اي بابا....چرا مردم با باما پدر كشتگي دارن؟؟؟؟آقاي ميكرو سيستم شما ديگه چرا؟؟
اي بابا....چرا مردم با باما پدر كشتگي دارن؟؟؟؟آقاي ميكرو سيستم شما ديگه چرا؟؟
4870X2 به مادبردت ميخوره منتها بهتره يه مادبردي تهيه كني كه PCI-Express 2.0 داشته باشه. شايد با ماردبردت هم هيچ نفاوتي احساس نكنينقل قول:
530 تومن با برند Zotac اصلا هم ارزش خريد ندارهنقل قول:
خب چرا؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان !
عذر میخوام ! میخواستم لطف کنید و به سوالاتم پاسخ بدید ! راستش چون سوالاتم به قیمت شون مربوطه ! با اجازه اساتید در همین تاپیک مطرح میکنم ! اگه ایرادی بود به بزرگواری خودتون منو ببخشید چون میخوام فردا سیستم ببندم و خیلی عجله دارم !
1- میخواستم بدونم ایا تمام کارت های 4870 با مموری 512 ! از نوع GDDR5 هستند ؟ یا انواع DDR3 هم وجود داره ؟
2- کارتهای 4870 با مموری 1 گیگ از چه نوعی هستند ! DDR3 یا DDR5 ?یا هر دو نوع ؟
3 - ارزانترین 4870 با مموری 512 از هر 2 نوع ( DDR3 / DDR5 ) چنده ؟
4 - و ارزانترین 4870 با مموری 1 گیگ هم از هر دو نوع ( DDR3/ DDR5) رو میخواستم بدونم ؟
بازم از حضورتون عذر میخوام و خواهش میکنم به سوالاتم بصورت کامل پاسخ بدهید !
اگه سریعتر پاسخمو بگیرم واقعا ازتون ممنون میشم !:11:
من نمیخوام بخرم فقط قیمت خواستم اگه بخوام گرافیک بگیرم HIS HD 4850 میگیرم.نقل قول:
ddr3 نداره...همش ddr5 هستش...درضمن ارزون ترينش رو ميتوني با 320 تومن و گرونترينش رو با 385 تومن بخري البته 1gig با برند sapphire قيمت كردم 400 تومن!!
نه با فن مرجع نگیر! با 30 تومان بالاتر میتونی ICQ4 بگیری!نقل قول:
ارزانترین 4870 که من میشناسم gainward هست 310 تومن
نقل قول:خیلی ممنونم از جواب تون ! لطف کردید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگه نام برندی که 320 تومانه و اینکه از کجا میتونم تهیه ش کنم رو هم بفرمایید ! واقعا ممنون تون میشم !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]