خوشم میاد خوب تاپیکارو داغ می کنم :31:
نقل قول:
وحيد يعني مس افكت 2 به زبان قوي نيز نداره ؟!!!
هيچ بازي مطمئن باش ديگه تو اين زمان فقط بكش و برو جلوي خالي نست .. :دي
كلا بازي هاي rpg به زبان قوي نياز دارند . درسته يه نفر كه زبانش خيلي هم خوب نباشه ميتونه بازي كنه ولي نميتونه درست از بازيش لذت ببره .. مثلا حتي يكدفعه كه ميخواد ديالوگ كاراكترش رو انتخاب كنه شايد نفهمه چه گزينه هايي داره .. براي همين شانسي مثلا انتخاب كنه ... بعد كل داستان ديگه براش تغيير كنه .. :دي
همين مثال هايي هم كه زدي به زبان نياز دارند .. البته بگم كه اين به اصطلاح مشكلي كه ما داريم بهش اشاره ميكنيم فقط در كشور ما مشكل ميشه گفت بهش .. يعني خيلي حتي از مردم دنيا اصلا مشكي با اين موضوع ندارن :دي پس بهتره زبانمون رو تقويت كنيم :دي
چرا . مس افکت 2 برای اینکه بتونی داستانشو خیلی عالی بفهمی به زبان خوب نیاز داره ولی بازیش به یه صورتیه که انتخاب هاش تا حدودی مشخصه و خیلی پیچیده نیست....
تو تا اونو کلهم بازی نکردی نمی تونی در موردش قضاوت کنی! : دی
البته نگاه کن عزیز من مگه بازی های سبکای دیگه برای اینکه داستانشون رو قشنگ بفهمی نیاز به زبان قوی ندارن؟! برای اونا هم این قضیه هست. من اشاره کردم که rpg کلا چند دسته داره یه سری ها رو همه می تونن برن ولی یه سری ها پیچیده هستن و هر کسی نمی تونه بره نمونمش بازی خیلی عمیقی مثل دراگون ایج...
پس زبان خوب برای فهمیدن داستان بازی ها فقط مربوط به این سبک نمیشه...
نقل قول:
قسمت دوم حرف هات : :دي
اولا عليرضا جان نظر شخصي رو گفت :دي
دوما اين نمره كه تو ميگي هم اشتباهه ..
مثلا يكي از سري بازي هاي زلدا كه حدود 7 - 8 سال پيش عرضه شده تو گيم رنكينگ الان جزو بازي هاي اول محسوب ميشه از نظر اورال ... ولي مثلا نسخ ههاي بعدش كه از نانچژوك و حسگر نينتندو استفاده ميشد كرد .. امتيازات پايين تري گرفتن ولي بازي هاش خيلي بهتر بودن و هوادارا بيشتر خوششون اومده .. نمره بيشتر به سطح بازي توي زمان عرضه ي خودش بر ميگرده ... و نميشه بازي هاي چند سال رو با هم مقايسه كرد .. به جز مواردي :دي
اگه نمی گفتی اصلا نمی دونستم نظر شخصیه : دی
می دونم نظر شخصیه منم به بازی های دیگه اون کاری ندارم ولی چون خودش از طرفداران این بازیه برام این عجیب بود
بعدشم عزیز من مگه فقط به امتیاز اشاره کردم؟! من به طور کلی دارم می گم. RE کلاسیک با اینی که ما دیدیم خیلی فرق داشتش. بازی بیشتر اکشن شده بود و آدم حس ترس رو در این باز نمی دید. تازه یه سری جاهاش مثل سوار شدن زامبی ها روی موتور خنده دار هم بود! : دی
نقل قول:
تو اگه چلسی از یه تیم 8 تا گل بخوره دیگه طرفدارش نیستی ؟ (شوخی)
بازی درسته که در حد بازیهای روز خودش نبود ولی من با همون حال و هوای RE4 بازی کردم . ضمن اینکه داستان بازی هم همون حال و هوای داستانهای EVIL های قبل رو داشت .
تازه من با داداشم 2 تایی بازی کردیم که لذت بازی رو بیشتر می کرد .
نه راضی نکردن بازی دلیل بر این نیست که من دیگه طرفدارش نباشم
ولی بحث من اینه که باید قبول کرد RE5 نسبت به شماره های قبلیش حساب کنید یکمی نا امید کننده بود و اون خصوصیت سری RE رو نداشت....
به عنوان یه بازی اکشن خیلی خوب حساب میشه ولی به عنوان بازی ترسناک در نظر بگیرید به هیچ وجه اون خصوصیاتی که باید داشته باشه رو نداشت