منظورت 238 تومان هست دیگهنقل قول:
Printable View
منظورت 238 تومان هست دیگهنقل قول:
من با گارانتی اتصالات گرفتم268
کیبرد QWERTY این گوشی میشه با لمس دست تایپ کرد یعنی راحته ؟؟ خطا در هنگام تایپ نداره ؟؟
یکی لطف کنه یه عکس از این حالت کیبوردش بزاره ممنون میشم ....:11:
بله دوست عزيز / شرمنده /238 تومن بدون گارانتينقل قول:
سلام بر همه من امروز یه گوشی 5530 نوکیا خریدم وقتی که با قلم روی صفحه میزدم دو تا گزینه داشت یعنی option-exit که با زدن اپشن هیچ عکس العملی از گوشی انجام نمی شد و صفحه کلا سیاه می شد ایا این به خاطر شارژه؟من الان ساعت 1 بعدازظهر به شارژ زدم
1-ایا قبل از شارژ چونکه صفحه بالا نمی اومد علتش شارژ بوده و الان مشکلی پیش نمیاد؟
2-من میخوام تا 7 ساعت تو شارژ بزارم موردی داره؟
3- من مبتدی هستم و اولین گوشی با امکاناتی بوده که دوست داشتم موقه شارژ ,شارز گرم میشه ایا عادیه؟
اگه سوالام بچه گانه هست به بزرگی تون ببخشید
نقل قول:
کیبرد QWERTY این گوشی میشه با لمس دست تایپ کرد یعنی راحته ؟؟ خطا در هنگام تایپ نداره ؟؟
الان 3 ساعته شارژ هست من یکم دست کاریش کردم به نظرتون تموم شده چونکه من نمی دونستم باید از حالت قفل در بیاد ایراد نداره که دارم باهاش کار می کنم
راستی گوشی من الس ام اس فارسی نمی فرسته نمیشه کاریش کرد فقط زبانهای عربی فرانسوی پرتقالی و انگلیسی داره چی کار کنم؟
اگه تا حالا لمسی نداشتی یه کم اولاش سخته ، ولی یه چند روز بعد واقعا ازش لذت می بری ، من که راضیمنقل قول:
خطام از 20 تا حرف شاید 2تا3
موفق باشید
موقع استفاده از كي برد مجازيش اگه انگشتاتون ظرافت كمي داشته باشه مشكلي پيش نمياد ولي من كه با قلم خيلي راحت ترم! علاوه بر كي برد QWETY كيبرد اصلي گوشي براي تايپ اس ام اس در حالت غير متعادل خيلي راحت تره!نقل قول:
-------------------------------------------------------------
اقاي worldm عزيز تبريك ميگم/ انصافا گوشي خوبي خريدين! مطمئن باشين تمام امكانات يه گوشي تاپ رو داره و از استفاده ش لذت ميبرين
گوشيتون هيچ مشكلي نداره! در مورد سياه بودن صفحه هم احتمالا الان مشكلتون حل شده و قفل فيزيكي صفحه رو پيدا كردين:31:
7 ساعت sharj اوليه عاليه / گرم شدن اداپتور هم عاديه نگران نباشيد
عابدجان قربانت ممنون واقعا که گوشی عالیه همون طوری که گفتی قفل فییکی رو پیدا کردم کار کرن باهاش هم خیلی راحته راستی کجا میشه دیکشنری انگلیسی به فارسی خوب پیدا کرد خودش فقط انگلیسی داره.