[QUOTE=Shadow-Man;6038280]ممنون که نظر دادین.نقل قول:
نوشته شده توسط mesi_2010 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هم تانکت قشنگه
لطف دارین
چند وقته راهش انداختی؟
1هفته.
چند لیتره؟
100*30*50
من هم جسارتا چند تا پیشنهاد دارم
به نظر من اگه از پمپ هوای معمولی و سنگ هوا استفاده کنی خیلی قشنگ تر میشه. چون این وسیله که الان داری حباب های هوا رو خیلی ریز میکنه اون قدری که خیلی دیر به سطح آب میاد و باعث میشه آب کدر و کثیف به نظر بیاد (اگه دقت کنی می بینی ذرات ریزی تو آب هستن که حباب هوا هستن) شلنگ هواش رو کلا بردار.
منم پمپ هوا و سنگ هوا گذاشتم. منظورت شیلنگه تصفیه هست؟ اوکی درش میارم.
فیلتر زیر شنی هم اگه میتونی استفاده نکن چون همه کثافت ها رو میکشه لای شنها و تمیز کردنشون مکافاته کافیه شن ها یه تکون بخوره تا نتونی ماهی هات رو ببینی:31:
دیگه گذاشتم:31:
دماسنج هم از اونایی که تو آب قرار میگیره بخر خیلی دقیق تر و بهتر هست. برای یه عمر هم کافیه قیمتش زیاد فرق نداره
حتما
فکر کنم فقط یه اسکار و دو تا اسکات داشته باشی درسته؟ اگه اسکات باشه باید از پس اسکار بر بیاد. البته من تاحالا اسکار نداشتم
+سورم+گورخری+لجن خوار. اول اسکات همه رو میزدو اما الان از همه میخوره:31:
اگه می خوای ماهی بگیری حتما ماهی های سازگار بخر چون اگه بخوان هر روز تو سر و کله هم دیگه بزنن آکواریوم میشه آیینه دغ
به نظرم یا همه ماهیات رو از سیچلاید های آمریکایی انتخاب کن یا سیچلاید های آفریقایی
از آمریکایی ها پرت، سورم، اسکار، جک دمپسی، تگزاس و ... گزینه های خوبی هستن
با آفریقایی ها هم می تونی رنگین کمان درست کنی: ماکرو که خلی قشنگ و عالیه مخصوصا زردش، دوبوسی، اوراتوس که یکم وحشیه، دیماسونی، پیکاک، زرافه ای و .... مزیت آفریقایی ها اینه که اکثرا بزرگتر از 15 سانت نمیشن
آمریکایی خوشم میاد. دوست دارم آروانا و دیماسونی هم اضافه کنم. پرت هم میترسم بقیه رو بزنه:31:
البته حتما باید قبل از خرید از سازگاری ماهی ها با هم اطمینان حاصل کنی و به حرف فروشنده به هیچ عنوان اعتماد نکنی چون جوابی میده که تو رو به سمت خرید سوق بده
من قبل از خرید به فروشنده میگم اگه هم دیگه رو زدن پس میارم.
ببخشید پر حرفی کردم و تو کارتون دخالت کردم. امیدوارم سودمند بوده باشه.
راستی برا سفیدک هم یه دارو ریختم. آب رو شفاف کرد!!!!!