آقا بالاخره حل شد مکس بورنر کردیم رفت بابای مربوطه در اومد بالاخره ما هم شاید بتونیم استریک بریم بازی رو ایول
Printable View
آقا بالاخره حل شد مکس بورنر کردیم رفت بابای مربوطه در اومد بالاخره ما هم شاید بتونیم استریک بریم بازی رو ایول
خب خدارو شکر شما هم از خماری این بازی درومدی:11:نقل قول:
انصافا دیگه تو گرافیک و گیم پلی و صدا و همه چی بی نظیره:20::5::8:
سلام .
این ماشینهایی که بعد از Level Drive بهمون میدن ، قیمتش 100CR هست . چه کار کنم که قیمتش به واقعی بر گرده ؟؟
چون من یه عالمه ماشین گرون ورداشتم و نمیدونم چه کار کنم که به قیمت واقعیش بر گرده !
لطفا اگه میشه بگید
خود بازی هدیه میده میخوای با همون قیمت برشداره نمیشه نگهشون داری بهتره
نمیشه دیگه نپرس
اگه لایو داری ببر اونجا بفروششون
سلام دوستان
من بازیو دانلود کردم
دوتا DVD بود
حالا خود بازی تو کدوم DVDــه ؟
DVD بعدی واسه چیه ؟ فک کنم یه سری ماشین اضافه داره درسته ؟
باید حتما رو هارد نصب بشه ؟
راستی این برنر مکس چیه هی میگید ؟:31:
ممنون :40:
آره دیگه ماشینه اضافه باید نصب بشه
اگه بخوای کامل حال کنی باید نصب کنی
برنر مکس حالتی از رایت روی دیسکهای ورباتیم هست که یه سری مشکلات این بازیرو یعنی همشو برطرف میکنه
شیوه رایت هست فورزا بین تمام بازی های XGD3 بدترینشون هست چون دم به دقیقه کرش می کنه برای من که اینطور بود اگه با شیوه مکس بورنر رایت نکنی بی فایده اس حتی چیزی که دانلود کردی معلوم نیست 100 ریپ شده یا نه ایمیج های زیادی هست ولی بیشترشون عادی ریپ شدن نه بر اساس الگوریتم خاص مکس بورنرنقل قول:
یه توضیح در مورد مکس بورنر بگم تا کامل متوجه بشید
بازی های جنجالی 3 ماهه اخیر با قفل امنیتی XGD3 عرضه شدن این بازی ها غیر از فورزا 4 هیچ مشکلی با فریمور LT 2 نداشتن هم روی هارد نصب می شدن هم راحت اجرا می شدن اما مشکل اینجا بود که قبل از اومدنشون یه آپدیت مخفی توی لایو گذاشته شد و باعث شد کسانی که لایو رفته بودن نتونن به شیوه عادی بازی ها رو اجرا کنن فورزا 4 هم که دیگه واقعا شرایط بدی داشت... مشکل لایو و امن نبودن LT 2 باعث شد که LT 3 عرضه بشه در حال حاضر چنانچه شما از آخرین داشبورد استفاده می کنید و LT 3 ریختید بی بروربرگرد باید مکس بورنر کنید دیسک های دارای قفل XGD3 تون رو چون در غیر اینصورت نمی تونید بازی ها رو از روی هارد اجرا کنید و احتمال وسط بازی کرش هم بکنید... شیوه مکس بورنر هم یک سری الگوریتم داره مثلا باید یک دی وی دی رایتر خاص داشته باشید و فرمور اون رو به فریمور سفارشی که توسط C4EVA ساخته شده فلش کنید بعد ایمیج فایل هایی که مطمئن هستید 100 درصد ریپ شدن رو با این رایتر رایت کنید این فقط بخشی از الگوریتم کار بود برای اطلاعات بیشتر به تالار ایکس باکس مراجعه کنید چون اینجا من نمی تونم توضیح بیش از این بدم چون به موضوع تاپیک مربوط نیست
ممنون .
میشه Disc2 را نصب کرد اما دیسک یک را نصب نکرد ، و وقتی میریم توی بازی با دیسک یک ، دیسک دو هم کار بده ؟
چون من هارد ندارم و چون گفته بودید که دیسک دو ، 3GB هست ، میخواستم بریزم رو خود هار slim 4GB ، و با دیسک یک بازی کنم و ماشینهای دیسک دو هم باشه.
نگیفتید کدوم دیسک بازیه ؟
DVD اول یا دوم ؟
من هم 4گیگ دارمنقل قول:
چون من هارد ندارم و چون گفته بودید که دیسک دو ، 3GB هست ، میخواستم بریزم رو خود هار slim 4GB ، و با دیسک یک بازی کنم و ماشینهای دیسک دو هم باشه.
ولی همش 2.9 گیگ جا بهم داده
که اصلا اجازه نصب بازی هم نمیده
برای همون سیو گیمها هست.
آره میشه رو یه فلش حداقل هشت گیگ نصب کننقل قول:
اویل دیسک یک رو بزار بعد گزینه آخر یعنی نصب دیسک دو رو بزن و پیغام میده میگه دیسک دو رو بزار تا نصب شه همین