نقل قول:
الف)من بااساتیدحوزه ودانشگاه وحتی طلاب زیادی بحث کردم واینطوری تونستم یادبگیرم که چطور میشه گذشته ازخداوپیغمبرحتی ازامام خمینی هم ایرادگرفت وکسی نتونه بهم بگه بالای چشمت ابروست. من آدمی نیستم که ازکسی تعریف کنم ونمیخوامم باهات احساسی برخوردکنم که فکرکنی هندونه میذارمو این حرفا دیگه اینقدم اح...ق نیستم که کسی مثل شمارو زبونم لال ساده فرض کنم. به من افتخار میدی دوست عزیز. ممنونم میشم.
این فاکتور رو هم شما تا یه حدی می تونی روش حساب کنی، ولی شما سیستم مورد بحثمون رو هم ساده انگاشتی، همینطوری در مقام یک کنفرانس دهنده بحث کردن، زمین تا آسمون با در مقام یک استاد صحبت کردن فرق داره، حالا بخوای همون حرف ها رو در سطح آمفی تئاتر دانشگاه تون مطرح کنی 1 میلیون و 1 نفر باهات مقابله می کنن. تازه اینها تحصیلکرده های جامعه بحساب میان، متن جامعه مخصوصا اگر تحت تاثیر عامل خارجی قرار بگیرن ...
اینطور ها هم که می گی نیست، از شریعتی چی باقی مونده؟ 100 نفر گرفته ان اندیشه های این بابا رو تفسیر کردن، من یک روزی داشتم بحث امام زمان رو از دیدگاه شریعتی دنبال می کردم چون هیچکدوم از دوستام اصل فایل صوتی سخنرانی اش رو نداشتن، به ناچار رو آوردم به خوندن نظرات عده معدودی موافق، با کمال تعجب در عین شگفتی دیدم نویسنده مطلبی که داشتم می خوندم آقای مصباح یزدی ه!
تازه شریعتی که وضعیت اش خیلی خوبه اثرات اش هنوز موجوده و وجود فیزیکی اش رو نمیشه انکار کرد، از طالقانی چی مونده؟ البته به غیر از اسم یک خیابون منظورمه!
تازه شما اینها رو داخل آدمیزاد بحساب میارید، آدم هایی مثل بنی صدر که خود شما بن بست هم بنام شون نمی کنید، شک دارم نقد اش به منطق صوری رو حتی براتون اسم برده باشن.
نقل قول:
ب)منظورم این بودکه برای حرف اولمون مثال بیارم که بگم رجال سیاسی هم به این چیزافکرمیکنن ولی واقعا ایشون تونست مردم رو قانع کنه؟ فکرنکنم.البته حج هم ماجراهایی داره که سرفرصت باهم صحبت میکنیم. راستش من توحرف زدن خیلی تنبلم چه برسه بخوام تایپ کنم. منوببخش.
من متن جامعه رو خیلی قدرتمندتر از رجال سیاسی و حتی پیامبرها می دونم، حتی اگه اونا آدم های کاملی باشن، تا جامعه حرکت نداشته باشه پیامبر چی رو می خواد هدایت کنه؟ جمود جامعه رو؟ حالا فکر نکنین بنای من بر اینه که به ملت دیکته کنم حج برن یا نه، کاملا اتفاقی این مثال رو زدم.
نقل قول:
و)خوب اونها دوتا داداش بودن موسی هم حتما بزرگه بوده خواسته ادبش کنه... ببخشیدبه شوخی گفتم... متاسفانه بعضی مذهبیهای سرشناس ماتلاششان اینست که بگویندخشونت درمتن اسلام است درحالیکه عیسی ومحمد تاجایی که من میدانم قلبهای رئوفی داشتند.
متاسفانه خودآنهاهم نتوانستندجلوی خیلی از خشونتهارابگیرند.بطورمثال محمدی که یک چوپان بیسواد بودوقتی رسالتش رااعلام کرداول ازهمه برده هابه او ایمان آوردنداما درنهایت عرب جاهل که حتی به دخترنوزادش رحم نمیکرد اورامجبوربه پذیرش برده داری کرد. من فکرنمیکنم محمدآنچنان هم درمیان عرب محبوب بوده باشدوگرنه علی جسدفاطمه رامخفیانه دفن نمیکرد.
اونجا من نظر شخصی خودم رو گفتم، در جایی که بحث خشونت در اسلام مطرح باشه حتما از قرآن و کسانی که شما قبول داشته باشی نقل قول می کنم که سوتفاهم پیش نیاد.