نقل قول:
خیلی عجیبه !!!!
Printable View
نقل قول:
خیلی عجیبه !!!!
راهی برای فارسی بودن و گرفتن شبکه های دیجیتال به طور همزمان نیست.نقل قول:
اون عبارت سونی زمانی میاد که شما برق سیستم رو قطع کنی و دوباره وصل کنی (یا با دکمه کنار پنل یا کابل برق) و ارتباطی به سیستم دیجیتال نداره
من چندروز پیش KDL-46EX710 خریدم 1800000.حالا میخوام آپدیتش کنم.فریمور تی وی خودم pkg4.072gal-0107 هست.الآن تو سایت 3تا فایل هست به این اسم:
sony_tvupdate_2010_0489_ghl
sony_tvupdate_2010_0489_gtl
sony_tvupdate_2010_0489_gal
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل ها با هم چه فرقی دارن؟فرق نمیکنه هر کدوم رو بریزیم؟مشکلی واسش پیش نمیاد؟
اگه این فایل ها(منظورم به غیر از خاور میانه هست) رو بریزم زبان فارسی از بین نمیره؟
من درست متوجه نشدم که تیونر دیجیتال چیه.کسی میتونه بیشتر توضیح بده؟در کل کشور میشه ازش استفاده کرد؟
ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم:31:
سلام
یه ال سی دی سونی ex700دارم که هر وقت با کلید اصلی خاموش روشن میشه اتومات از روی ویدیو که قبل از خاموشی بوده میره روی کانالهای tv
اونم کانالای دیجیتال با اسمای عجیب و غریب
قبلا یه بار داخل منوی مخفی رفتم
اشکال از کجاست
راستی همه کانالهای سیو شده هم پاک میشن وقتی با کلید اصلی خاموش روشن میشه
؟؟؟
مرسی
کمکم کنین
مرسی
با سلام
لطفا بفرماييد كه اين ورودي و خروجي مولفه 1 و 2 مربوطبه چيه ؟
ممنون
چون نرمافزار فعلی gal هست پس همون رو انتخاب کنید.نقل قول:
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
سلامنقل قول:
اونجا که رفتی نکنه شیطونی هم کردی:21:
سلام دوستان من با روتر میتونم به ال سی دی متصل بشم
توی تنظیمات ال سی دی که میرم همه چیز درسته هم کانکشن رو میشناسه هم میتونم فایلامرو از لپ تاب شر کنم
اما توی به روز رسانی که میرم میگه چند لحظه صبر کنید بعدش مینویسه که هیچ فیلمی پیدا نشد
چطور میتونم اسم یه سایت مرتبط با یه ویدئو رو به ال سی دی بدم؟
نمیتونم چیزی پیدا کنم از طریق ال سی دی که به اینترنت کانکت هست,چیزی پیدا نمیکنه
یک سوال راجع به bravia sync؟؟
من یه سینما خانگی ال جی مدل 738 گرفتم، با کابل hdmi خود سینما، وصلش کردم به ex710 ، اما مشکل اینجاست که تلویزیون ، سینما رو نمی شناسه و عمل sync رو انجام نمیده در حالی که سایر قسمتهای سینمای خانگی سالمه. به نظرتون اشکال می تونه از کابل باشه؟ چون خودش هم در ارورش میگه please check cable and connections
مرسی
-معمولا sync كردن توي همه برند ها مربوط ميشه به وسايل صوتي تصويري همون مارك براي بهبود بخشيدن وسرعت عمل وكم كردن كنترلر ها و...نقل قول: