x10 plasma دیدم کیفیت خوبی داشت می گفت ساخت ژاپنه ولی با 60 هرتز بود فلیکر مشخص نبود x20 و x30 ارتقا یافته x10 هستند؟
Printable View
x10 plasma دیدم کیفیت خوبی داشت می گفت ساخت ژاپنه ولی با 60 هرتز بود فلیکر مشخص نبود x20 و x30 ارتقا یافته x10 هستند؟
بهترین 2 بعدیهای جهان در سال 2011 مشخص نشده تو پلاسماها یا تولید نشده؟
مرسی.دیگه ما خریدیم.البته یه vt20 هم خریدم واقعا عالی هست کیفیتش.نقل قول:
نسبت به قیمتش مدل خوبیه. ولی نورش مثل پلاسماهای Neo PDP نیست. پلاسمای Neo PDP مثل مدل V20
S یعنی سفارش سنگاپور
R یعنی سفارش ایران
مدلهای R معمولا نسبت به مدلهای S امکانات کمتری دارن.
فقط پلاسما تنظیمات خاصی نداره برای کارایی بهتر؟
مبارک باشه.نقل قول:
تو بعضی سایتها یه تنظیماتی براش نوشتن. مثلا سایت FlatpanelsHD اینطوری کالیبره کرده:
Picture preset: Professional1
Contrast 36
Brightness +2
Colour: 30
Sharpness: 3
Color Remaster: Off
Eco Off
P-NR Off
Gamma 2.2
Intelligen Frame Creation On/Off
Resolution Enhancer Off
16:9 Overscan Off
R-Gain -4
G-Gain -4
B-Gain +4
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1
شاید این تنظیمات مناسب نور محیط شما نباشه. بهتره با سلیقه خودتون تنظیماتش رو انجام بدید.
vt20 رو خوب تنظیم کردم.اما u20 رو نمیتونم.یعنی تصویرش زیاد جالب نیست.البته تنظیمش نکردم.تصویر با کیفیت هم نداشتم.ولی یه جوریه؟به دل نمیشینه.البته تا حالا پلاسما نداشتم
VT20 چون پنلش NEO PDP است نور و کنتراستش خیلی بهتره ولی U20 پلاسمای معمولیه .نقل قول:
بخاطر همین نمیشه مثل VT20 ازش توقع داشت.
سلام دوستانی که استفاده SD در تلویزیون دارند پلاسمای سری x panasonic طبق نظریه یک سایت جهانی که من توش بودم کیفیت SD از V20 VT20 VT30 ST30 GT20 30 بالا تر بود تو همون تاریخ امتیازات زیادی گرفته.
چون وضوحش پایینه برای شبکه های SD نسبت به مدلهای فول اچ دی مناسب تره .نقل قول:
سلام به همه و پونل عزيز
بنظر من كه همه تايپيك رو خوندم
اگه لطف كنيد تلويزيونهاي سال 2010 و 2011 پاناسونيك رو در يك اينچ مشخص مثلا 50 بترتيب كيفيت و قيمت بنويسيسد
پس از خوندن همه صفحات و در اخر ديدن همه مدلها در يك جا بسيار راحت و عالي ميتوان در محدوده بودجه مورد نظر انتخاب داشت
خيلي خيلي سپاسگذارم
این ترتیب و مقایسه مدلهای 2011نقل قول:
اینم ترتیب و مقایسه مدلهای 2010کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia2011/product/comparison_plasma.html
از قیمت دقیق بی اطلاعم.کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia2010/product/comparison_plasma.html