پس بالاخره قرار رو گذاشتین خواستم بیام و غافلگیرتون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی ساعت 4 خوابم برد تا 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پس بالاخره قرار رو گذاشتین خواستم بیام و غافلگیرتون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی ساعت 4 خوابم برد تا 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشكالي نداره
باشه دفعه بعد
آره صفا که داره..اتفاقا امروز با یکیشون بودم ...نقل قول:
خدمت داش اشكي بگم كه ملاقات با حالي بود . همش درباره مسائل فروم با هم حرف زديم . شما هم يك ملاقات با همشهري هاتون بزاريد ببين چه صفايي داره .
در ضمن با مسترم که آره یه 2 باری ملاقات داشتیم...خوش گذشت البته هر بار من رفتم بابل :rolleye: افتخار ندادند بیان قائمشهـر ;)
من که حس ششمم خیلی قویه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما همه رو اشتباهی شناسایی میکنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستي نويد جان پيشنهاد پرهام خيلي جالبه . عكس ها را كه گزاشتي لو نده كي كيه . ببينيم بچه هاي فروم بخصوص داش اشكي و مونيكا خانم تشخيص ميدن كه كي كيه ؟
ولی نه همون لحظه اول تشخیص میدم کدومشون نویده..آخه نوید میگیره صورت خودشو شطرنجی میکنه تا راحت تر شناسایی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..عوض اینکه نشه....
حالا شما عکسا رو بزارید شناساییشون با من و مونیکا خانم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به نام خدا
حاضرين:
1- behroooz - بهروز
2- tantan_1300 - پرهام
3- گلابي - رضا
4-peperoni - مجيد
5- wookman - نويد (رامبد)
--------------------------------
قرار سر ساعت 6 بعد از ظهر توی پارک شاهد کنار پیست اسکیت بید ...
اولش که من (ووکمن) و پپرونی (مجيد - پسردايي خولم) با هم اومدیم حدود 5 دقیقه بعد بهروز اومد...
دیگه کسی نیومد فکر کردیم بقیه بروبچ سرکارمون گذاشتن ...
تقریبا 15 دقیقه ای داشتیم باهم حرف میزدیم که پرهام و رضا اومدن ...
دیگه صحبت هامون گل انداخت ... در مورد همه چی صحبت کردیم
البته 90% صحبت هامون در مورد پی سی بود ...
در مورد اتفاقاتی که جدیدا توی پی سی افتاده و اینکه چه خواهد شد ...
دوستان نظرات جالب و خوشمزه ای واسه بهتر شدن انجمنها دادن ...
خداییش کلی خندیدیم ... یعنی واسه جلسه اول خوب بود ...
البته زیاد بحث نکردیم چون این جلسه بیشتر شبیه جلسه معارفه بید ...
تقریبا حدود ساعت 7 بود که دیگه هوا تاریک شد و قرار شد جلسه رو به پایان برسونیم ...
آخر جلسه هم چند تا عکس خوشگل خوشگل گرفتیم که انشاالله فردا لینکش رو واستون میزارم ...
قصه ما به سر رسید ...
ممنون نوید جان از گزارش مفصلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نگفتی عکس گرفتی یا گرفتند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه میخوام شناساییت کنم :blink:
مرسی ;)
والا هم گرفتم هم گرفتند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی نگفتی عکس گرفتی یا گرفتند...
آخه میخوام شناساییت کنم
انشاالله بتوني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهروز خداوکیلی سر اون جریان پشت سر من حرف زدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شئحی کردم. قرار بعدی احتمالا بیام. امروز خوشتیپ بگیر بود نمیتونستم از خونه بیام بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا همه بودن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
به!!!
اختیار دارید مگه می شه با بچه های فروم نشست و غیبت نکرد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا از بعضی ها!!!!
دیگه خودتون می دونید و رامبد و بهروز و پپرونی و گلابی !!
سلام به همه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت مونيكا خان طول ، نه ببخشيد عرض كنم كه ما غيبت كردن هم بلديم اونهم از نوع حرفه ايش .
بحث شما هم پيش اومد . مخصوصا درباره اون شكلك كتك زدن كوچولوت كه همه را مي زني . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه با هم دعا كرديم كه يكبار ديگه تمام مدارك هويتي شما گم بشه تا ما بخنديم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي از شوخي گذشته ملاقات خوبي بود . من سه تا دوست جديد پيدا كردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نويد جان عكسها را بزار ببينيم مونيكا و داش اشكي ميتونن بگن كه كي كدومه ؟
ولي فكر نكنم مونيكا بتونه چون سني ازش گزشته و چشمهاش خوب نمي بينه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم تقديم به هرچي ادم خوش قوله . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]