بچه ها با این اوصاف که میگین نقشه کوچیکه و گرافیک مشکل داشت و خیلی چیزا مثل قدیم هست بازم امکان داره که این نسخه اصلی نباشه و همون نیمه اول 2010 نسخه کامل بیاد ؟!!:13:
Printable View
بچه ها با این اوصاف که میگین نقشه کوچیکه و گرافیک مشکل داشت و خیلی چیزا مثل قدیم هست بازم امکان داره که این نسخه اصلی نباشه و همون نیمه اول 2010 نسخه کامل بیاد ؟!!:13:
سلامنقل قول:
بچه ها با این اوصاف که میگین نقشه کوچیکه و گرافیک مشکل داشت و خیلی چیزا مثل قدیم هست بازم امکان داره که این نسخه اصلی نباشه و همون نیمه اول 2010 نسخه کامل بیاد ؟!!
تویه سایت یک خبر جدید امد
5 نوامبر تاریخ انتشار بازی برای برای کشور های آلمان ، اتریش و سوئیس نوشته که برای فروش اماده است
نوشته که بازی در دو نسخه انتشار یافته
1- نسخه استاندارد (limited special edition)
2- نسخه محدود و خاص(limited special edition)
نوشته در نسخه ویژه( فکر کنم منظورش limited special edition است) جعبه فلزی همرا موضاعات اضافه و ( و خنک کنند البته گوگل اینطوری ترجمه کرده) و نقشه a3 از منطقه وجود دارد
ور در اخر سر هم نوشته تاریخ انتشار بازی برای امریکا و انگلستان و سایر کشور ها q1 2010 اعلام شده
و پایان مطالب هم لینک فروش نسخه ها رو داد
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - Special Edition 36uer
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat 26 uer
لینک پست منبع
[HTML]http://cop.stalker-game.com/?page=where_to_buy[/HTML]
دوستان قضيه اين بازي چيه؟؟
كلا بايد چيكار كنيم؟؟
من هرجا ميرم راديواكتيوه، ميميرم.
ميشه يه توضيح كلي درباره نحوه بازي به من بديد.
خب محیط بازی با توجه به قسمت یک اون به دلیل مباران شیمیای و رادیاکتیویته باعث شد که
همه جا شیمیای بشه و نمیشه هر جا که خواستی بری چون مسموم میشی..
بیشتر با توجه به نقشه و اطلاعاتی که از روی نقشه هستش به بازی ادامه میدی..
خوب نسخه بخشی دیگر از اروپا هم اومد که شامل آلمان و 2 کشور دیگه هم می شد .. ظاهرا اون نسخه از نظری گرافیکی کامل هست و با کارتهای 5870 از شرکت ATI کاملا سازگاره و بالاترین گرافیک رو ارائه داده ولی بقیه مراحل بازی همین هست ! به نظر من تا نسخه انگلیسی باید صبر کرد .. چون این نسخه ای که ما بازی کردیم ترجمه یه شخص مجزا از شرکت سازنده بود !نقل قول:
من اصلا نمیدونم باید تو بازی چیکار کنم.
همون اول بازی که میرسم به یه برجک که یه یارو اون بالا نشسته. باید چیکار کنم؟
help the outpost??
یه توضیح کوچیکی اگه بدید ممنون میشم.
نقشه رو به روته. کاری نداره که.
هرجا علامت میده باید بری.
یه دیکشنری جلوت باشه ماموریتت رو متوجه میشی.
بنچمارک کارت گرافیک 5870 در ورژن DirectX 10.1 و DirectX 11
> جالب اینجاست بازی در حالت DirectX 11 فریم بالاتری از حالت DirectX 10.1 میده! اما وقتی ویژگی Tessellation در حالت DirectX 11 فعال میشه شاهد افت فریم زیادی هستیم.
نقل قول:
کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,699424/Stalker-Call-of-Pripyat-DirectX-11-vs-DirectX-10/Practice/
ممنون خیلی جالبه !!:27:نقل قول:
خدا کنه این نسخه ای که می خوان واسه کل دنیا بدن اینقدر آش و لاش نباشه و طنز بازی در نیاره !!:27:
─────────────────────
بچه ها ببینید انگار بلادساکر شیکمش درد میکنه !!کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,699424/Stalker-Call-of-Pripyat-DirectX-11-vs-DirectX-10/Practice/&menu=browser&mode=article&image_id=1216754&article_id=699424&page=1
قابلیت مریض شدن هم توی بازی انگار تعبیه شده اونم واسه مانستر ها !!:27:
کاملاً درسته.نقل قول:
همیشه باس یه دیکشنری داشته باشیم تا هم ماموریت رو خوب انجام بدیم هم بازی رو به خوبی متوجه بشیم.