ممنونم که به این سرعت جواب دادی عزیزم
درباره قیمت چیزی نگفتی اطلاع داری الان چنده؟
در ضمن منظورته از انلاین نفهمیدم اقلیم ............. ؟
GPS تمام خیابونای تهرانو داره؟
Printable View
ممنونم که به این سرعت جواب دادی عزیزم
درباره قیمت چیزی نگفتی اطلاع داری الان چنده؟
من یه سوال دارم شاید واستون خنده دار باشه ولی چون اطلاع ندارم گفتم بپرسم وقتی gps وصل میشه هیچ هزینه ایی نداره؟نقظه ها از پیش روی گوشی نصب شده و آپدیت شدنش چطوریه؟
من زیاد اهل بازی کردن نیستم درضمن یه آیپاد دارم واسه بازی و گوش دادن به موسیقی بیشتر دوست دارم برنامه های جدید و جالب روی گوشی نصب کنم و از منو های تکراری گوشی های نوکیا و سامسونگ خسته شدم دوست دارم با گوشی چلنج داشته باشم که فکر میکنم باید این گوشی رو بخرم در ضمن یه جا خوندم بخاطر کیفیت نه چندان جالب صفحه گوشی برنامه ها زیاد سازگار نیستن با این گوشی آیا درسته؟
بازم دوست دارم نظر کلی رو درباره این گوشی بدید و بهم پیشنهاد میدید بخرم یا نه؟
شرمنده من نفهمیدم شما چی گفتید ؟نقل قول:
angry birds تو این گوشی اجرا میشه یکی گفت من ریخام اجرا شد اما وقتی خودم ریختم نصف صفحه اجرا شد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب انگری برد رو من روی گوشی با صفحه ی استاندارد نصب کردم!! برای شما که نمایش گوشیت کوچیک تره،باید نسخه ای از انگری برد باشه که سایزش کمتره یا اینکه باید تنظیمات برنامه رو چک کنید....درضمن مطمئن بشین که نسخه ی اچ دی یا مخصوص اکس پریا و یا گلکسی رو دانلود نکردین!نقل قول:
angry birds تو این گوشی اجرا میشه یکی گفت من ریخام اجرا شد اما وقتی خودم ریختم نصف صفحه اجرا شد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا خنده دار نیست اصلا!! خیلی ها فکر میکنن جی پی اس پولیه در صورتی که نیست!!!نقل قول:
من یه سوال دارم شاید واستون خنده دار باشه ولی چون اطلاع ندارم گفتم بپرسم وقتی gps وصل میشه هیچ هزینه ایی نداره؟نقظه ها از پیش روی گوشی نصب شده و آپدیت شدنش چطوریه؟
نقشه ها منظورتون هست،نقشه ها بسته به برنامتون داره! مثلا اقلیم،برنامه ای ایرانی هستش و نقشه های ایرانی روش هستن...ولی ماروک که یه برنامه ی خارجی هستش و ماها کرک شدش رو استفاده میکنیم،باید خدتون نقشه ها رو طبق اموزش هایی که در اختیارتون قرار میگیره بسازید!!(اسونه از اسم ساختن نترسید!!) البته میتونید اون ها رو دانلود هم بکنید...
به همین سادگی!!
برای اپلود هم خوب هر وقت شرکت سازنده اپدیت کرد،از طریق اینترنت باید اپدیت کنید...
برنامه ها که مشکل خاصی ندارن ولی بازی ها گیرتون میارن!!!نقل قول:
من زیاد اهل بازی کردن نیستم درضمن یه آیپاد دارم واسه بازی و گوش دادن به موسیقی بیشتر دوست دارم برنامه های جدید و جالب روی گوشی نصب کنم و از منو های تکراری گوشی های نوکیا و سامسونگ خسته شدم دوست دارم با گوشی چلنج داشته باشم که فکر میکنم باید این گوشی رو بخرم در ضمن یه جا خوندم بخاطر کیفیت نه چندان جالب صفحه گوشی برنامه ها زیاد سازگار نیستن با این گوشی آیا درسته؟
البته خوبیی که هست اینه که ایپاد دارین...این گوشی هیچوقت نصف قدرت ایپاد شما رو هم نداره!!(کما اینکه گوشی اکس پریا هم با اون عظمتش ایفون نشد برا من!!) ولی در هر صورت،میتونه در مقابل گوشی های خزی مثل 95 و 97 و چه میدونم 5800 و اینجور گوشی ها اگه اینکاره باشین اشک طرف رو در بیارین!!!
ولی گوشی های خر کار مثل غول های اندرویدی این گوشی رو میذارن تو جیبشون!!
خوب،تو رنج قیمت مورد نظر شما،انتخاب های دیگه ای هم هست...نقل قول:
بازم دوست دارم نظر کلی رو درباره این گوشی بدید و بهم پیشنهاد میدید بخرم یا نه؟
به نظرم یه سر به انجمن مایلستون 2 بزنین!!! نظرتون رو جلب میکنه البته قیمتش بالاتره یه ذره!!!
خود اکس پریا هم ارزون شده ولی اپدیت نداره دیگه اما به طور کل میتونم بگم از این گوشی بهتره!!!
میتونید با لجند هم مقایسه بکنید اما باید بگم که در کل گوشی خوبی هستش .....
خوب اگه نقشه های تهران رو روش دانلود کنی اره داره....نقل قول:
بیین،منظروم این بود که بعضی! سایت هایی که این گوشی رو به صورت انلاین می فروشن،به صورت هدیه،یه نسخه از نرم افزار اقلیم رو که قیمتش 40 تومن هستش رو هم بهت میدن به صورت رایگان...نقل قول:
ممنونم ارتون بخاطر جواب
اين موضوع هم هست كه هرچقدر پول بدي همون قدر .......... اين گوشي با اين امكانات بنظرم قيمتش خيلي خوبه و قيمت بالايي نداره فقط تنها چيزي كه مي ترسم صفحه كوچيك اين گوشي هستش كه مي ترسم كار كردن باهاش سخت باشه مخصوصآ براي اس ام اس دادن چون من كار زيادي با گووشي ندارم بيشتر اس ام اس ميدم با يك دوتا تماس در روز بيشتر بروز بودن گوشي مخصوصآ منو وو برنامه هاي كاربردي گوشي مهمه فردا ميرم علاالدين ببينم چطورياست ولي به احتمال زياد اينو ميخرم
برا اس ام اس زیاد به مشکل بر نخواهید خورد!!!نقل قول:
اين موضوع هم هست كه هرچقدر پول بدي همون قدر .......... اين گوشي با اين امكانات بنظرم قيمتش خيلي خوبه و قيمت بالايي نداره فقط تنها چيزي كه مي ترسم صفحه كوچيك اين گوشي هستش كه مي ترسم كار كردن باهاش سخت باشه مخصوصآ براي اس ام اس دادن چون من كار زيادي با گووشي ندارم بيشتر اس ام اس ميدم با يك دوتا تماس در روز بيشتر بروز بودن گوشي مخصوصآ منو وو برنامه هاي كاربردي گوشي مهمه فردا ميرم علاالدين ببينم چطورياست ولي به احتمال زياد اينو ميخرم
امیدوارم که خرید خوبی بکنید و ازش هم راضی باشید!
سلام دوستان
شبیه ساز (Emulator) برای اندروید 2.x سراغ دارید؟
گوگل ایرانو تحریم کرده نتونستم مستقیم دانلود کنم
با تشکر :11:
یچه ها به نظر شما من اول روت کنم دستگاهمو بعد آپدیت رو بریزم یا اول آپدیت 2.2 رو بریزم بعد روت کنم ؟
میشه آپدیت 2.2 شرکتی رو ریخت بعد روتش کنم ؟
آپدیت شرکتی بهتره یا این کرکی ها ؟
ممنون
به خودت بستگی داره،ولی اگه روت کنی بعد اپ،اگه ناراضی بودی یا هر چیز دیگه ای میتونی برگردی.....نقل قول:
یچه ها به نظر شما من اول روت کنم دستگاهمو بعد آپدیت رو بریزم یا اول آپدیت 2.2 رو بریزم بعد روت کنم ؟
اگر هم اشتباه نکنم،2.2 هنوز براشون روت نشده! پس گیر میکنید!!
اول تحقیق کنید که 2.2 روت شده برای این گوشی یا خیر....