دکتر بالتازار من اولین پستم تو این تاپیکه اصلا صفحه های قبلی رو ندیدم:31: فکر نمی کردم عقل کل هایی مثل شما باشن :27: ولی شما که میگی 10 نفر گفتن ولی هنوز 2 زاری ها جا نیافتاده :27: آقای تلفن چی پاتو از رو سیم بردار:27:نقل قول:
Printable View
دکتر بالتازار من اولین پستم تو این تاپیکه اصلا صفحه های قبلی رو ندیدم:31: فکر نمی کردم عقل کل هایی مثل شما باشن :27: ولی شما که میگی 10 نفر گفتن ولی هنوز 2 زاری ها جا نیافتاده :27: آقای تلفن چی پاتو از رو سیم بردار:27:نقل قول:
جناب هشت پا هنوز پیش بینی نکرده! خبر پیروزی اسپانیا جعلی است
سایت گل- طبق گزارش منتشره در وب سایت روزنامه لایواستریت جورنال، پل، هشت پای معروف آلمانی هنوز پیشگویی خود برای نتیجه دیدار آلمان مقابل اسپانیا را اعلام نکرده است.ساعاتی پیش منابع متعددی اعلام کردند که جناب پل، هشت پای سرشناس آلمانی که به پیشگویی نتایج دیدارهای تیم ملی آلمان می پردازد وتاکنون تمام پیش بینی هایش نیز درست از آن درآمده هنوز پیشگویی خود را در مورد بازی اسپانیا مقابل آلمان اعلام نکرده است و اخبار منتشره در این مورد که پل ، اسپانیا را تیم پیروز معرفی کرده، خبری جعلی استپل پیش از این پیروزی آلمان مقابل استرالیا، غنا؛ انگلیس و آرژانتین و همچنین شکست ژرمنها مقابل صربستان را پیش بینی کرده بود. باید منتظر پیش بینی جناب پل در مورد دیدار آلمان مقابل اسپانیا باشیم.
کی قراره که این 8 پاهه پیش بینی کنه.....؟؟؟؟:13:
چرا خوابم نمیبره خدا...؟؟؟؟:19:
اینطور که بوش میاد بنده خدا باخت المان رو پیش بینی کرده ولی المان ها از ترس مجبور شدند چیزی لو ندند.
چه جامی شده 2010 اگه اون ژول ریمه بشنوه این اتفاقاتو از ته قبر تنش میلرزه
جامی که پیش بینی یه هشت پا از خود بازی بیشتر طرفدار پیدا کرده.در کل کسانی که وقط ندارن بازی رو ببینن از این هشت پا بعنوان خبر کوتاه ورزشی استفاده می کنن
من هم فکر می کنم باخت تیم آلمان رو پیش بینی کرده و چون مسئولین نمی خوان روحیه بازیکنان جوان تیم تضعیف بشه از افشای راستی خبر معذورن !!!
بيخيال بابانقل قول:
چی چیه روح ؟! مگه دادگاهه که روحه بیاد اظهاراتش رو بیان کنه ؟ p;
خیلی علم ها وجود داره ولی حساب و کتاب داره نه اینکه هر چیزی که گفتن آدم باور کنه .
---
اون "یکی" رو هم ولش کن ، یکی بوده یه چیزی گفته دیگه P;
هشت پا كه سهله 1000 پا هم بياد بگه آلمان ميبره . بازم اسپانيا ميبره:40:
من احساس میکنم داره یه کلاه گشادی سرمون میره : دی
این علوم وجود دارن ولی پایه علمی ندارن یعنی نمیشه با استفاده از علم توضیحشون دادنقل قول:
چی چیه روح ؟! مگه دادگاهه که روحه بیاد اظهاراتش رو بیان کنه ؟ p;
خیلی علم ها وجود داره ولی حساب و کتاب داره نه اینکه هر چیزی که گفتن آدم باور کنه .
---
اون "یکی" رو هم ولش کن ، یکی بوده یه چیزی گفته دیگه P;
بهشونم میگن علوم غریبه
تدریس هم میشن حتی توی تهران ولی نه به هر کسی
اگه این پیش بینیسم درست باشه معلوم میشه که نتایج بازی ها از پیش تعیین شده هست و طرفدارای تیم های دیگه که از آلمان باختن میرن و تاپیک آلمان رو سوراخ میکنن که یعنی بد ترین اتفاق و یه چیز دیگه
کی کجا و کی متوجه شده که این هشت پا میتونه پیش بینی کنه؟ همینجوری 2 تا پرچم گزاشته زیر آب و ..؟
تایید میشهنقل قول:
اگه این پیش بینیسم درست باشه معلوم میشه که نتایج بازی ها از پیش تعیین شده هست و طرفدارای تیم های دیگه که از آلمان باختن میرن و تاپیک آلمان رو سوراخ میکنن که یعنی بد ترین اتفاق و یه چیز دیگه
جام جهانی هم باید منشور داشته باشه مثل ایران: دی
اقا یه سوال؟
پل نره یا ماده؟: دی