هاردم سیگیت هستنقل قول:
500 گیگ
Printable View
هاردم سیگیت هستنقل قول:
500 گیگ
چی شد دوستان ؟؟؟
والا من که اصلا در مورد سیگیت و مشکل شما چیزی نمی دونم...فعلا USB-to-TTL من تست نمیشه ..نمی دونم چرا..از اون 12500 تومانی هم گرفتم...فعلا خودم دارم سروکله کی زنم.....نقل قول:
ولی تا شب یکی فک کنم باشه که جواب بده...یه خورده صبر داشته باش...منه بیچاره دو هفته هست الافم....اگه اطلاعاتم بپره باید دوباره به دنیا بیام از اول زندگیمو شروع کنم....!!! تما پروژه های خودم و مردم این تو هست ... تحقیقات چندین ساله!!! کل زندگیم....!! خلاصه لعنت به سیگیت ....!!!
اگه اشتباه نکنم تو سیگیت باید سیمهای rx و tx رو مستقیم وصل میکردی یعنی rx به rx و tx به txنقل قول:
اگه طبق پی دی اف ها برین جلو فکر نکنم مشکلی باشه دیگه
یعنی چی تست نمیشه؟نقل قول:
نهنقل قول:
یعنی واسه احتمال همینم جابه جا کردم سیمها را ولی به محض اینکه می زنم سیم ها را فلش می زنه
می گم به نظرتون سیم "زمین" را هم وصل کنم ؟؟
به تبدیل بزنم ؟؟
به زمین بزنم ؟؟
سلام..منظورم همون که دو سر TX RX رو بهم وصل می کنیم.و هر چی تایپ می کنیم باید رو صفحه هایپر ببینیم....بار اول نشد..ولی بار دوم شد...ولی قطع کردم سیم رو دوباره وصل کردم بازم نشد!! یهنی یکی در میون مثه اینکه کار میکنه نمیکنه!! البته قبلش با اهم متر آزمایش می کنم که مطمئن شم اتصال بر قرار باشه بعد تست رو انجام می دم..!! یعنی احتمال اینکه شاید RX و TX خوب وصل نشده باشند نیست!!نقل قول:
حالا یه چیزی...وقتی که رایط USB-TTL به هیچی وصل نیست و دوسر TX و RX رو با اهم متر تست میکنم...انگار بهم وصل هستند. میشه همچین چیزی؟ یعنی حالا سالم هست یا خراب!!؟پس چرا یعضی وقت ها جواب می ده تست هایپر؟
من که دارم یواش یواش ازکوره در می رم.....
چقدر جالب!!! الان که دوسر RX , TX وص ل نیستند ..هرچی تو هایپر تایپ می کنم...نشون می ده...!!!:5::2:
با با این چرا راه راه کار می کنه..!!! چرا بگیر نگیر داره!!! یه بار خوبه یه بار بد؟!!!! عجب حکایتی ما داریما!!!نقل قول:
لعنت به این سیگیت...!!!حالا من از کجا بدونم موقع احیا کردن هاردم زمان خوب کارکردنش هست!؟:19:
آخه چرا TX RX راه می ده؟ حتی دستم رو هم به برد نمی زنم که نکنه اون باعث اتصال بشه ولی بازم وصل هستند......
شیطونه میگه یه فحش بد بدم به این سگیتا...!!
چند بار پشت سرهم که تست کردم گوش شیطون کر جواب داد....!! اینا فک کنم مثه این موتور هوندا ها هستند که هرچه گرمتر شه بهتر کار میکنه!!! ولی آیا باید دو سر TX and RX بهم راه بدن؟نقل قول:
یکی می تونه مال خودش رو تست کنه که من خیالم راحت شه برم سراغ سزارین هاردم؟!!!!:40: