هرگز پورت نمیشه. خیالت راحت :31:نقل قول:
Printable View
هرگز پورت نمیشه. خیالت راحت :31:نقل قول:
واسه چی ؟ بخاطر شرکت سازنده و ناشر بازی ؟نقل قول:
ببین از سرت بکن بیرون که بخواد پرت بشه :31:
بهترین نقدی بود که دیدم:31:نقل قول:
مخصوصا قسمت امتیاز . واقعا امتیاز این بازی کمتر از 10 امکان نداره حتی 9.9999 هم نمیشه فقط 10 . این باگ ها هم دلیلی بر کم کردن امتیاز نمیشه در ضمن باگی مهمه که همه به طور واضح ببینن والا ما هر چی داریم میریم جلو و با دقت میبینیم هیچ باگی تا به اینجا ندیدیم این عکسا هم معلوم نیست از کجا گرفتن اینقدر باهاش ور رفتن تا بازی هنگ کرده اینجوری شده . بعدم سایتای معروف از اینجور چیزا نذاشتن 2 3 تا سایت درپیت گذاشتن که اصلا شاید فتوشاپ باشه بعید نیست.چون من تا چیزی رو با چشم خودم نبینم باور نمیکنم:18:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
واسه اینکه این بازی هم مثل خدا جنگ 3 و هوی راین و کیل زون و متال گیر 4 جز بهترین بازیهای تاریخ نسل گیمر هاست و کلا اینجور بازیها فقط در ابر شرکت سونی میگنجه:31::31:نقل قول:
فتوشاپ مال ویدئو نیست : دینقل قول:
ه اصلا شاید فتوشاپ باشه بعید نیست.چون من تا چیزی رو با چشم خودم نبینم باور نمیکنم
تو لینک برو کلی ویدئو هست...
+
مثلا باگ های بازی رد دد رو من خودم بیشترشون رو ندیده بودم ولی کم نبودن اما اینا اکثرشون glitch هست و باگ نادرسته که بهشون بگیم :46:
امروز 10 تا چپتر بازی کردم , حال کردم! عالی بود.
آره خوب برا ویدئو انیمیشن سازی میشه:31::31:نقل قول:
بازم من نظر خودمو دارم
باگی مهمه که همه به چشم ببینن چه من چه شما . اینارو اینقدر باهاش ور رفتن و دوربین رو کج و کوله کردن و کرم ریختن یه بلا معلوم نیست چه جوری سر بازی آوردن اینجوری شده ما که ندیدیم اینا اگه دیدن خوش به حالشون:31:
ولی کلا به نظر من یه قسمت باید بذارن به اسم باگ سکر چون ربطی به گرافیک نداره بخوان از اون کم کنن گرافیک بحثس جداس
با ثبت یه نمره باقی مونده..
نمرات GR بازی اومد رو 92 و از بازی های..xxx هم رفت بالا...
بازی به این میگن:5:نقل قول:
تو کراشینگ دارم میرم بین راه گفتم چند تا عکس بندازم تو بخش تصاویر هم قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامرد بد جایی وایساده بود از اون ور خواستم برم اونوریه میدید خفن پروفشنال رد کردم اینجارو :31:
تو ویدئو های قبل انتشار اینجارو زیاد دیده بودم خوشم اومده بود
در بین زمان و زمین و مکان و هوا ووهمه جا...:31:
جدایی سیمین از نادر...:31:
اینجا قبلا ستون بود الان این شکلی شده
با موبایله ها ولی پسر عجب گرافیکی...:18:
سایز بزرگشون هم این زیر و بابت تصاویر و کیفیتشون که با موبایله پوزش می خوام :11: