نقل قول:
منم دقیقا مشکل شمارو دارم +
مرحله 1 هم که تموم کردم 1دمو نشون داد و بعدش 1قسمتی اومد enterزدم ولی تغییری نکرد.از بازی بیرون رفتم باز که بازش کردم بازی دوباره از اول شروع شد:18:
Printable View
نقل قول:
منم دقیقا مشکل شمارو دارم +
مرحله 1 هم که تموم کردم 1دمو نشون داد و بعدش 1قسمتی اومد enterزدم ولی تغییری نکرد.از بازی بیرون رفتم باز که بازش کردم بازی دوباره از اول شروع شد:18:
خوب شاید مشکل از ک.ر.ک باشه آخرین ک.ر.ک رو از سایت skidrow براش بگیرید یه تست بزنید .
نقل قول:همین طور که حدس زده بودم هر دوی شما نسخه بتای بازی رو دارید که فقط یه مرحله رو داره و تنها کاری هم که برای کامل بازی کردن می تونید انجام بدید اینه که نسخه_ی اصلی بازی رو بگیرید!!!نقل قول:
البته بد بختیش اینه که تا بازی رو نصب نکنید نمیشه نسخه_ی بتا رو از اصل تشخیص داد(تنها از روی ورژن فایل اجرایی) ولی تا اونجا که من میدونم حداقل بیشتر نسخه های تک DVD اصل بودند ولی دیگه هیچ حسابی توی نسخه های 2 یا 3 دی وی دی نیست!!!
پس تا نصبش نکنی نمیشه فهمید که بتا هست ؟
همونجور که دوست عزیز مهدی گفت.تک دی وی دی ها مشکل ندارن.برا من 2تا دی وی دی هست که دی وی دی دوم نصفش پرشده:11:نقل قول:
سلام. این بازی ارزش بازی کردن رو داره؟ دوستانی که بازیش کردن راضی هستن؟ آدم رو میبره به دنیای دیگه؟ :31:
والا دوست عزیز مال من هم فقط یک عدد دی وی دی بود. حالا چرا بتا از اب در اومد بماند.نقل قول:
دوستان عزیز منم همین مشکل رو داشتم. برای حل مشکل نسخه 3 دی وی دی رو حتما تهیه کننقل قول:
از لحاظ داستانیش که خوب هست.از لحاظ گیم پلی تقریبا شبیه کال او دیوتی هست با این تفاوت که مد زامبی هم توش اوردن.بازی جالبی اگر شماره های قبلییش رو بازی کردی از اینم خوشت میادنقل قول:
3 تا dvd دیگه چیه؟؟؟؟واسه من 1 dvd بود... تا آخرشم رفتم اصلا هم به مشکل نخوردم