یکمی پر رنگ تر کن خودت را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
یکمی پر رنگ تر کن خودت را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مواد اولیه رو چطور ببرم بالا؟
میشه بگین هر ساختمون برای چی هست؟
تعداد افرار شهر چه تاثیری داری؟؟
تقصير من نبود كه يه حمله ميكردم از هر كدوم نيم كيلو مياورد ولي 20 تا مود رو مياورد پايين :31:نقل قول:
لامصب تا ساعت امروز صبح اوضاع خوب بودش فقط اطراف رو غارت ميكردم ولي مود خيلي پايين اومد انقدر فارم كردم كه رسيدم به دور ترين روستا هاي جزيره و اونارو هم فارم كردم :31:
من كه با اكانت خودم بازي نميكنم ...نقل قول:
ميتوني ريپورت بدي !! :27:نقل قول:
وست با اين فرق ميكنه
اتفاقا من وقتي پسورد علي رو گرفتم اول از همه اكانت هارو شير كردم ( اكانت خودم با علي ) تا يه وقت اكانت علي بن نشه
من بوق نیستمااا جواب مارو هم خواهشا بدین
صبر كن تا علي بياد جواب بده من حال ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش این اصلا ربطی به وست نداره اگه تریبال بازی کردی برات خوبه . در ضمن ما همه فعلا نوبیم . تو هم بیا یاد می گیری .نقل قول:
اتفاقا از روی همین مود فهمیدم چه بلایی سر جزیره آوردی . ته دیگشو میذاشتی ملت گشنه نمونن :27:نقل قول:
تقصير من نبود كه يه حمله ميكردم از هر كدوم نيم كيلو مياورد ولي 20 تا مود رو مياورد پايين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لامصب تا ساعت امروز صبح اوضاع خوب بودش فقط اطراف رو غارت ميكردم ولي مود خيلي پايين اومد انقدر فارم كردم كه رسيدم به دور ترين روستا هاي جزيره و اونارو هم فارم كردم
چرا ؟!! :18: رفتی تریبال ؟نقل قول:
من كه با اكانت خودم بازي نميكنم ...
جدي فكر ميكردي دارم هنوز بازي ميكنم ؟ :31:نقل قول:
فعلا ايروپابليك و ستيز و اي جهان بازي ميكنم ... همشون روزي 5 دقيقه وقت بزاري كافيه !!
جديدا مشغله هام زياد شده ، از طرفي هم دارم فرار از زندان ميبينم كه خيلي توپه و وقت نميكنم به اينم سر بزنم
اگه تو روستا هاي توي جزيرت رو غارت نكني ، مردم روستاهاي توي جزيرت رو غارت ميكنن !!:31: ( گزيده اي از سخنان گهربار فرخ !! [طنز مسافران] )نقل قول:
اتفاقا از روی همین مود فهمیدم چه بلایی سر جزیره آوردی . ته دیگشو میذاشتی ملت گشنه نمونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره فکر کردم باز رفتی امپراتوری گوگوریو رو بازسازی کنی :27:نقل قول:
میگم چرا آواتار مایکل رو گذاشتی ! من عاشق الکس ماهونم :5:
دیگه به روستاهای اون طرف جزیره هم رحم نکردی !! همه مود ها زیر بین 60 تا 75 ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اگه شیر کردی هر چند وقت یه بار اکانت رو به فیض برسون :10:
Hoplite رو ترین کنم ؟ ارزش داره ؟