آقا ما شانس نداریم احتمالا یکیه ماهم بکنه چت مت :41: چون من شهرستانم خراب بشه کی حال داره بفرسته تهران برای گارانتینقل قول:
راستی بگو علی ببینم با چه کانفیگی سفارش دادی و با چه گارانتی و در اخر چند قیمت برات تمام شد؟:10:
آقا ما شانس نداریم احتمالا یکیه ماهم بکنه چت مت :41: چون من شهرستانم خراب بشه کی حال داره بفرسته تهران برای گارانتینقل قول:
راستی بگو علی ببینم با چه کانفیگی سفارش دادی و با چه گارانتی و در اخر چند قیمت برات تمام شد؟:10:
نه علی جان نصب نکردمنقل قول:
یعنی نیاز نشده
پارتیشن بندیم که خود شرکت امرتات کرده بود:10:
دوستای عزیز لطفا راهنمایی کنین .نقل قول:
9 ماه پیش اولین xps دار فروم بودیم.یادش به خیر:31:اگه این فروم و کاربرانی مثل رجیستریوزر جان و persia جان نبودن معلوم نبود الان با چه لپ تاپی اینجا پست میدادم(احتمالا سونی:2:)
خوشحالم که روز به روز داره به تعداد xps دارهای فروم اضافه میشه:10:
راستی خواستین بگیرین فقط قرمزش رو بگیرین:31:
با بالاترین کانفیگ ( اونکه 2.6 هستش نه ) در واقع یکی مونده به آخر .
گارانتی زیگورات
در اومد : 1,700,000
آقا من تمام زندگیم با الکله،برنامه هام،فیلمهام و ... .یعنی 1530 با الکل مشکل داره؟تا 1 ماه دیگه میحوام بخرم.:19:
واقعا خیلی فرق می کنن باهم که 100 تومان گرونتره سی پی یو 2.6 با 2.5 ؟ یعنی ما اشتباه کردیم 2.5 گرفتیم؟نقل قول:
ببخخشيد اگه سوالم ابتداييه.......دوستان لپ تاب dell:d830 بهتره يا m1530 xps؟؟؟؟؟؟؟؟ كدومشونو بخرم بهتره؟؟؟؟؟؟ممنون
خیر مشکلی نیست ... نسخه سالم و صحیح اش رو نصب کنید مشکلی ندارهنقل قول:
آقا من تمام زندگیم با الکله،برنامه هام،فیلمهام و ... .یعنی 1530 با الکل مشکل داره؟تا 1 ماه دیگه میحوام بخرم
دوستان اینجا بحث در مورد XPS 1530 , XPS M سریس هست نه لپ تاپ دیگه ... انجمن مشاوره خرید و فروش تشریف ببریدنقل قول:
ببخخشيد اگه سوالم ابتداييه.......دوستان لپ تاب dell:d830 بهتره يا m1530 xps؟؟؟؟؟؟؟؟ كدومشونو بخرم بهتره؟؟؟؟؟؟ممنون
ممنون
اون 2.6 ، بالای 1,900,000 هستش .نقل قول:
ارزش نداره ،
از یکی پرسیدم می گفت احتمالا اون 2.6 ، OverClock میشه که گرونتره .
منم 2.5 رو گرفتم .