فعلا که من ندیدم عواقبی داشته باشه.بابای سعید بیشتر دچار این عواقب شده:31:نقل قول:
Printable View
فعلا که من ندیدم عواقبی داشته باشه.بابای سعید بیشتر دچار این عواقب شده:31:نقل قول:
اين سعيد چقدر بد با داداشه صحبت ميكنه!! همش ميگه خفه شو ..گمشو ..بمير!!:31:
من فکر میکنم شخصیت واقعیش هم همین طور باشه:41: .کلا خیلی از خود راضیه:41:.احساس بهش دست داده بهترین بازیگر دنیاست:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
من فکر نمیکنم که بایدی برای داشتن گوشی وجود داشته باشه
حالا چون بیشتر مردم دارن این هم باید داشته باشه؟
آقا انگار که اینا وقتی یه سکانس میگیرین و تموم میشه،دیگه واسه ی سکانس بعدی،قبلی رو یه نگاه هم نمیندازن:31:
دیشب بیتا داشت جلوی شیشه ی ماشین شال مینداخت گردنش...بلندیش اندازه ی یه روسری بود...ولی وقتی داشت می یومد که سوار ماشین بشیه بلندیش اندازه یه نردبون بود:31:
ولی دیدار لیلا و محسن جالب بود...برای اولین بار از بازی جفتشون خوشم بومد....مثل بچه ها بودن:31:
جانم ..
هر چی مشکل دنیا هست برای اینا پیش میاد :دی
ای آب بستن توش بیا بیبین
تاییید میشه:31:نقل قول:
ولی این سعید حقشه که ولش کنن و بره به دختره بیشتر علاقه پیدا کنه و سهم مغازشو بفروشه و بده به دختره و دخترم ولش کنه بره و من یکم کیف کنم:31:
وااای....خیییییلی پسره خنگیه به خدا:31:
يه سوال ديگه :31:
اين فرهاد سر چي افتاده زندان ؟ چرا محسن رو مقصر مي دونه ؟
( عجب زد تو كلك و پر اين دختره :27: )
یه دوره کلاس آبغوره گیری واسه بازیگرای زنه این سریال تجویز کنن، شاید بشه با کارکتر ها همدردی کرد!:27:
عروسه هم واقعا مرض داره!:18: طرف قسمت قبل گفت که نمیخوام راجع به زندان حرفی زده بشه، بعد میاد...!!!:31: صدراحمد به آذر تو پدرسالار...!!!:27:
این سعید به طرز عصبانی کننده ای احمقه!!