-
بايد چند جا بگرديد و قيمتها رو مقايسه كنين. اين روزها بخاطر نابساماني اوضاع اقتصادي و البته تلاطم قيمت دلار، خيلي از اين فروشنده ها( توي هر صنفي) وضعيت رو بهانه كردن و قيمت رو الكي بالا ميبرن.
الان دلار حدودا بين 3300 تا 3800 در نوسانه. خب ما ميگيم نهايتا 4000 تومان.ديگه بيشتر كه نشده..اما اونها مرتب قيمتها رو بالا ميبرن و هر بار هم ميگن دلار گرون شده!
خودم براي خريد جنس از تهران، مرتب بايد به اينور و اونور تلفن بزنم تا يكي رو پيدا كنم كه منصفتر باشه و كمتر كيسه دوخته باشه.
الان اينهمه ماشينهاي جديد گران و ناياب شدن. با اين حساب گراني قطعات يدكي ماشينهاي آمريكايي، اگر يه ماشين سرحال و مرتب باشه واقعا بازم ميشه انتظار داشت همون قيمتهاي قبلي رو روش بگذارن؟
منكه فكر نميكنم. امروز شنيدم قيمت كاپوت وانت شورلت ساخت تايوان كه يه زماني نو وارد ميشد و 150 تومان بوده، به حدود 700 هزار تومان رسيده.
-
بله درست فرمودید علی اقا.
من قیمت یکسری از لوازم موتوری رو که در بورس پیستون یا بورس یاتاقان و رینگ بود رو گرفتم و بعضا نصف قیمت لوازم فروشها بود مثلا رینگ استاندارد موتور نوا اصلی 35000 تومان و بیوک 45000 تومان بود و اگه اهل گشت و گذار باشید پیستون ها و یاتاقانها و... هم میشه به نصف قیمت لوازم فروشها پیدا کرد و این نشون میده که بازار چقدر به هم ریخته و بعضی هم که از این اب گل الود ماهی میگیرن.مثلا همین جلوپنجره رو بعضی ها 120 تومان هم میگفتند و من 60 خریدم.
-
درسته هر کسی هر قیمتی که میخواد میکشه روش.
-
سلام دوستان
گیربکس ماشین کامل بسته شد و آماده نصبه.یه سری از وسایلش مثل شافت گیربکس عوض شد.
چند روزی لنگ رینگ اصلی سایز 40 بودم که اصفهان مارک خوبش اصلآ گیرم(مارک فدرال چینی بود که مکانیگ گفت آشغاله) نیومد.برای همین دیروز رفتم تهران و چراغ برق رو شخم زدم ولی بازم گیرم نیومد.
فقط بهن شورلت بهم پیشنهاد داد برم رینگ فروشی آقای کشاورز.رفتم اونجا هم متاستفانه نداشتن ولی گفتن تا فردا یعنی امروز صبر کنم شاید گیر بیارن.
حالا زنگ زدم و گفت جور شده خلاصه گفتم سریع بفرستن.فقط خدا کنه همون چیزی باشه که میخوام.مارکش رو گفتن سیل پاور قیمت 45 تومن اگه اصلی باشه حرف نداره.
-
سلام.
امروز صبح اول رفتم سوپاپ تراشي و سوپاپهاي دود رو گرفتم و رفتم تحويل تراشکار سر سيلندر دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد رفتم باربري و رينگهايي که از تهران سفارش داده بودم رو تحويل گرفتم که متاستفانه مکانيک رينگها را نپسنديد و بعد به طور اتفاقي 3 دست رينگ 40 با مارکهاي مختلف و همه اصلي گير آوردم!البته قيمتش بالا بود هر دست 80 هزار تومن ولي ميارزيد.
اين رينگي که از تهران به دستم رسيد:
و اين هم رينگهايي که شانسي گير آوردم:(هنوز مکانيک تصميم نگرفته کدومش رو ببنده گفت يکي از يکيش بهتره!
مکانيک رينگ رو جا زد تا ببينه خوب فيت ميشه يا نه که خوشبختانه خوب بود
واشر کاملي هم که خريده بودم(مارک رول)مکانيک نپسنيد براي همين رفتم پسش دادم و يه مارک ديگه(victor)خريدم.
مرحله ي بعد رفتم ماده رنگ بر خريدم و افتادم به جون موتور تا رنگها رو ببرم که قدرت پاک کنندگي خوبي داشت....
ماده رنگ بر:توجه کنيد رنگ پوسته کرده
-
افرین به میکانیک شما .
اینکه اینقدر خوب به قطعات توجه داره و سریع نمیبنده خیلی جالبه کاش منم یه همچین میکانیکی پیدا میکردم.
واشر اصلی که من 3 سال پیش 27000 تومان گرفتم و واقعا کیفیتش عالی بود (رول با جعبه ابی )ولی خیلی وقته دیگه ندیدم.یه سری به اسم رول با جعبه قرمز هست که بی کیفیت و تقلبی هست.
-
مکانیکه منو بیچاره کرده از بس رفتم قطعه پس دادم.خییییییییلی وسواس داره.با هزار مکافات رفتم تهران رینگ خریدم آوردم میگه آشغاله پسش بده شانسی اون رینگها رو یه جا گیر آوردم.
آخر هم واشر کامل ویکتور رو نپسندید امروز رفتم پسش دادم و خود مکانیک گفت نمیخواد واشر کامل بگیری خودم برات خورد خورد جور میکنم ارزونتر هم میشه قیمت واشر کامل ویکتور 120 هزار تومن!!
راستی رینگ هم اون پرفکت جعبه سفید و قرمز رو انتخاب کرد.
-
-
-
استاد معرکه است کارت...خدایی تا حالا چقدر خرج این کردی؟راست و حسینی بگوووووووووووووو