سلام
طبق شکلی که گذاشته اید، نه GPRSگوشی شما فعاله، نه وایفای؛ پس با چی میخواهید گوگل مپ را باز کنید؟
Printable View
سلام
طبق شکلی که گذاشته اید، نه GPRSگوشی شما فعاله، نه وایفای؛ پس با چی میخواهید گوگل مپ را باز کنید؟
توی تمام حالات اینجوریه اینم با WiFi و Gprs روشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینجا هم وایفای روشن نیست. شما یه اینترنت پرسرعت گیر بیارید و با وایفای امتحانش کنید.
من راحت نقشه را میگیرم و تازه مسیر دونقطه را هم بهم میده.
بعید میدونم به سرعت ربطی داشته با شه تو چند تا سایت خارجی هم همچین چیزی بود اونا که کمبود سر عت ندارن
من با یک موبایل غیر اندروییدی با همین Gprs میرم تو گوگل مپ مشکلی هم نداره
قاعدتاً باید وارد برنا مه بشه بعد ارور بده که اینترنت مشکل داره
شما خودت WiFi و Gprs رو قطع کن ببین این ارور رو میده یا نه
ببینید، اصلاً این سرویس از گوگل مپ استفاده میکنه که یه سرویس آنلاینه.
بله؛ من بدون اینترنت هم میتونم بازش کنم و نقشه محلم را نشون میده. ولی بخاطر اینکه قبلاً با اینترنت بازش کردم.
حالا جای دیگه را بخوام نشون نمیده و باید حتماً اینترنت داشته باشم.
همین الان با وایفای امتحان کردم و در عرض دو سه ثانیه مسیر اهواز-شیراز را بهم داد.
آخه وقتی دیتا نداره، از کجا آدرس شما را گیر بیاره؟
یافتم ! یافتم !
بالا خره با تلاش هام توانستم این مشکل گوگل مپ Network failure را حل کنم باز هم من افتخاری ملی آفریدم
برای حل مشکل هیچ نیازی به اینترنت سرعت بالا نیست و نه به روشن کردن WiFi
برای رفع این مشکل باید به اینترنت وصل باشید بعد به سه برنامه که پیشفرض روی اندرویید است نیاز داریم ( Local و Latitude و Maps )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا وارد Maps بشید ارور همیشگی رو میبینید نه نگران نباشید این انتهای راه نیست!
خوب حالا وارد Local بشید اروری مانند ارور Maps خواهید دید این هم آخر راه نیست!
خوب حالا وارد Latitude بشید ممکن است Loading طول بکشد صبور باشد زمانی که Loading تمام شود ممکن است دو اتفاق بی افتد اگر از قبل از ایمیل خود در برنامه Gmail
استفاده کرده باشید کار تمام است هر سه برنامه گفته شده ( Local و Latitude و Maps ) بدون هیچ مشکلی باز میشوند واگر از Gmail خود استفاده نکرده اید
صفحه ای رو در روی شماست که باید Gmail (ایمیل گوگل) خود و رمز را وارد کرده و اگر جی میل ندارید با زدن Create میتوانید یک ایمیل بسازید و تایید کنید وتمام شد ( Local و Latitude و Maps ) به درستی کار میکنند
و یک پیشنهاد ورژن جدید گوگل مپ Google Maps v6.9.0 را نصب کنید هم از نظر زیبایی و هم از نظر نقشه آفلاین از ورژن های قدیمی بهتر است.
یافتم ! یافتم !
بالا خره با تلاش هام توانستم این مشکل گوگل مپ Network failure را حل کنم باز هم من افتخاری ملی آفریدم
برای رفع این مشکل باید به اینترنت وصل باشید بعد به سه برنامه که پیشفرض روی اندرویید است نیاز داریم ( Local و Latitude و Maps )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا وارد Maps بشید ارور همیشگی رو میبینید نه نگران نباشید این انتهای راه نیست!
خوب حالا وارد Local بشید اروری مانند ارور Maps خواهید دید این هم آخر راه نیست!
خوب حالا وارد Latitude بشید ممکن است Loading طول بکشد صبور باشد زمانی که Loading تمام شود ممکن است دو اتفاق بی افتد اگر از قبل از ایمیل خود در برنامه Gmail
استفاده کرده باشید کار تمام است هر سه برنامه گفته شده ( Local و Latitude و Maps ) بدون هیچ مشکلی باز میشوند واگر از Gmail خود استفاده نکرده اید
صفحه ای رو در روی شماست که باید Gmail (ایمیل گوگل) خود و رمز را وارد کرده و اگر جی میل ندارید با زدن Create میتوانید یک ایمیل بسازید و تایید کنید وتمام شد ( Local و Latitude و Maps ) به درستی کار میکنند
و یک پیشنهاد ورژن جدید گوگل مپ Google Maps v6.9.0 را نصب کنید هم از نظر زیبایی و هم از نظر نقشه آفلاین از ورژن های قدیمی بهتر است.
خوب، برای همه سرویسهای گوگل باید لاگین کنید. ولی راستی شما بدون اینترنت لاگین میکنید؟
و اصلاً اگه به اینترنت نیازی نیست، برای چی باید لاگین کنید؟
شما اگه چشمات رو باز کنی وبه جای ایراد گرفتن دوباره خط 3 رو بخونی متوجه میشی چه اشتباهی کردی برای این جا هم کپی میکنم
شما نمیتونی بدون وصل شدن به اینترنت هیچ نقشه ای را باز کنی. ولی بعد از وصل برای استفاده از امکانات گوگل باید لاگین کنید.
این چیزی نیست که من بگم؛ روش کار همینه.