با وجود افرادی که همچنین جملاتی میگن :
نقل قول:
اصن HL/Portal و کلا" دنیای Valve ، قدیسه ی دنیای بازی هست. من همه ی این کفر گو ها رو مث ِ اونایی میدونم که واقعیت رو میدونن ولی کتمان میکنن... اینا هر وقت یه هیرو رو پیدا کردن که حرف نمیزد ولی کاریزماش میچسبید به طاق ( گوردن فریمن ) اونوقت میتونن به این عبث گویی ها ادامه بدن.
مشخص است که کی اینجا هیتر هست و کی بت پرست.
متاسفانه HL همچون بتی شده که دیگه کسی نمیتونه در موردش صحبت کنه.
من دارم با اطلاعات صحبت میکنم، دارم با مدرک صحبت میکنم، میاین اینجا چنین جملاتی میگین :
نقل قول:
این هم یک دلیل اینه که شما اتمسفر و جیست ِ کلی قضیه رو باهاش ارتباط برقرار نکردی ... درسته من با شما موافقم ، HL از این جور ژانگولر بازی ها نداره ... ولی فک میکنی چی داره که شده HL ؟ شده بهترین FPS توی نقد ها ؟ شما به نقد ها کاری نداری ؟ برو ببین فن های هاردکورشو . این یعنی با همه ی این چیزایی که شما میگی و میگ مثلا" Trap نمیسازه و فلان ، یه چیزی داره که مسلما" شما باهاش نتونستی ارتباط برقرار کنی.
یه چیزی داره دیگه!
نقل قول:
میشه بگی در کجای قوانین بازی ، اصل ِ "کرکتر ِ FPS لزوما" باید صحبت کند" نوشته شده که میگی کاملا" ثابت شده ست ؟ اگه کاملا" ثابت شده ست یعنی الان شما اگه توی Google بزنی Booker DeWitt ، فید بک بیشتری باید بگیری تا Gordon Freeman. اینطوریه ؟ نیست ! پس این حرف شما کاملا روهواییه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما داری حرف هایی رو میزنی که 95 درصد آدم های دنیای نت نمیزنن. خودتم داری میگی x و y و اینا دوسش دارن. چرا دوسش دارن ؟ خب یه چیزی بوده که مثکه شما در جریانش نیستی دیگه. وگرنه چه دلیلی داره پافشاری کنی روی مسئله ای که بالای 90 درصد آدمایی که یک جانبه به قضیه نگاه نمیکنن باهات موافق نیستن.
یکم خودتون نظر بدین بهتره. یکم به دنیای بیرون کار نداشته باشین و خودتون فکر کنید. اینکه 95% آدمای نت چی میگن هم آخه اشتباه هست. همین اواخر نویسنده ی Deus Ex شخصیت Gordon رو رقت انگیز میدونست.
نقل قول:
آقا این حرفا دیگه خیلی عجیبه. شما داری برای بازیساز و بازیباز تعیین تکلیف میکنی که چه محیطی رو باید ببینن چه محیطی نببینن ؟ آخه این چه حرفیه میزنی ؟
حرف های منو کامل نمیخونین دیگه! من میگم ارزش هنری کسی که یک همچین چیزی خلق کرده، کمتر از ارزش هنری کسیه که توی یک شهر زیر آب، جنگل درست میکنه. یعنی واقعا با این موافق نیستید؟ دیگه خیلی فنین شما!
نقل قول:
شما یک بار سر به ویکی ِ HL بزن. مخت سوت میکشه. برو صفحه هاشو درو کن. برو تایملاینشو بخون. برو زندگی ِ دونه دونه ی اون دکتر هایی که وسط بازی حرف میزنن رو ببین تا متوجه بشی داستان چیه. همین الانش اگه بحث GTA نباشه که خب عمه ی من هم منتظرشه ، مطمئن باش HL بعدی Most Anticipated هست. این یعنی مردم درگیر یه چیزی هستن. من ، مراد ، اون آقای شهر 17 و خیلیای دیگه ... نقد دوست نداری ، خب برو یه سر به فروم ها بزن، ببین چطوری ملت زجه میزنن. داستان رو وقتی شما ورود ِ فضاییا میبینی ، آخه چه توضیحی باید داد ؟ واقعا" چی میشه گفت وقتی داستان رو اومدن ِ فضاییا میبینی.
خوندم، مطمئن باش خوندم. وگرنه اپنمیومدم اینجا بحث کنم. در مورد اون Most Anticipated هم شوخی کردی دیگه.
نقل قول:
اتفاقا" این در مورد شما صادقه. HL فلسفی نیست ؟ چقدر نقد راجع به G-Man خوندی ؟ میدونی چقدر از لحاظ فلسفی رفرنس داره ؟
یه چیزی هم بگم ، نقش ها و طراحی های سورئال داشتن ،لزوما" بهش نمیگن فانتزی . فانتزی چیزیه که ورای ذهن واقع گرا باشه و معنیش بسیار به سورئال نزدیگه. درسته ، بایوشاک Fantasyـه ولی شما HL رو فانتزی نمیبینی چون توش قیافه ها غیر عادی نیستن ، توش آدما کارای عجیب غریب نمیکنن ولی از این غافلی که کلا" اتفاقی که در داستان داره میافته ، همون فضاییا همون جی-من ، Xen و هزاران چیز دیگه سورئالن. شما ممکنه کارای سالوادور دالی رو ببینی بگی بابا این آخر سورئاله ولی من کارهای رئالی بهتون نشون میدم که در عین حال سورئال تر از کارهای دالی هست. اگر هم تعریف Drama رو بدونید نمیگید که HL دراما نیست. ببینید ، BioShock بخاطر المان های طراحیش ، اینهارو به شما القا میکنه. مث ِ فیلمی که پیچیدگی نداره و شما بدون فکر کردن به راحتی و با کمک کارگردان حسی که باید بگیری رو میگیری ، ولی خیلی فیلم ها هستن ممکنه برات بورینگ باشه اما از نقد و نمره و اینا میترکونه ...
یعنی واقعا دارین فلسفه ی بایوشاک رو با HL مقایسه میکنین؟؟؟!!! واقعا؟ کل بایوشاک در مورد فلسفه ی Objectivism هست، تمام المان های بازی به این فلسفه مربوط میشه، بعد حتمی این قسمت هم میخواین بگین HL هم فلسفی تر بود؟ بله تو هربازی ای فلسفه وجود داره، دلیل نمیشه اون بازی فلسفی باشه! شما اصلا برو تو گوگل سرچ کن G-Man Philosophy بعدش برو سرچ کن Andrew Ryan Philosophy، ببین چی برات میاره.
سبک Sci-Fi اصولا خودش دارای المان های فانتزی هست و دیگه لزومی نداره بهش اشاره کنیم. اصلا خود علمی- تخیلی از فانتزی نشئت میگیره. معمولا در فانتزی ایده های جدید سورئال رو میبینیم. البته بایوشاک خودش به خاطر اینکه یک جورایی خواسته با دلایل علمی واکنش های بازی رو اثبات کنه یک Sci-Fi هست.
نقل قول:
این جمله ها رو که عزیز من نصف بازیا دارن. از این جمله ها از بازیهای Epic مث ِ درگن ایج بگیر تا Mass Effect ریخته. شما برای من میتونی جمله بیاری وارد دیکشنری شده باشه ؟
این جمله ی The Cake is a Lie ، درسته واسه پورتال هست ولی جالبه بدونی داستان پورتال و HL بهم ربط داره. :n09:
یا همون Rise and Shine ، یه سرچ بکن توی گوگل. جمله ی قشنگ رو که کتابای ایرانی هم دارن. جمله ای که یه مفهوم رو باهاش به یاد بیاری داره بایوشاک ؟ چیزی داره که اگه جایی بشنوی بگی "اِ ، اینو از بایوشاک ورداشتن ؟"
یه سرچ واسه این دو تا جمله توی سایت ها بزنی میبینی که چه طوفانی به پا میشه ...
Portal هم بیاین با Half Life مقایسه کنین دیگه! داستان هاشون مرتبط باشه، من چیکار به ارتباطشون دارم. وگرنه فردا بیاین بگین Portal Gun هم هست، چون به هم ربط دارن! من دارم بازی نسل پیش رو مقایسه میکنم، نه یک پازل رو. خودم به شدت از داستان پردازی پورتال خوشم میاد.
در مورد معروقیت هم بازم بگم، HL خیلی مردم پسندتر از Bioshock بوده و هست. همچنین به خاطر کارای انقلابی ای که انجام داد کسی نمیاد اونو مقایسه کنه و چشم و گوش بسته اون رو بهترین میدونن.
درضمن من علاقه ای به وب گردی و پیدا کردن اینجور موارد ندارم، وگرنه در اولین سرچم از
سایت ها زیاد میبینم.
نقل قول:
اگه اینطوریه خوبه من بگم چرا وقتی روی Dock مثلا" راه میره نمیافته توی آب ؟ هر چی Arrow Key فشار میدم ، جلوتر نمیره. این تحمیله دیگه ! این مسخره ست. آقا من دوست دارم بیافتم توی آب. یا از اون طرف یه جا که آتیش گرفته ، من دوست دارم برم توی آتیش بسوزم. یا وقتی قراره یه مسیری رو نری ، 4 تا آدم میان جلوت وایمیسن که مثلا" دارن حرف میزنن و تو نمیتونی از بینشون رد بشی در صورتی که چهارتا فیل از لاشون میتونه رد بشه. . .
من چی میگم شما چی میگی! من از صجنه های اسکریپت شده میگم، شما از Invisible Wall صحبت میکنی!!!!!
معراج :
نقل قول:
اینجا اگه جایی صحبت از داستان شده، در ستایش داستانش بوده، تا حالا سابقه نداشته از داستان بایوشاک بد بگم!
اما اخیرا یکی پیدا شده که مرتب میگه داستان HL اصلا قابل مقایسه نیست با بایوشاک ... و بایوشاک ظاهرا چندین سر و گردن بالاتره!
هنوزم میگم، داستان بایوشاک برای یک بازی، از تمام بازی ها، نه تنها HL بلکه از همشون یک سر و گردن بالاتر هست. شما یک تک بازی به من نشون بده نویسندگیش در اون حد عالی باشه و ارزش تکرار داستانی داشته باشه.
به تایم لاین باشه که سری TES بزرگترین تایم لاین رو داره. شما هرچیزی رو نسبت به خودش بسنج، نه اینکه کلا سری HL رو که در عرض 10 سال دست شده، با یک تک بازی بسنجی.
نقل قول:
شایان جان تا وقتی بخوای بازی مقابل رو هیت کنی نمیشه سازنده بحث کرد. من فن هر دو عنوان هستم(یه حالت خوب و خوبتر)، لوین از محبوب ترین دیولوپرهای منه، توی بحث ها
هم نمیام بازی رو که دوست دارم هیت کنم ولی تو داری بحث ها رو مرتب با تخریب یکی از عنوان ها ادامه میدی.
این نقل قول پایینی از صحبت هات رو اگه یکی بخونه احتمالا به جای HL از CoD سر در میاره!
من نمیدونم چرا نفر قبلی هم موقعی که بحث به سمت گیم پلی رفت، زد تو یک خط دیگه! من دارم بحث میکنم، حالا چه هیتری و یا چه هرچیزه دیگه ای، ولی دارم مدرک میارم، ترول که نمیکنم :دی شما هم صاف و ساده بگین چه چیزی گیم پلی HL رو از بایوشاک سرتر میکنه، من قبول میکنم، دووشواری نداره. پای نقل قول خودمم هستم، چون تو HL2 حداقل تا اواسط بازی، بازی کاملا محیط های بی روح و کسل کننده ای داشت و خالی از جزئیات بود عملا بعضی از جاهاش. هنوز HL2 رو سیستمم نصب میخوای یک دور دیگه میرم بهت میگم دقیقا. در مورد اون فاضلاب و دشت و دمن، قصد من مقایسه ی ارزش هنری بازی بود، نه چیز دیگه. وگرنه کی هست که دوست نداشته باشه یک مرحله تو فاضلاب باشه، یک مرحله تو پادگان و ...
یک چیز دیگه هم بگم، واقعا منتظر دیدن یک HL توی این نسل بودم که ببینم چجوری با وجود بازی هایی مثل MW1 و MW2، قراره یک بازی اسکریپت شده ی هیجان انگیز بسازه. چون هیچ FPSای به پای اون 2تا نمیرسن از این نظر.
نقل قول:
این چند تا جمله یعنی ادعایی در این ابعاد، خصوصا که میگی به اثبات نیاز نداره پارادوکس بزرگی داره و نمونه بارز bias هست. (اصلا میشه توی مقاله ی bias ویکی این قسمت رو
به عنوان بهترین مصداق برا تفهیم بیشتر و بهتر اون آورد : دی)
بله بعضی چیزها اثبات نیاز ندارن. اینکه من بگم ارزش هنری بازی ای مثل بایوشاک از HL بیشتره، اثبات نیاز نداره، داره؟ یک چیز مشخصی هست. در ضمن من هیچ وقت ارزش هنری HL رو زیر سوال نبردم، ولی چون اینجا بحثمون بین بزرگان سبک FPS هست، مسلما نمیتونه از بایوشاک بهتر باشه. خودتم میدونی این مورد رو.
راستی در مورد بیراهه رفتن بحث، باید بگم که آره بحث بیراهه میره، ولی خیلی وقته بحث مفیدی صورت نگرفته. اگر معراج یکم این تیکه انداختناشو کم تر کنه :دی مطمئنن بحث به جاهای باریک کشیده نمیشه و خیلی هم آموزنده خواهد بود.
پ.ن : یک نگاهم به
بندازین.