سلام.
من دوازدهم بسته یه ماهه فعال کردم و تا امروز استفاده کردم .. دیشب یه اس ام اس واسم اومد:
basteh GPRS BOLTON 500 KB PREPAID faal shod.
معنیش چیه؟ کسی می دونه؟
سلام.
من دوازدهم بسته یه ماهه فعال کردم و تا امروز استفاده کردم .. دیشب یه اس ام اس واسم اومد:
basteh GPRS BOLTON 500 KB PREPAID faal shod.
معنیش چیه؟ کسی می دونه؟
اسمش روشه ... نا محدود الکی که نیست :ی مگه دست خوشونه قطع کنن؟ قطع شون میکنم :ی 10 تومن پول دادماااااااااا:31:نقل قول:
پس اینکه میگفتن ماهانه نامحدود تا 3 گیگ دانلود میکنه و بعد دیگه وصل نمیشه درست نیست.ای ول کارت درسته
سلام دوستان
من دیروز رفتم 10 تومن شارژ کردم گوشی رو بعد با شماره *140*3*6# تماس برقرار نمودم و تنظیمات رو دریافت کردم
بعد با بلوتوث گوشی رو وصل کردم به کامپیوتر و از طریق Bluetooth Dial-Up Networking به کامپیوتر وصل شدم
ولی همش داره از اون 10 تومن کم میشه!
به نظر شما آیا هنوز بسته نامحدود فعال نشده؟
آیا برای استفاده از این بسته باید از Bluetooth Dial-Up Networking استفاده کنیم؟
ممنون
..کشها مال منم قطع کردن ...
سرعتم نرمال 30 بود
تو طرح 3 تومانی اینترنت شبانه بودم بعد از 6 روز قطع کردن الان 4 روزه که قطعه
هر باز که زنگ میزنم به 700 میگن به پشتیبانی اطلاع دادیم برات درست میکنن
راستی موقعی که وصل میشم erroe میاد که نوشته invalid server name کسی میدونه یعنی چه ؟
کسی میدونه باید چیکار کنم تا درست شه ؟ اگه نمایندگی ایرانسل برم جواب میدن؟
مال منم قطع کردن.تو یه سایت دیگه یک نفر زنگ زده بود بهش گفتن بیش از حد مجاز استفاده کردی.:41:نقل قول:
سلام
من حدودای 20 و چند روز پیش فعال کردم
از کجا میتونم بفهمم چند روز دیگه باید دوباره تمدیدش کنم؟
گفتم تاپیک جدا نزنم همینجا بپرسم
این طرح فهرست طلایی ایرانسل که 5 تا شماره ثبت میکنی بعد برای تماس با این لیست 10 درصد تخیف میده حتما باید 5 تا شماره ثبت کنی یا یدونه هم بدی کار میکنه و تخفیف میده ؟
سرعت من چه در حالتی که با خود موبایل وبگردی می کنم چه موقعی که گوشی رو به پی سی وصل می کنم و با پی سی میام نت از 12 کیلو بایت در ثانیه بیشتر نمیشه.تازه در بهترین حالت.علتش فاصله زیاد از دکل هست یا اینکه علتش اینه که کسایی که تو این منطقه از gprs استفاده می کنن زیادن؟!
همش چرتخ و پرته
زمانی که طرح انتخابی به پایان برسه اس ام اس براتون میادنقل قول: