نشد که بپرسیم: اگه آدم رو با یه دختر بگیرن ( حالا یا تو ماشینت ، یا پیاده)
جرمش چیه دقیقا؟ طریقه ی برخورد به چه صورته؟
Printable View
بیرون از خونه و مکان خلوت جرمی نداره البته بستگی به تیپ و نوع ارایشتون هم داره میتونین بگین نامزد هستیم داریم صحبت میکنیم
البته اگه بخوان میتونن بازداشت کنن و خانوادهاتو رو بخوان بستگی به نوع حرف زدنتون با اون مامور داره معمولا هر کدومتون رو یه طرف میبرن و ازتون سوال میپرسن اگه جواباتون یکی باشه کاری ندارن البته خیلی وقته کاری ندارن به این چیزا سعی کن تا جایی که میتونین ساده با هم بیرون برین
تو کوچه مروی هست.اصلا هم غیر قانونی نیستنقل قول:
اونجا همه چی میفروشن
شما رو احتمالاً تا حالا نگرفتن که انقدر مهربونانه راجع قشر زحمتکش پلیس و مخصوصاً ارشاد صحبت میکنی!نقل قول:
بیرون از خونه و مکان خلوت جرمی نداره البته بستگی به تیپ و نوع ارایشتون هم داره میتونین بگین نامزد هستیم داریم صحبت میکنیم
البته اگه بخوان میتونن بازداشت کنن و خانوادهاتو رو بخوان بستگی به نوع حرف زدنتون با اون مامور داره معمولا هر کدومتون رو یه طرف میبرن و ازتون سوال میپرسن اگه جواباتون یکی باشه کاری ندارن البته خیلی وقته کاری ندارن به این چیزا سعی کن تا جایی که میتونین ساده با هم بیرون برین
با ساده ترین تیپ و آرایش هم که باشی اگه بخوان گیر بدن این کارو میکنن، هیچ دلسوزی هم در کار نیست!
توی ماشین احتمال خوابوندن ماشین هست تا تکلیفتون مشخص شه. بیرون از اون هم در بدترین حالت هم پدر و مادر هر دو رو احضار میکنن و جریمه نقدی (معمولاً 100 به بالا) میزارن.نقل قول:
برخورد هم معمولاً یه جوری این کارو انجام میدن که دفعه بعد شما با دختر نری بیرون!
بهترین راه حل: خیلی خونسرد و با خنده بگی ما با هم نامزدیم اگه میخوای تماس بگیر با پدرمون، اونا هم یا باور میکنن یا تماس میگیرن و بیخیال میشن!
من اگه بخوام تو یه سایت خارجی عضو بشم باید چیکار کنم سایتی چیزی هست پولشو از اون طریق پرداخت کنم؟
نه عزیزم خیلی راحت نیست، توی کشورای خارجی اگه زن بخواد از مرد جدا شه مرد نصف ثروتش به زن میرسه! یعنی اگه کل زندگیش 10 میلیون دلار ارزش داشته باشه باید 5 میلیون دلار بده به بانو! بچه هم معمولاً به مادر میرسه.نقل قول:
تو ایران یه زوج وقتی میخوان ازدواج کنند مرد باید مهریه زن را تعیین کنه کلی امظا و تعهد از این حرفا و زن هم باید جهیزیه داشته باشه
میخوام بدونم تو کشور های اروپایی و امریکایی که رسمی به عنوان مهریه ندارن (یعنی مرد لازم نیست مهریه پرداخت کنه )
پس چه تعهدی بین زن و مرد هنگام ازدواج هست؟؟
یعنی زن و مرد خیلی راحت میتونند ازدواج کند و خیلی راحت هم میتونند از هم جدا بشند؟؟
تو خارج چطوری ازدواج میکنند؟؟
میبینی که اونجا همه حقوق به نفع خانمها و بچه هاست و حتی حیوانات خانگی هم حق دارن.
اینجا زن فقط در صورتی حق طلاق داره که شوهرش معتاد باشه یا اختش کرده باشن یا .... در غیراینصورت هر چی شوهر گفت باید بگه چشم، زن تا موقعی که شوهر اجازه نده نمیتونه از کشور خارج شه، اگه شوهر بخواد میتونه اون رو از کار کردن منع کنه. هر بلای جنسی که خواست میتونه روی زن انجام بده، هیچکس نیست که ثابت کنه و به نفع زن تموم شه موضوع و .......
تنها اسلحه زن هم اینه که مهریه رو بذاره اجرا و مرد رو بندازه زندان.
حالا آیا توی این شرایط تعهد معنی داره یا اینکه زور باعث زندگی هست؟!!!
مثلاً با PayPal میتونی اما توی ایران ban هست که اگه از VPN استفاده کنی مشکل حله!نقل قول:
من اگه بخوام تو یه سایت خارجی عضو بشم باید چیکار کنم سایتی چیزی هست پولشو از اون طریق پرداخت کنم؟
خب حالا چطوری به paypal پول بریزم:19:نقل قول:
با یه حساب بانکی توی خارج از کشور یا داشتن Credit Card.نقل قول:
قبلاً از تو ایران با همین بانکای ایرانی میتونستی یه حساب توی یه بانک حارجی باز کنی، نمیدونم الان این کارو انجام بدن.
در مواقعی که بخاطر بنایی واستون آلودگی صوتی-دود و... درست میکنن و آرامش رو ازتون میگیرن باید به کجا شکایت کنیم ؟
- دو کوچه پایینتر از خونه ما یک بابایی میخواد خونه بسازه جرثقیل تو کوچشون جا نمیشه آورده دقیقا در خونه ما و داره آهن میفرسته کوچه خودش . بطوریکه ما نمیتونیم از خونه بیایم بیرون حتا! این چنین مواردی رو به کجا باید اعلام کنیم و اگه اعلام کنیم ترتیب اثر میدن ؟
مملکته داریم !؟
خب اون طرفم بالاخره باید یجوری خونه رو بسازه با خود طرف حرف زدید که جرثقیلو اگه جای دیگه هست ببره اونجا؟نقل قول:
اگه خواستی شکایت کنی فک کنم باید به شهرداری بری ولی به نظر من ارزشو نداره چون سیستم اداری رو که میدونی چطوریه (برو فردا بیا برو از اونجا بپرس برو سند بیار اینقد پول بده:13::13:)مخصوصا شهرداری با خود طرف صحبت کنی بهتره
بازم دوستان دیگه هم نظر بدن من کاملا مطمین نیستم