از توضیحات کاملت واقعا ممنون.اما سوالم اینه که در LED ها کدوم مدل میتونه مورد خوبی باشه در مقایسه با V10 . البته با توجه به اینکه هیچ TV بدون ایراد نیست.
Printable View
از توضیحات کاملت واقعا ممنون.اما سوالم اینه که در LED ها کدوم مدل میتونه مورد خوبی باشه در مقایسه با V10 . البته با توجه به اینکه هیچ TV بدون ایراد نیست.
LG LH900
Samsung B8500
Sony X450 سایزهای 46 و 55 اینچی
اینا قیمت هاش خیلی بالاست نسبت به V10.
B8500 که در ایران نیست.
LH900 رو قیمتشو ندارم
X450 هم که واقعا قیمت بالایی داره و اصلا به صرفه نیست.
V10 با قیمتش بهترین گزینس با قیمت ۲،۸۰۰
46b8000 چطوره؟؟؟
توی سایت trustedreviews هم ۹ گرفته از ۱۰ فقط توی صدا کم آورده و ۶ از ۱۰ گرفته.کد:http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/05/04/Samsung-Series-8-UE46B8000---46in-LCD-TV/p1
TrustedReviews یکی از ده ها وبسایتی هست که این پنل رو تست کرده و جزو معدود وبسایتهایی هست که این پنل خیلی مورد توجهشون قرار گرفته متاسفانه این وبسایت تو ریویوهاش هیچ عدد و رقمی اعلام نمیکنه و به اشکالات این پنل مثل عدم یکنواختی شدت نور و تمایل رنگ مشکی در این پنل به سمت رنگ آبی و بقیه موارد که وبسایتهای دیگه مطرح کردن هیچ اشاره ای نکرده ولی به هر حال این پنل هم جزو پنلهای خوب و شیک موجود هست ولی به نظر من تو زمینه کیفیت تصویر به V10 نمیرسه.نقل قول:
متاسفانه HDTV های خوبی که از سایت های معتبر نمره خوبی گرفتوند در ایران نیستند یا قیمت خیلی غیر منطقی دارند.اما بازم فکر می کنم بهترین گزینه با کمترین قیمت V10 باشه.قیمت های پایین تر چیز بهتری نیست فکر می کنم.
وقتی 46b8000 خوب نباشه بقیه هم دیگه...
اما من یه سوال دیگه دارم.واقعا اون قدر که این سایت ها نمره میدن و عدد میدن و بررسی می کنن وقتی میخری و میاری خونه فرقی هست یعنی به چشم میاد یا اونقدری محسوس نیست که آدم براحتی بفهمه؟؟؟
کی گفته B8000 پنل خوبی نیست!؟
این پنل از این همه وبسایت و مجله ای که کارشون تست پنلهاس امتیازات خوب و عالی گرفته پس بدون شک یکی از بهترین پنلهای بازار هست ولی اگر در قیاس با پنلهای دیگه بخواین مقایسه کنید اونوقت ممکنه چیزای بهتری هم گیر بیاد...
بعضی موارد ممکنه در لحظه اول به چشم بیاد ولی بعضی چیزا هست که فقط با گذشت زمان و با تغییر محتویات مورد نمایش ممکنه به چشم شخص بیاد مثلا دقت رنگ اکثر پنلهای امروزی در حد قابل قبولی هست و تفاوت بین پنلها از این نظر خیلی کم هست مگر اینکه پنلی واقعا خیلی مشکل داشته باشه بعضی دیگه از مسائل مثل عدم یکنواختی شدت نور در سطح پنل فقط در محیطهای تاریک و کم نور و زمانی که یه صحنه تاریک مثلا در شب داره اتفاق میوفته ممکنه قابل حس کردن باشه ....
بله اما در کل موقع خرید آدم نمیتونه واقعا اون چیزی که توی نت دیده و پسندیده رو بگیره چون یا نیست (مثل اکثر پاناسونیک ها که من خیلی خوشم میاد) یا اگرم هست قیمتش اونقدر غیر منطقیه که آدم باید ازش صرف نظر کنه.
اما منظور من از سوالی که پرسیدم و گفتم تفاوت داره یا نه این بود که مثلا تفاوت 50S10 با 50V10 واقعا اونقدر هست که آدم 1ملیون اضافه بده.یعنی عملا موقع استفاده به چشم میاد؟؟؟ خیلی مواقع در سایت ها در مورد بعضی چیزها اونقدر مو شکافانه بحث میشه که برای آدم واقعا بزرگ میشه موارد.اما در استفاده های خانگی و مهمتر از اون در ایران خیلی فرق می کنه...
تفاوت بین این پنلها بیشتر روی تصاویر HD هست اسم این پنلها هم HDTV هست دوست عزیز اگر کسی بخواد خودشو محدود به ایران بکنه خریدن تلویزیون CRT زیر 29 اینچ هم به نظر من کافی هست ولی اگر کسی میخواد پنلی بخره که به قولی "Future Proof" باشه و در آینده بشه ازش استفاده کرد و به اندازه پولی که بابتش داده ازش لذت ببره باید بره به سمت محتویات HD اگر فکر میکنید در حال حاضر این محتویات برای شما جذاب نیستن و یا دسترسی بهشون براتون سخت هست بهتره فعلا یه پنل ارزون قیمت بخرید و پولتون رو برای آینده و یه خرید بهتر ذخیره کنید...نقل قول:
سلام. من بیشتر مطالب رو در مورد LCD , PLASMA خوندم. آخر به نتیجه منطقی نرسیدم. این طور که متوجه شدم تا قیمت 1500 دو گزینه LCD B670 SAMSUNG , PLASMA G10 PANASONIC گزینه های خوبی هستند. می خواستم برای رفع ابهام به سوالاتم جواب بدید.ممنون می شم.
1.در یکی از پست ها خوندم که PLASMA از فاصله نزدیک نقطه های ریز دیده می شه که به خاطر خاموش روشن شدن پیکسل هاست. واقعیت داره؟ خیلی تو ذوق می زنه؟
2. با توجه به کاربری بیش از 80 درصد تلویزیون و 15 درصدی ماهواره و 5 درصدی فیلم کدام گزینه را پیشنهاد می کنید؟
3. با توجه به تماشای بیش از حد فوتبال و مشکل جا موندن تصویر در سرعت های بالا در LCD هنوز این مشکل در B670 وجود داره؟
4. از یکی از دوستان شنیدم که در 40 اینچ سامسونگ تصاویر پهن نشون داده می شه. صحت داره؟
5. UP SCALING کدام قویتره؟ با توجه به اینکه اکثر استفاده من از تصاویر SD است.؟
6. USB G10 چه فرمت هایی رو می شناسه؟
7. این طور که فهمیدم G10 تصویر در تصویر نداره
تو رو خدا راهنماییم کنید .چون واقعا گیج شدم.
من دیروز جمهوری بودم نه C630 بود نه C650 نمیدونم دوستان کجا دیدن، البته بانه اومده ولی سام نیورده هنوز.