بچه ها آبان هم تموم شد . آلبوم نیومد
توی این هفته هم چون آلبوم فرزاد میخواد بیاد احتمالا خبری از آلبوم سلطان نیست
Printable View
بچه ها آبان هم تموم شد . آلبوم نیومد
توی این هفته هم چون آلبوم فرزاد میخواد بیاد احتمالا خبری از آلبوم سلطان نیست
من گفتم كه اگه تا اخر ابان بياد اسممو ميذارم غضنفر:27:نقل قول:
رمز شب آمد...
خبرهای تکمیلی به زودی
خبر خوش برای طرفداران رضا صادقی؛
مستند «رمز شب» منتشر شد
موسیقی ما- مینا آتشی: مستند «رمز شب» به کارگردانی مصطفی منصوريار، دیروز در شهرستانها منتشر و امروز در تهران عرضه خواهد شد.
بنابرگزارش خبرنگار «موسيقی ما»، مستند «رمز شب» که مقاطعی از چهار سال زندگی رضا صادقی را پوشش داده و دارای لوکیشنهای مختلف و متفاوتی از این هنرمند موسيقی پاپ ايران است، به تکههایی از اجراهایش، نوحهخوانیهایش، و... در اين فيلم پرداخته شده است.
«رمز شب» که به تهیهکنندگی مصطفی منصوریار، کارگردان کلیپساز تهیه و تدارک دیده شده است روز گذشته در شهرستانها و امروز در تهران منتشر شد. البته قرار بود که این فیلم مستند مدتی بعد از انتشار آلبوم جدید رضا صادقی به نام «یکی بود، یکی نبود» انتشار یابد، اما بنابر دلایلی نامعلوم این فیلم امروز منتشر شد.
لازم به ذکر است که این فیلم مستند توسط موسسه فرهنگی هنری پارسیان انتشار و عرضه شده و همچنین شب گذشته رضا صادقی اجرای مشترکی را در سالن همایشهای برج میلاد به همراه بهنام ابطحی داشت که با استقبال ویژهای روبهرو شد.
به گزارش اخبار موسيقي ايران آلبوم يكي بود يكي نبود رضا صادقي و آلبوم شانس از فرزاد فرزين از صبح امروز در سراسر ايران منتشر گرديده است.
در مورد البوم شانس بايد گفت كه : نام این البوم سرانجام پس از "یادگاری" و چند اسم دیگر به "شانس" تغییر پیدا کرد. طبق معمول کارهای فرزاد فرزین ، فضای این البوم متفاوت از آلبوم های قبلی می باشد. این آلبوم شامل 10 قطعه از ترانه سرایانی چون یغما گلرویی ، حامد هاکان ، علی مهرگان ، مریم اسدی ، مرجان نوری نژاد ، روزبه بمانی و شخص فرزاد فرزین می باشد.فرزاد فرزین ، پدرام کشتکار و حامد هاکان آهنگسازان این آلبوم خواهند بود. تنظیم کنندگان نیز فرزاد فرزین ، نوید سپهر ، مهران خلیلی و پدرام کشتکار هستند.
آلبوم رضا صادقي هم بعد از تغيير نام هاي چقدر سخته است و نه به تو مدیونم به نام<<يكي بود يكي نبود>> تغيير نمود و با همين نام وارد بازار گرديد.
آلبوم يكي بود يكي نبود داراي 16 قطعه مي باشد و از طريق شركت ايران گام منتشر گرديده است.
منبع : اخبار موسيقي ايران
کسی گرفته آلبوم رو ؟!
آلبوم رو کسی گرفته یا نه؟ تا بخواد اینجا برسه یه 1 هفته ای طول میکشه..
اگه خبر اومدن آلبوم راست باشه باید بهت بگیم غضنفر :دینقل قول:
من گفتم كه اگه تا اخر ابان بياد اسممو ميذارم غضنفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکای دانلود کیفیت 320 پس کو ؟ :31:
آقا قول میدم نسخه اصلشو بخرم ولی تا برسه اینجا یکی دو هفته گذشته :8:
لینک سایت این منبع رو میشه بهم بدین؟نقل قول:
منبع : اخبار موسيقي ايران
نقل قول:شاد باشی:40:کد:http://www.iranmusicnews.net/component/content/article/37-1387-12-27-07-59-21/370-1388-08-30-11-12-34.html