دوست عزیر شما که گفتی firmware رو آپدیت کردی میخواستم بپرسم چه ورژنی رو ریختی باید ورژن 2.2 رو بریزی از سایت prioneerfaq.com
Printable View
دوست عزیر شما که گفتی firmware رو آپدیت کردی میخواستم بپرسم چه ورژنی رو ریختی باید ورژن 2.2 رو بریزی از سایت prioneerfaq.com
دوست عزیز شما درست میگی اگه اینطوری حساب کنی مارشال هم همه این امکانات رو داره ولی پایونیر از لحاظ کیفیت صدا و تصویر حرف اول رو میزنه و در ضما" فکر میکنم فعلا" تنها پلیری که wmv رو پخش میکنه pioneer استنقل قول:
سلام
بنظرتون بین
lg 6350
lg 5350
jvc 470
کدوم بهتره؟
نقل قول:
آخه کدوم فیلیمی تو فرمت Wmv هستش...همش DivX هستش
در ضمن در مورد اینکه کیفیت صدا و تصویرش بهتر از سامسونگ یا مارکهای دیگه است ، با سند و مدرک و ارایه لینک از یه سایت معتبر حرف بزنید.
در ضمن پایونیر Dat پخش نمکینه ولی سامسونگ میکنه..... درضمن با تکنولوژی AnyNet با LCD هاش هماهنگ میشه
راستی پایونییر ریموت کنترل جهانی داره ؟؟؟ ( سامسونگ داره ها )
بله دوست مننقل قول:
StM V2.2 27 Jan 2009 08:33
چرا راه دور میری؟؟من هم lg دارم هم pioneer .نقل قول:
در مقایسه lg هیچی نیست.....
من pioneer رو به یه آمپ وصل کردم که با 4 درجه وولوم ساختمون میلرزه و واقعا از کیفیت تصویر و شفافیت صدا لذت میبرم ولی lg در همین شرایط صدای خس دار و تصویر مات داره...البته شما تا این محصول رو در کنار دیگر برندها تست نکنید متوجه فرقشون نمیشید.ما قصدمون تبلیغ نیست چون ضینفع نیستیم و فقط میخواهیم دوستان از بهترین بهره مند شوند.
سلام
من رفتم پاساژشرکا نمایندگی فیلیپس نه 5986 داشت و نه 5995 و نه 5965 .
فقط مدل 3260 داشت که اونم میخواست به قیمت 5965 (85000) به ما بتپونه . ازش خوشم نیومد آدم چاچول بازی بود.
نمایندگی پایونیر هم رفتم آدمای باحالی بودن .بهشون میگفتم فلان چیزو ساپورت میکنه ، هی میگفتن نه!
میگفتم از رو دی وی دی سابتایتل srt رو می خونه میگفت نه! می پرسیدم اون یکی رو چی ؟ میگفت نه!
آخرش پرسیدم اصلا میخونه ؟ یکیشون گفت نه اون یکی هم گفت دی وی دی بیار برات امتحان میکنیم.
ولی در کل از صداقتشون و اینکه قیمتش رو زیاد بالا نگفت خوشم اومد. تا جایی که داشتم خر میشدم برم بگیرم!
ولی یه ندایی اومد گفت ابراهیم نرو! منم برگشتم.
حالا از شما پیشکسوتا میخوام بپرسم چیکار کنم .
تو یکی از این پستا یه دوستی نوشته بود از چابهار میتونه بفرسته . امکانش هست برای من بفرسته؟
محل سکونت؟شماره تماسمو واسط میل کردم؟نقل قول:
نمیدونم ، ولی من امتحان کردم هم رنگ زیر نویس رو میشه عوض کرد هم رنگ زمینه زیرنویس رو البته اینمنقل قول:
بگم که فقط فایلهای Srt این خاصیت رو دارن چون همونطور که میدونید زیرنویسهایی که به فیلم چسبیده شده به صورت متنی نیستند و عکس هستند پس نمیتونید تغییری درش ایجاد کنین
آقا اين مدل 3260 فرقش با 5995 چيه ؟نقل قول: