ای بابا بازی مینی کلاسیکو(:دی) رو هم کاتالان ها بردند!نقل قول:
* اسپانیول 3 - اتلتیکو مادرید 0
گلها: روئیس (47)، اوسوالدو (67) و آلونسو (90)
Printable View
ای بابا بازی مینی کلاسیکو(:دی) رو هم کاتالان ها بردند!نقل قول:
* اسپانیول 3 - اتلتیکو مادرید 0
گلها: روئیس (47)، اوسوالدو (67) و آلونسو (90)
عکس حیرت آور 800 مگاپیکسلی از بازی رئال-بارسلونا :18:
امروز عکسی منتشر شد از بازی چند شب پیش رئال و بارسا که در آن شما می توانید تصویر تک تک تماشاگران بازی را ببینید. این عکس کیفیت و اندازه ای نزدیک به ۸۰۰ مگاپیکسل دارد که بسیار حیرت آور است . عکسی که در زیر مشاهده می کنید تصویر دو تماشاگر از بین عکس اصلی هست که با زوم روی تصویر اصلی بدست آمده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده این عکس به لینک زیر برید.
کد:http://gigapan.org/gigapans/46850/
منبع: iMilad
من با این سرعت افتضاح عکس 8 مگا پیکسلی رو هم به زور میتونم باز کنم 800 که جای خود داره...
عکسش به راحتی قابل مشاهده است من خودم با دیال آپ دارم عکس رو نیگاه می کنم .:31:نقل قول:
------------
این عکس رو هم همین الان از تو این عکس 800 مگاپیکسلی استخراج کردم(خدایی عجب کیفیتی داره).
عکسی است از دروازه بارسا...
نکته جالب توجهش اینه که کسی تو دروازه بارسا نیست.:27::31:
خب خب خب!!!Where is B L A S T E R???کجان اون کسانی که می گفتند بارسا اله و بله..؟؟
تبریک
فکر کنم دیگه تیمی نمونده که بارسا لوله اش نکرده باشه...؟؟؟آره دیگه..
تعدادی از بازیکنان و مربی باشگاه مادریدی تصمیم داشتند تا در پایان دیدار ال کلاسیکو که به گمان آنها به نفع تیم مادریدی پایان می یافت، نزدیکانشان را به رستوران دعوت کنند و به همین منظور میزهایی را نیز رزرو کرده بودند که در نهایت رزروهایشان را لغو کردند.
سایت گل - کهکشانی ها بی صبرانه در انتظار پیروزی در دیدار ال کلاسیکو و برداشتن گامی محکم در رقابتهای لالیگا بودند. در طول تمام هفته قبل، در رختکن باشگاه مادریدی صحبت از شکست دادن بارسلونا بود.
حتی تعدادی از بازیکنان رئال مادرید، میزهایی را در رستورانهای متعدد شهر مادرید رزرو کرده بودند تا در پایان دیدار ال کلاسیکو که به زعم آنها با برتری تیم مادریدی پایان می یافت، این موفقیت را با اعضای خانواده و دوستانشان جشن بگیرند.
از میان این افراد می توان به کریستیانو رونالدو، گوتی و پیگرینی اشاره کرد. بدون شک شکست رئال در این دیدار باعث شد که این سه نفر رزوری که چند ساعت قبل از بازی انجام داده بودند را لغو کنند و پس از این شکست ترجیح دهند تا به منازلشان بروند.
نکته جالب توجه اینجا بود که میزی که کریس رونالدو در رستوران تسیستو رزرو کرده بود، پس از آن توسط گروهی از هواداران تیم مادریدی که از لاکرونیا برای تماشای بازی تیمشان به شهر مادرید سفر کرده بودند، اشغال شد. ستاره پرتغالی هنوز از ضربه روانی ناشی از شکست تیمش مقابل بارسلونا رها نشده و تنها برای انجام تمرینات تیمش از خانه خارج می شود و به نظر می رسد که تمام فکر و ذکرش را برروی مصاف مقابل آلمریا متمرکز کرده است.
کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/04/12/1875033/%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%DA%AF%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%84%D8%BA%D9%88-%D8%B4%D8%A7%D9%85-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C
2010/4/12
تصویرو کامل ندیدم اما به نظر میاد تکه های عکس در زمان های مختلفی گرفته شده. پانارومایی (360 نیست) که اشیا جابجا شدن.نقل قول:
اسطوره بلغارستانی معتقد است که پول باعث می شود که بازیکنان فوتبال خوبی را ارائه ندهند. صدها میلیونی که رئال مادرید خرج کرد برای آنکه این تیم بتواند حتی به یک گل برسد، کافی نبود.
سایت گل - هریستو استوایچکوف، اسطوره بلغاری دنیای فوتبال در گفتگو با روزنامه بلغاری ترود، در صحبتهایی با آنالیز شرایط دیدار حساس ال کلاسیکو پرداخته است. او در بخشی از صحبتهایش به شیوه بازی مسی اشاره کرده و اعلام کرده که تنها راه متوقف کردن مسی استفاده از مسلسل است.
او در این رابطه گفت:« زمانی به من می گفتند که تنها راه متوقف کردن من استفاده از یک تفنگ است ولی اکنون من معتقدم که برای متوقف کردن مسی به یک مسلسل نیاز است.»
استوایچکوف، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی با آنالیز دیدار ال کلاسیکو، بار دیگر با لحن تندی به انتقاد از عملکرد بازیکنان تیم مادریدی پرداخته و در صحبتهایی گفته : «در حالی که تعدادی از بازیکنان مثل خ.ر مشغول لگد زدن بودند، عده ای دیگر خود را وقف فوتبال می نمودند.»
او ادامه داد:« پول، بازی فوتبال را خوب نمی کند. صدها میلیون یورویی که رئالی ها خرج کردند،حتی نتوانست برای آنها یک گل در ال کلاسیکو به همراه داشته باشد.»
2010/4/12کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/04/12/1874945/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%A7%DB%8C%DA%86%DA%A9%D9%88%D9%81%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D8%B9%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AB%D9%84-%D8%AE%D8%B1-%D9%84%DA%AF%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%D8%B2%D8%AF%D9%86%D8%AF
نقل قول:
تنها راه متوقف کردن مسی استفاده از مسلسل است.
مطمئنا با اون هم نمیشه :27:
نقل قول:
تصویرو کامل ندیدم اما به نظر میاد تکه های عکس در زمان های مختلفی گرفته شده. پانارومایی (360 نیست) که اشیا جابجا شدن
مطمئن باش تکه تکه نیست ...شما اگه تماشا چی ها رو به ترتیب بشینی نیگاه کنی میبینی که اصلا تو تصویر اثری از برش وجود نداره :11:
ایول داداش دمت گرم....نقل قول:
Fc Barcelona
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا فاش کرد پيش از ديدار با رئال مادريد از بازيکنان تيمش خواست تحت هر شرايطي به تيم رئال مادريد حمله کنند.
پپ گورادیولا در تمرینات پیش از بازی از بازیکنان تیم فوتبال بارسلونا خواسته صرفنظر از برد یا باخت، تنها به حمله کردن به تیم فوتبال رئال مادرید فکر کنند.
گواردیولا پیش از دیدار با رئال مادرید خطاب به بازیکنانش گفت: من فقط از شما در این دیدار سه چیز می خواهم: حمله کنید، حمله کنید و حمله کنید. استراحت در کار نیست و حق ندارید فروکش کنید؛ فقط حمله.
گواردیولا به بازیکنانش اطمینان خاطر داد که فقط به حمله فکر کنند چرا که نه پیروزی در این دیدار و نه شکست در آن در تعیین تیم قهرمان تاثیرگذار نخواهد بود.
دیدار تیم های فوتبال بارسلونا و رئال مادرید در هفته سی و یکم رقابتهای لالیگا اسپانیا بامداد یکشنبه با برتری 2 بر صفر تیم بارسلونا به پایان رسید.
دوشنبه 23/01/1389کد:http://football3.ir/news.do?itemid=20592