انا لله و انا الیه راجعون .......
نمیدونم ... شاید این چیزی که اینجا میگم ، برای خیلی ها جالب نباشه ...
اما : قدر ثانیه هایی که با دوستاتون هستید رو بدونید .
یک هفته پیش ، یکی از دوستهام که رفیق دوستمم میشد ، ( یعنی 3 نفری هم دیگه رو میشناختیم ، اون 2 نفر بچه ی یه شهر بودن و من یه شهره دیگه ... ) خبر آورد که آره ، فلانی امروز تصادف کردش و الان کما هست ... ( در یاهو مسنجر )
بعد از اینکه خیلی ناراحت شدیم و به درگاه پروردگار رجوع کردیم و دعا نمودیم، بعد از یک هفته بی خبری و ... ، امروز دوباره دوستم آنلاین شد و خبر داد که : فلانی تموم کرد ... :37::37::37::37:
نمیدونید که چقدر لحظه ی سختیه ، چقدر دردناکه ، چقدر بده ، اوون روزی که دوستم تصادف کرد تا ساعت 3 شب داشتیم با هم میگفتیم و میخندیدیم ... روز بعد که شنیدم تصادف کرده زیاد ناراحت نشدم چون با خودم گفتم به این نمیاد به این راحتی ها بمیره ! همچین آدمی مرگ رو نمیشناسه ... حتی با این که دکترها گفته بودند ممکنه حافظش رو از دست بده ... :45:
نمیدونید امروز چقدر ناراحت شدم که تموم کرده ، چقدر حرف هایی مونده بود که بهش نگفته بودم ... چقدر لحظات با هم بودن کم هست ... :41:
چقدر سخت هست که آدم جای خالی دوست صمیمیش رو توی ادلیست خالی ببینه ... :sad: ... چقدر سخت هست که الان ساعت 12:30 شب ببینی که کسی نیست تا ساعت 3 صبح باهاش حرف بزنی بخندی .......
چقدر سخت هست کسی که این همه مدت باهاش دوست بودی ، این همه بازی آنلاین باهاش زدی و باهاش خوش گذروندی ، ببینی که دیگه در بینت نیست و تموم کرده ... :41::41:
خدایا ... این چه حکمتیست ! ... :37::37:
:45:
:45::45:
:45::45::45:
:45::45::45::45:
:45::45::45::45::45:
:45::45::45::45:
:45::45::45:
:45::45:
:45:
روحت شاد ... :41::41:
--------------------
ویرایش :
تا امشب احساس میکردم مرگ برای ما جوونا نیست ...
ما بمیریم ؟ هه ! زکی ! بزار 30 -40 سال دیگه ...
مرگ مگه به این زودیا با ما کار داره ؟ مرگ برای پیر هاس ! نه برای ما !
اما ... از امشب ، احساس میکنم که مرگ چقدر میتونه به انسان نزدیک باشه .........
چقدر راحت میتونه دوست های صمیمی رو از هم جدا کنه ..........
چقدر راحت میتونه چشم های یک انسان رو پر از اشک کنه .......
حتی وقتی که شنیدم ممکنه حافظشو از دست بده ... گفتم الکیه باو ... مگه میشه این همه کرمی که براش ریختم رو فراموش کنه ... :9::9:
افسوس ... که اون دوران دیگه تکرا نمیشه .... :41::41:
روحت شاد ................... :41::41::41::41::41::41::41::41:
--------------------
ویرایش 2 :
از تمام دوستانی که چه در پ.خ. و چه در پروفایل تسلیت گفتند ممنونم ، انشاا... همچین ضایعه ای نصیب هیچکس نشه ....
موفق باشید ......