برای منم نمیاد. راستی از کجا باید بفهمیم که معدلو چجوری توی رتبه تاثیر دادن؟نقل قول:
Printable View
برای منم نمیاد. راستی از کجا باید بفهمیم که معدلو چجوری توی رتبه تاثیر دادن؟نقل قول:
برای اینکه دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه متن دقیق دفترچه رو بدون دخل و تصرف اینجا مینویسم و بعدش توضیح میدم که چرا این کار رو میکنننقل قول:
چرا ؟ دلیل میشه بگید ؟
دلیل :از چند سال پیش (خیلی ساله ولی دقیق نمیدونم از کی) وقتی مسئولین اموزش و پرورش ما دیدن که توانای توزیع عادلانه ی امکانات در تمام نقاط کشور رو ندارن اومدن بجاش مناطق کشور رو از لحاظ محرومیت (شایدم از لحاظ دارا بودن) به سه منطقه ی 1و 2 و 3 تقسیم کردننقل قول:
استفاده کنندگان از سهمیه ی مناطق 2 و3 (بر اساس ضوابط مربوط به تقسیم بندی سهمیه ها) علاوه بر تعهدات شرعی و اخلاقی که به عهده دارند به دلیل امتیازاتی که در پذیرش سهمیه ای از ان برخوردار شده اند , باید متعهد شوند که ...
منطقه ی 1: مراکز استان و شهرهای بزرگ
منطقه ی 2 : شهرهای کوچک و شهرک های بزرگ
منطقه ی 3 :شهرهای خیلی کوچک و روستاها (بعلاوه ی کسانی که در خارج از کشور زندگی میکردن!!!!)
بعد از اون هرکسی در هر منطقه ای که بود دارای یه سری امتیازات میشد
فرض کنید کارنامه ی یه نفر رو با سه معیار مختلف تصحیح کنن
اگر با معیار اول نمرش 5000 بشه با معیار دوم 5700 و با معیار سوم 6600 میشه
بازم میگی چقدر ظلمه برای منطقه سه ای ها ؟نقل قول:
چقدر ظلمه واسه منطقه سه ای ها !
کافی برید دانشگاه شریف و امیرکبیر ببینید هر سال چند نفر از این منطقه 3 ای ها بخاطر اینکه تواناییش رو ندارن بعد از چند ترم مشروط شدن اخراج میشن
ميتونم كارشناسي برق قبول بشم.؟.شبانه..روزانه..هر جا كه باشه.
ادب33
عربي62
ديني40
زبان32
رياضي28
فيزيك58
شيمي 39
رتبه6900
اين حرفا ديگه سودي نداره..چه حق باشه چه نباشه..منم چند مورد داشتم..كه شوكه شدم...اما احتمالا رو جلسه اشتباه زدم...يا اصلا يادم رفته وارد كنم....نقل قول:
مثلا كف شيميم 54 بوده كه شده 39
كف زبانم75 بوده شده 32....الان من دقيقا نميدونم زبان چيزي سرم ميشه يا نه!!!!
الان دچار يه ورشكستگيه خودشناسي شدم..
تائید میشه :41::19::13:نقل قول:
من 324 منطقه 2
ميخوام اعتراض بزنم ولي قسمت پاسخگويي سنجش كه فرمي نيستتتت
ميشه داروي تهران يابهشتي بقبولم؟!
نقل قول:این دو تانظر رو بذاری کنار هم اصلا با هم نمیخونه ! اما یکی دو از بچه های این جا رو که دیدم مال منطقه 3 هستن رتبه های منطقه 3 با رتبه های کشوری خیلی تفاوت داشت ( خیلی زیاد !!! :18: ) در ضمن من تو ابادان زندگی می کنم و سهمیه ی ایثارگری و ... هم ندارم :46:نقل قول:
حالا مثلا من رتبه ام باید چند بشه که نفت این جا قبول بشم ؟
اره مال من چن تا درس تا10 درصد فرق داشت صبر كن پاسخنامه ها كه اومد اعتراض بزنينقل قول:
كسايي كه توي شهرستان هستن هم حق درس خوندن توي دانشگاهاي خوبو دارن!:19: پارسال يكي از بچه هاي ما با رتبه 32 منطقه 2 پزشكي تهران نياورد بخاطر همين بومي سازي!:41:نقل قول:
مال منم ميشه بگين 324 منطقه 2 450 زيرگروه 2 530 زيرگروه 1 دانشگاهاي تهران چي ميشم بوم تهرانم نيستمنقل قول: