آقا این ال جی ها ، مثل سامسونگ از روی خود کنترل نمیشه بری توی منو مخفی ؟
حتما اینقدر دنگ و فنگ باید انجام بدیم ؟
من سه بعدی دارم . lw75000
Printable View
آقا این ال جی ها ، مثل سامسونگ از روی خود کنترل نمیشه بری توی منو مخفی ؟
حتما اینقدر دنگ و فنگ باید انجام بدیم ؟
من سه بعدی دارم . lw75000
سلام من برنامه Psiloc.irRemote v1.04 را در گوشی n73 نصب كردم؛ اينترنت ایرانسل كار مي كنه و راحت وارد سايت ها مي شم ولي اين برنامه موقع Referesh خطا مي دهد و مي گويد Unable to connection
من نمی دونم مشکل از کجاست اگه میشه راهنمایی کنید .
و لطفا اگه کسی قبلا این کار را انجام داده دیتا بيس برنامه را از گوشي تو سایت آپلود كنه تا ما هم استفاده كنيم؟
با سلام خدمت دوستان
من تتصادفا این تاپیکو دیدم و قریبا همه پستارو گذرا دیدم.
دیدم که بعضی از دوستان هنوز برای ورود به منو مخفی یا سرویس مود مشکل دارن.
برای همین لازم دیدم آموزشی رو بکه نا به درخواست دوستان قبلا تهیه کرده بودم و تو تاپیک اختصاصی lw57000 قرار داده بودم اینجام قرار بدم.
برای ورود به سرویس مود چندید راه وجود داره که یکی از راهاش همین ساختن کنترل و پخش ملودی یا قطعه کد خاص هست.
ولی این کار هم هزینه داره و هم برای خیلی از دوستان ساخت کنترل مشکله.
راه دیگه و راحت ترین راه استفاده از یک کابل لن و یک لپ تابه و برنامه ای که لینک دانلودشو پایین گذاشتم.
البته آموزشو به دلایلی بزبان انگلیسی نوشتم که قبلا تو ضیحاتش رو تو تاپیک اختصاصی lw57000 دادم.
لطفا هرکس امتحان کرد همینجا فیدبک بذاره .
ضمنا این قطعه کد که تحت python هست و os سیستم های ال جی اوپن سورس هستن و در حال گسترش.
با آرزوی بهترین ها برای دوستان
لینک دانلود آموزش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lg 55lm7610 از بانه آوردیم.تیونر دیجیتال فعال نبود.با برنامه irremote روی گوشی نوکیا وارد سرویس منو شدم.و وارد country group شدم.ولی متاسفانه دیدم روی aj ثابته و تغییر نمیکنه.کسی تجربشو داره؟
من از طریق ایرانسل گرفتم و کار میکنه.اما نمیدونم چطور میتونم استخراجش کنم و واست بفرستم
نقل قول:
پسورد فایل ramintnنقل قول:
سلام دوستان
:n20::n20:با تشکر از تمامی دوستان :n01::n01:
بنده هم موفق شدم وارد منو مخفی تلوزیون lg مدل lg lx9500 سه بعدی را با استفاده از 2 عدد لامپ ال ای دی مادون قرمز و آموزش ساخت آن که دوستان زحمت کشیده بودن بشم.
استفاده از توضیحات دوستان
وسایل مورد نیاز :
دو عدد ال ای دی مادون قرمز یا اینفرارد
یک عدد فیش صدای استریو 3.5 میلی متری به همراه 10 سانتی متر سیم
آموزش :
ابتدا ،ال ای دی ها را تهیه نمایید و سپس پایه کوتاه ال ای دی اول را به پایه بلند ای ای دی دوم متصل نمایید.
پایه های دیگر را هم به هم متصل نمایید. این امر برای این می باشد که ، شما امکان سنجش و پیدا کردن قطب مثبت و منفی را ندارید و با این کار ، هر دو ال ای دی عمل می کنند.
در مرحله بعد ، سر سیم فیش صدای استریو را باز کنید.
پس از بازنمودن و آزاد نمودن سر سیم ، شما به 3 رشته سیم دست پیدا می کنیید. این سه رشته قرمز ، مشکلی و سفید (و یا بدون محافظ) می باشند.
رشته سیم سفید (و یا بدون محافظ) را کنار گذاشته و رشته های قرمز و مشکی را به دو سر ال ای دی هایی که به هم متصل کردید ، وصل میکنید.
قطعه سخت افزاری آماده شد. هم اکنون نوبت به انجام کار می باشد.
شروع کار و ورود به منو :
برای ورود به منو ، ابتدا فایل زیر را دانلود نمایید :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سپس فایلهای صوتی را به هر ابزاری که دارای خروجی صدای 3.5 میلی متری است انتقال دهید.
در پایان ، برای نمایش منو ، کافیست ، صوت مربوطه را اجرا نمایید (قابل ذکر است ، که صدای ابزار شما باید بر روی حد اکثر بوده و همچنین هیچگونه اکولایزری ، روی آن نباید فعال باشد).
صوت های موجود در فایل ذکر شده ، 13 عدد می باشند. که شما تنها به فایل serv-EzAdjust نیاز دارید.
لطفا" قانون کپی رایت را رعایت کنید. برای تهیه و تدوین این متن ، زمان مصرف شده است.
با تشکر فراوان / سپهر ممیز عادل
ضمنا با پسورد 0413 و کشور رو برای IR تنظیم کردم و همه امکانات رو العان دارم
مثل منو فارسی و تلتکس فارسی و ...
بازم اگه کسی راهنمایی خواست تا جایی که بتونم در خدممتون هستم
موفق باشید.
:7:زکات علم آموزش و گسترش دادن آن است:7:
دوستان تاحالا کسی این روش رو امتحان کرده؟نقل قول:
سلام میخواستم ازتون بپرسم اگه لپ تاپ پورت سریال مادگی داشت میتو نیم با تبدیل دو طرف نری از این مدار استفاده کنیم یا نه