آیا سامسونگ مدل SCX-3201Gنیاز به ریست داره؟
Printable View
آیا سامسونگ مدل SCX-3201Gنیاز به ریست داره؟
سلام شارژ کارتیج سامسونگ مدل scx-4521f
با سلام
من نمي تونم فايل راهنماي شارژ كارتريج رو دانلود كنم .:41:
پرينتر من canon هستش
1915 سامسونگ چه جوری شارژ میشه .
ممنون اگه یکی اموزشو بزاره .
دوستان اگه ممکنه آموزش دقیق شارژ پرینتر Canon LBP3010 و یا مدل کاملا مشابه با اون رو قرار بدید. اینترنت پره از آموزش مربوط به شارژ پرینترهای HP ولی دریغ از یک دهم اون مقدار برای کنون.
ضمنا تو سایتهای مختلف جستجو کردم مشخص نشد کارتریج این مدل که از نوع 712 هست به چند گرم تونر نیاز داره. در این مورد هم اگه یه مقدار توضیح بدین ممنون میشم.
به عنوان سوال آخر آیا جایگزین در دسترستری برای گریس هادی برق و حلالهای شستشوی درام هست؟ مثلا استفاده از اتانول و یا روغنهای ضد اصطکاک مناسبه؟
با تشکر...
این جور که من شنیدم نیاز به ریسیت ندارهنقل قول:
سلام
من یه پرینتره مدل HP LaserJet Pro CP1025 دارم میخواستم شارژ کنم نمیدونم پودرشو از کجا باید تهیه کنم و چه نوع پودری بگیرم آیا باید مخصوص همین مدل باشه؟ و چیپ هم باید عوض کنم؟
اگه یه آدرس تو تهران واسه تهیه پودر بهم بدین ممنون میشم
سلام به همه بچه های عزیز فروم
یه سوال داشتم
من کاتریجم شماره 05A هستش. به زودی تموم میشه و میخوام خودم شارژ کنم و فیلم آموزشیشم دارم
سوالم اینه که من چه نوع جوهری بخرم ؟ یعنی چه مارکی از جوهر برای لیزری خوبه ؟
و اینی که به غیر از کیت شارژ چه چیزایی لازم میشه ؟ مثلا اسم این وسیله رو که بعد از شارژ میکشن و جوهر با درام تماس پیدا میکنه رو نمیدونم
یا مثلا مگنتو باید با چه الکلی تمیز کنم ؟
کلا میخوام بدونم چه چیزایی لازمه ؟
ممنونم
سلام دوست مننقل قول:
پودرو که من نمیدونم اما برای شارژ نیاز به چیپ داری که بتونی درصد باقیمانده جوهرو ببینی
کلا هر چی میخوای رو میتونی از خیابان ایرانشهر تهیه کنی چون منبع این چیزا اونجاست
و اینی که موفق باشی
سلام دوست مننقل قول:
پودرو که من نمیدونم اما برای شارژ نیاز به چیپ داری که بتونی درصد باقیمانده جوهرو ببینی
کلا هر چی میخوای رو میتونی از خیابان ایرانشهر تهیه کنی چون منبع این چیزا اونجاست
و اینی که موفق باشی