دوستان من یه 5742g خریدم. اولش که فیفا 11 رو بازی می کردم هیچ مشکلی نداشت. ولی الان چند روزه حین بازی هی گیر می کنه و حرکات بازیکنان خیلی کند میشه. مثل حالتی که انگار گرافیگ جواب این بازی رو نمیده.
تو رو خدا کمک کنید ببینم چه مرگشه!
Printable View
دوستان من یه 5742g خریدم. اولش که فیفا 11 رو بازی می کردم هیچ مشکلی نداشت. ولی الان چند روزه حین بازی هی گیر می کنه و حرکات بازیکنان خیلی کند میشه. مثل حالتی که انگار گرافیگ جواب این بازی رو نمیده.
تو رو خدا کمک کنید ببینم چه مرگشه!
این لپ تاپ رو با گارانتی بگیریم یا بدون گاراتنی !؟
یعنی میگم گارانتی خوبه و ارزش داره ؟
سلام به همه دوستان
کسی می تونه بگه چطوری می تونم کیبورد مجازی فارسی روی 5742G نصب کنم الان دارم بدون اینکه کیبوردم فارسی باشه تایپ می کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان کسی 5742 با گرافیک 540m 2gig dedicated دیده؟؟؟؟؟؟!!!!
نه والا فکر نکنم باشه سری گیمینگ که نیست!!!نقل قول:
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
شما shift+alt بگیر فارسی میشه.نقل قول:
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
با گارانتی خوب بهتره خیالت از بابت خرابی راخته.نقل قول:
شما از توی nvidia control panel و بعدش 3D MANAGE فایل EXE فیفا رو پیدا کنید و زیر اون کارت گرافیک NVIDIA رو انتخاب کنید.نقل قول:
CPU ضعیفه.....رمشم کمه.....حداقل واسه من..اگه کاربرد هاتون خانگی هست همین مدل رو بگیرید.نقل قول:
[QUOTE=roteal2007;5814680]نه والا فکر نکنم باشه سری گیمینگ که نیست!!!
دوست من اصلا گرافیک 540m با 2gig dedicated وجود خارجی نداره اما من دیدم تو یه فروشگاه!!!!
دوستان تفاوت استریو با مونو در چیه؟
اسپیکر این مدل مونو هست؟
کیفیتش چطوره؟
یعنی که خروجی لپتاپ یه بلندگو داره فقط به این خاطر میگن مونو اما وقتی هدست وصل میکنی استریوست خوب اینم سیاست کهن شرکتهای سازندس که هیچیرو کامل نمیزنن صداش قابل قبوله کلا ایسر صدای خوبی داره اگه میخوای بخری به نظر من با کانفیگ gt 540m 2gig realنقل قول:
بگیر
برای چی درایو های ویندوز xp تو این سری ها ندارند؟
نکنه برای اینکه دیگه تولید ویندوز xp تموم شده یا که دلیل دیگه ای دارند؟