تو رسیو*ر ها هم میشه از این امکان استفاده کرد ؟؟
Printable View
تو رسیو*ر ها هم میشه از این امکان استفاده کرد ؟؟
سلام دوستان
من تقريباً اكثر پست هاي اين تاپيك را مطالعه كردم اما چيزي در مورد سوالات زير نيافتم .. دوستان اگر محبت كنند راهنمايي بفرمايند سپاسگزار خواهم بود.
1- چگونه مي توانم فيلم ها و عكس هاي روي موبايل را بر روي TV پخش كنم .. هر دو DLNA و WiFi دارند. آيا بصورت مستقيم و بدون نياز به مودم و روتر امكان پذير نيست؟ بنابراين گزينه Direct Lan در TV چه كاره است؟
2- چگونه مي توانم لپ تاپ و موبايل و TV را با هم شبكه كنم البته بدون مودم و روتر و سيم؟ آيا مي توان لپ تاپ را بصورت access point وايرلسي تعريف كرد و بقيه را به لپ تاپ وصل كرد؟!
3- چگونه مي توان به موبايل، IP دستي داد؟
4- موبايل توسط WiFi خودش بصورت اتوماتيك به TV كانكت مي شود ولي امكان ارسال فيلم و عكس بر روي TV نمي باشد و روي موبايل ارور مي دهد.
5- چگونه مي توانم با وايمكس خود و از طريق شبكه كردن لپ تاپ و موبايل، بر روي موبايل اينترنت استفاده كرد؟
از كليه دوستاني كه پاسخ مي دهند پيشاپيش تشكر مي كنم
سلام عکس هایی که گذاشتید رو نشون نمیده انگار پاک کردید میشه بررسی کنید
سلامنقل قول:
شما کافیه روی موبایلت یک نرم افزار شیرینگ نصب کنی تو اندروید و گوشی های سامسونگ allshare معروف هست و روی خودش داره ، و دیگه نیازی به وصل شدن اصلا نیست ، فقط 1-وای فای هر دو دستگاه (تلوزیون،موبایل) رو روشن می کنی. 2-وارد نرم افزار ذکر شده میشی 3- تمام پوشه های فایل منیجرت هست میتونی هر جا که هست انتخابش کنی 4- وقتی روش کلیک کنی سرچ میکنه و دنبال دستگاه می گرده 5-دستگاه که پیدا شد روش کلیک می کنی.
همین 5 مرحله کافی هست که بتونی فایل های مولتی مدیا رو از طریق گوشی رو تی وی پخش کنی ، باقی سوالاتت رو بعدا پاسخ میدم
با سلام
چطوری میشه بین یه تبلت سامسونگ با قابلیت DLNA و یه تلویزیون اسمارت LG که همین قابلیت رو داره بطور مستقیم رابطه برقرار کرد؟؟؟؟؟؟
میخوام بدون استفاده از رابط و واسطه مثل مودم اینکارو بکنم روی گوشی نرمافزار خاصی نیاز دارم؟؟؟/
یه آموزش کامل برای کار با تبلت های اندرویدی واسه استفاده از DLNA میخواستم.
دست شما آقا مهران درد نکنه عالی بود.
تونستم با این روش تلویزیون سونی مدل HX750 رو راه اندازی کنم فقط یه مشکل داره اونم پخش نکردن و یا بر عکس نوشتن زیر نویس های فارسی داره اگه بتونی راهنمائی کنی ممنونتم.
از شما سپاس گذارم.:n02::n12::n11::n19::n20::n26::n16::n04 :
سلام خدمت بزرگواران
من خودم از برنامه uninersal media server استفاده میکنم
فایل های mkv رو با زیر نویس در تلویزیون سونی مشاهده میکنم و هیچ مشکلی تا حالا نداشتم.
به شما هم پیشنهاد میکنم استفاده کنید.
با درود
اگه امکانش هست لینک دانلود برنامه رو بذار .
با سپاس
:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:با درود
اگه امکانش هست لینک دانلود برنامه رو بذار .
با سپاس
:n02:
چی میشد یه روزی فیلم 3d با زیرنویس تو تلوزونمون ببینم !!
هر کاری کردم جواب نداد.
من 3 ماه شاید یک بار فیلم سه بعدی ببینم سر همین قضیه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2