اين خنده ها بعدا تبديل به گريه خواهد شد.نقل قول:
Printable View
اين خنده ها بعدا تبديل به گريه خواهد شد.نقل قول:
در سال 2008
اتلتيكو مادريد دو و نيم ميليون يورو سود كرد
خبرگزاري فارس: باشگاه اتلتيكو مادريد سال 2008 ميلادي را با دو و نيم ميليون يورو سود خالص به پايان برد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، اتلتيكو مادريد به عنوان باشگاه دوم پايتخت اسپانيا يكي از پر هوادارترين باشگاه هاي اروپايي محسوب مي شود.
اين باشگاه در دو سال گذشته شرايط بحراني وخيمي را در امر مالي و فني تحمل كرده است؛ اما با اعتماد به سرمربي و بازيكنان بومي توانست به خصوص در سال جاري موفق عمل كند.
دو و نيم ميليون يورو سود خالص براي يك باشگاه اسپانيايي مبلغ چندان زيادي نيست؛ اما با توجه به خريدهاي نجومي اين باشگاه، داشتن چنين سودي بسيار ارزشمند و قابل توجه است.
به قوله مسی خواب راحت ما به کابوس تبدیل نمیشود:5:
امسال پائین برید بالا بیایند بارسا قهرمان هست الان تنها تیمی که بعد از بارسا نشون داده شانس قهرمانی داره اینتر هست که البته اون هم معمولا کم اورده.
بایرن هم که امسال بالا اومده تا تیمهای بزرگ زنگ تفریح داشته باشند.
در کل بایرن را زیاد جدی نگیرید.:21:
عليرضا خان اينتر كه از گروهش به زور اومد بالا بعد چه جوري مدعي قهرماني هست!!!نقل قول:
امسال پائین برید بالا بیایند بارسا قهرمان هست الان تنها تیمی که بعد از بارسا نشون داده شانس قهرمانی داره اینتر هست که البته اون هم معمولا کم اورده.
زنگ تفريح:27:نقل قول:
بایرن هم که امسال بالا اومده تا تیمهای بزرگ زنگ تفریح داشته باشند.
در کل بایرن را زیاد جدی نگیرید
جمله خنده داري بود.
بايرن اين روزها يكي از اماده ترين تيمهاي اروپاست. مطمئن باش يكي از فيناليستها امسال بايرن خواهد بود.:5:
با احترام به علیرضا جان بارسایی . اینتر که همون بازی اول جلوی منچستر حذف میشه !نقل قول:
franch جان اینتر درسته با بدبختی اومد بالا اما مورینیو روی نیمکتش هست!
من که نمیتونم برای تیمی که مورینیو روی نیمکتش نشسته شانس قهرمانی قائل نشم.
نقل قول:
زنگ تفريح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله خنده داري بود.
بايرن اين روزها يكي از اماده ترين تيمهاي اروپاست. مطمئن باش يكي از فيناليستها امسال بايرن خواهد بود.
بایرن با اون همه ستاره تو لیگش زیر یک تیم دسته دومی قرار گرفته! :27:
و بعد بایرن داره تو یک لیگ به مراتب سطح پائین تر از اسپانیا،ایتالیا و انگلیس بازی میکنه که طبیعتا فشار خیلی کمی به تیم پر مهره این تیم میاد! و طبیعی که به نسبت تیمهای بزرگ دیگر با توان بیشتری به بازیهای اروپا میاد.
امسال اول بارسا و بعد لیورپول شانس اول هستند البته به خاطر مورینیو شانس اینتر را هم بالا می دونم
این را هم بگم که من تو ایتالیا عشق اث میلان هستم و از اینتر متنفرم!
اما مورینیو را مربی نمی دونم که حداقل در همین مرحله اول حذف بشه.
این شانس را حداقل برای اینتر قائلم که در جمع چهار تیم قرار بگیره.
از لیورپول :2:هم اصلا نمیشه گذشت!
معذرت می خوام که این سوال رو می پرسم اخه خدمت بودم ( 2 ماه اموزشی ) حسابی از جام اروپاه دور بودم
یکی بگه مراحل گروهی تموم شد . نشد
الان کجای کاره
بایرن مونیخ ( عشق من ) بالا اومد با کی افتاده ...........................
عزيز جان بازيهاي گروهي تمام شده و الان تيمه در يازيهاي حذفي قرار دارن. بايرن هم صعود كرده. چند صفحه قبل تاپيك رو بخون.نقل قول:
همين هوفنهايم الان يكي از اماده ترين مهاجمان اروپا رو داره(ايبسيويچ) كه حتي همين مورينيو سخت به دنبالشه. مديرش هم يكي از ميلياردرهاي كشور المان هست و بازيكنان خوبي رو در اختيار داره. پس تيم دست و پا بسته اي نيست.نقل قول:
بایرن با اون همه ستاره تو لیگش زیر یک تیم دسته دومی قرار گرفته!
ليگ سطح پايين تر:13:شما به اين ليگ كه رقابت فشرده ونزديك هست ميگي سطح پايين؟؟!!نقل قول:
و بعد بایرن داره تو یک لیگ به مراتب سطح پائین تر از اسپانیا،ایتالیا و انگلیس بازی میکنه که طبیعتا فشار خیلی کمی به تیم پر مهره این تیم میاد! و طبیعی که به نسبت تیمهای بزرگ دیگر با توان بیشتری به بازیهای اروپا میاد.
همين ليگ اسپانيا كه از همه سطحش پايينتره. شما نگاه كن الان بارسلونا با اختلاف 12 امتياز نسبت به تيم دوم جدول صدر نشينه. بعد اون وقت كجاي اين ليگ سطح بالا و جذابه:21:
يا همين ليگ ايتاليا كه الان چند ساله ديگه از جذابيت افتاده و قهرماني فقط از ان اينتر بوده و تيمهاي ديگه مثل روم هميشه به دنبال دومي بودن تا قهرماني يا همين جام حذفيش كه چهار ساله بين اينتر و روم در جريان بوده .
از همين الان ميتونم بهت بگم كه اينتر امسال هم قهرمان ايتالياست. ليگي كه قهرمانش مشخصه نه سطح بالايي داره ونه جذابيتي.
قهرمان امسال باشگاههاي اروپا قرمزهاي باوارياست.:40:نقل قول:
امسال اول بارسا و بعد لیورپول شانس اول هستند البته به خاطر مورینیو شانس اینتر را هم بالا می دونم