[QUOTE=amir7189;5838818]مرسی.فقط یه چیزی حرارتش هم اگه بگی ممنونت میشم.من کل تاپیک و خوندم و دنبالش می کنم اما بازم میترسم حرارتش زیاد باشه چون یه سری از فروشنده ها میگن حرارتش بالاست و کارت گرافیکشم ممکنه بسوزه.یعنی احتمالش زیاده .
در ضمن تو کدوم کانفیکشو گرفتی ؟دی وی دی رایتر دار یا بلو ری دار.با رم 4یا6.واین که بازم ممنونت میشم اگه بگی که از کجا و چند گرفتی با چند سال گارانتی؟گارانتیش تعویض یا تعمیر؟
بازم ممنون از جوابت:40:[/QUOTE
دوست من حرارتش کمه.یعنی زیاد نیست. طراحی این دستگاه از این نظر که باطریو طوری جایگذاری کردن پشت دستگاه که یک مقدار بالا بیاد و زاویه بگیره و ارتفاع بگیره جالبه.از زمین پشتش بالاس تا حرارتو عبور بده. سیستم از عقب رو زمین ننشسته که حرارت عزینش کنه. من از بازار رضا گرفتم ولی اونجا حواست باشه فروشنده هاش با اهم در تماس اند. یعنی قیمتارو با هم هماهنگ می کنن که همه این قیمتو بزارن.پایتختم همینه. باید قیمت بگیری. الان قیمت خیلی عالی از این سیستم 1345 تومن با گارانتی است. گارانتی تغویضی هر کی بهت گفته دروغ گفته. این سیستم تاالان گارانتی تغویضی هیچ جایی نداشته. هر کی تغویض کرده بیاد بگه. فروشنده میگه تعویض اما... اما اونجا که بری هر قیمتی میزارن.به هرحال 10.20 هزار تومن کمتر بیشتر مهم نیست. اونا هم می خوان سوووود کنن دیگه:13:منcorei7.گرافیک 2G. هارد 640. رم من 4 بود ارتقاع داد کرد 6. با نظارت خودم و در اونجایی که بردم گارانتیش کنن.(من بعد از خرید با فروشنده بردمش محل شرکت گارانتی و گارانتیش کردیم)باطری 9 سل. من بدون بلوری گرفتم اما کیبردم 4 تا کلید تاچ پد داره. البته بلوری یادت باشه خیلی احتمالش زیاده که فروشنده رو سیستمت سوار کرده باشه. اما به هر حال با فروشنده طی کن موقع خرید که همه قطعاتو بغدا از طریق سایت چک می کنی.و اگه مشکل داشته باشه پسش میاری/همین اطلاعاتو داشته باشی برای خرید زیاد هم هست. سوالی بود در خدمتم.:10: