اگر معمولی می خواین بگیرید جنریشن 2 رو بگیرید ک فول اچ دی و دی تی اس 2 کاناله رو ساپورت می کنه
ولی من خودم لایو دارم می گن سرعتش از معمولی ها بیشتره واقعا هم خوبه
Printable View
اگر معمولی می خواین بگیرید جنریشن 2 رو بگیرید ک فول اچ دی و دی تی اس 2 کاناله رو ساپورت می کنه
ولی من خودم لایو دارم می گن سرعتش از معمولی ها بیشتره واقعا هم خوبه
معمولی جنریشن 1 هم فول اچ دی هست ولی دی تی اس رو فقط میشه با دیکودر اکسترنال گوش داد.نقل قول:
منظورم از دستگاه همون پلیر بود.بله میشه این جور فایل ها رو زد رو دی وی دی و باز کرد ولی این دیگه نمیشه استاندارد دی وی دی.پلیرها هم برای خوندنش الگوریتم دی وی دی رو استفاده نمیکنن.:10:(دقیقا مثل کاری که قدیما دیتا رو رو نوارهای مغناطیسی ضبط میکردن.معلومه که این دیتا رو نمیشد با ضبط صوت معمولی خوند.)نقل قول:
نه مشکلی نداره.چیپشون هم یکیه.فقط اگه خاستی معمولی بگیری بهتره نسل 2 بگیری که ساپورت DTS داره.اگه سینمای خانگی داری میتونی نسل 1 بگیری و صدای DTS رو بدی به دیکودر سینمای خانگی.ولی در کل نسل 2 بهتره.نقل قول:
ببخشید این رو می پرسم از کجا میشه فهمید جنریشن 1 هست یا 2؟ روی جعبش میزنه؟ چون من شهرستانم احتمالا از اینترنت بخرم پس باید قبلش با فروشگاه تماس بگیرم و بپرسم؟نقل قول:
ای بابا چرا اینجا به جای جواب دادن به سوالها فقط باهم بحث و سفسطه میکنن بعضی دوستان.
آخه یکی جواب منو بده که چطور میشه از5تابلندگوی سینمای خانواده صد اگرفت ؟
من از خروجی HD Player با کابل HDMI به ورودی LCD زدم و از خروجی صدای LCD با کابل 2فیشه (Audio Left&Right) به ورودی سینماخانواده زدم و از AUX صدا میگیرم .، ولی فقط از 2تا اسپیکر جلو صدا دارم :41:
لصفآ Help me
WD TV Live HD Media Player با زیرنویس فارسی مشکل نداره ؟
بالاخره اون رای ها جواب داده یا نه. زیرنویس فارسی به مدل های جدید این دستگاه اضافه شده؟
حداکثر ظرفیت هارد اکسترنال که به live می خوره چنده؟
live فایل iso. هم پخش می کنه؟
بچه من هرکارمیکنم زیرنویس فارسی رو نشون نمیده.
حتی فایل srt رو با نرم افزار subtitle creator به فرمت sub تبدیل کردم اما بازم نشد :41:
ضمنا من تازه همین امروز دستگاه box office گرفتم. از کیفیت و همه چیش راضیم فقط گیر زیرنویسم :41:
چه کنم ؟
فعلا ساپورت فارسی نداره.تو سایتش نظرسنجی گذاشته (برای زیرنویس فارسی هم هست).هر کدوم بیشتر رای آورد تو فیرم ویر بعدی اصلاحش میکنن.نقل قول:
(یکی دو صفحه قبل لینک نظر سنجی رو گذاشتم.)