خب تلوزیون رو وصل کردم ولی هنوز آنتن درست حسابی ندارم (شایدم رسیورHD بگیرم) !
هارد 1ترابایتم رو بهش وصل کردم و چند تا فیلم HD پلی کردم فوق العادست :18: واقعا کیفیت بی نظیری داره مخصوصا رنگ مشکیش! من تابستون اولین بار 7000 رو تو نمایندگی مشهد سامسونگ دیدم عاشق همین رنگ مشکیش شدم الانم که 8000 دارم مثل همونه یعنی فوق العاده ! در مورد کنترل باید بگم هر کی گفته وحشتناک واقعا خره :27: کنترلش خیلی خوب و خوش دست هست و واقعا باکلاسه تنها مشکلی که باهاش دارم دکمه های navigator ش (راست چپ بالا پایین) هست اونم مشکل نیست من عادت ندارم بعضی وقت ها که میخوام enter بزنم دکمه ی کناریش رو میزنم من خودم فکر میکنم به دلیل اینه که گوشیم لمسیه و باید یکم بگزره تا بتونم راحت استفاده بکنم ازش!
این media player واقعا عالیه یعنی اصلا همچین انتظاری نداشتم ازش! یه سینما خانگیه فوق العادست به تنهایی ! هر فرمتی که جا افتاده رو راحت اجرا میکنه ! ما میخواین باهاش فیلم ببینیم فیلمم یا Avi هست یا mkv که جفتش رو ساپورت میکنه ! اول که پلی کردم زیرنویس اجق وجق(:31:) نمایش داده میشد کلی ضد حال خوردم ولی وقتی که تو tools ش رفتم بسی حال بردم چون یه قسمت encoding داره که گزاشتمش روی Arabic و درست شد :5: حتی قابلیت sync زیرنویس هم داره و میتونی زیرنویست رو جلو عقب کنی ولی آپشنی واسه عوض کردن رنگ زیرنویس پیدا نکردم که اصلا مهم نیست همون سفیدش عالیه و اندازه و فونتشم کاملا استاندارد هست ! راستی یادم رفت بگم اولین چیزی که تا تی وی رو روشن میکنین میرین تو کفش اسپیکرهای این تی وی هست ! واقعا عالیه صدای بلند و کاملا شفاف که خیلی لذت بخشه وقتی صدا رو روی 100 میزاری! منوها خیلی خوب و راحت کار شده و یه ادم مبتدی هم راحت میتونه باهاش اشنا بشه ! انیمیشن های منو ها هم در سطح خیلی خوبی قرار داره...
متاسفانه هنوز 3D ش رو نتونستم تست کنم باید PS3 دوستم رو ازش قرض بگیرم و یکم باهاش ور برم در مورد رسپانس تایمشم همون موقع نظر میدم...
دیگه چی مونده ؟! هر چی مونده بگین تا توضیح بدم در صورتی که بدونم!