ارسال شد .
Printable View
ارسال شد .
ارسال شد...
آقا من اینجا از شما میپرسم. خواهشا بگو بیت سوم چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
گریه میکنم هان... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام ...
خوب گفتم که بازم نمیگم :31: ... اوج و آخر بدی ، دیدی چقدر بدم :27::21: ...
خدمت شما و همه دوستان خوب و گل :11: :
هر کس به طریقی دل ما میشکند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیگانه جدا دوست جدا میشکند
بیگانه اگر میشکند حرفی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دوست بپرسید چرا میشکند؟
بشکست دلم و کسی صدایش نشنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آری دل مــــرد بــیصدا مــیــشکند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
دوستان میدونی چرا من با این همه اطلاعات عمومی که دارم تو مسابقه شرکت نمیکنم :31:
اطلاعات عمومی رو زیاد جدی نگیــریــد :)
دلیلشو میگم چون از بس من خوش شانس هستم مثل لوک خوش شانس :biggrin:
میترسم هر بار که میام جواب ارسال کنم درست در بیاد و حق دوستان خورده بشه :goatee:
من آخر این ***Spring*** رو ورشکســـت میکنـــم :39:
من هم پاسخ دادم!!!!!!!.............!!!!!!!!!!!!!......... ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم فرستادم
جایزه یکی دیگه از دوستان ( Sasuke-7 عزیز ) فرستاده شد ، مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
منتظر بقیه دوستان هستم ، لطفآ PM بزنید و بفرمایید چه نوع شارژی رو میخواید ...
نقل قول:سلام ...
باباااا اطلاعات عمومی :31: ...
خوش شانس ، بزرگوار ، اطلاعات عمومی ، باگذشت ، فداکار و ... با این همه خوبی لطفآ افتخار بدین تو مسابقه شرکت بفرمایید :31: ( شوخی ) ...
خارج از شوخی خوشحال میشیم شما و همه دوستان دیگه توی مسابقه باشند :11::11:...
ورشکستگی مهم نیست :31: اون با من :31: ... شما شرکت بفرمایید ...
ارادتمندم :10::11: ...
همیشه و همه جا ، سربلند و سرافراز ، شاد و خوشحال و خندون باشی :11: ...
.
عزیز اینم بخاطر شما با وجودی که میدونم اشتباســـت ولی ارسال شـــد :31:
:40::40::40:
فرستادم.فقط چند تا چیز
1.اینکه تاریخ دقیق اعلام کنین نه اینکه بگین جمعه.خوب کدوم جمعه؟:31:
2.فکر میکنم این جمله از بیخ غلط باشه:31:
I'm going to the store now . i want to buy a Tea . i want to Have some food
مگه چایی شمارشی گسسته یا پیوسته هستش که حرف a رو فبلش آوردین؟(حداقلش اینه که به تهش یه bag یا چیز دیگه ای اضافه بشه تا غلط نباشه.