اولويت ما مذاكره با بازيكنان آزاد است. محمد محمدي با باشگاه به توافقاتي رسيده است.
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003281324
بدنساز استقلال انتخاب شدهاست
پورحيدري: هر بازيكني كه از فردا غيبت كند، جريمه ميشود
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: از فردا هر بازيكني در تمرين غايب باشد جريمه ميشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري در خصوص تعطيلي تمرين امروز استقلال گفت: تعداد بازيكنان كم بود و اين مسئله طبيعي است. فردا ساعت 18 تمرينات را آغاز ميكنيم اما استارت اصلي تمرينات بدنسازي از دوشنبه زده ميشود.
وي افزود: با توجه به اينكه مسابقات جام حذفي را در پيش داشتيم بخشي از استراحت بچهها گرفته شده بود اما از فردا هر بازيكني در تمرين غايب باشد جريمه ميشود.
پورحيدري با تاكيد بر اينكه ليست مازاد از سوي پرويز مظلومي از باشگاه ارائه نشده گفت: اين بحثها گمانهزني دوستان در مطبوعات است. آندره لوئيز هم با استقلال قرارداد دارد ما همچنان در تلاش هستيم كه بازيكنان جديد را جذب كنيم.
وي در پايان گفت: بدنساز استقلال انتخاب شده و به زودي معرفي ميشود.
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003281307