سلام به همه بالا برره اي ها
اميدوارم اين جمع گرم و صميمي همين جور گرم و گرم تر بشه
:cool:
به اميد ديدار :)
Printable View
:cool:
به اميد ديدار :)
سلام حسام خوبي؟نقل قول:
من نبودم خوب پست میدین هاااا
من هم به حامیان رویا جون(ببخشید مهرداد )بر ضد افراده اجنبی می پیوندم
ممنون از طرفداري شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر منكرش صلوات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- نه عزيز چرا دعوا ؟ من كه از قيافم معلمومه آدم منطقي هستم نه ؟؟؟
حتما مخصوصا برا تو كه امتحان داري انشاا... كه به جمع پيام نوريها بپيوندي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- (پنج شنبست فاتحه يادتون نره بخونيد
عجب مملكتي شده ! بنده خدا خودش سوال مي كنه و خودشم جواب ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهران عزيز سوال كرده بود امير پي سي كيه ؟ و بابك جان هم پاسخ فرمودند
ولي اينجا يك نكته ايي داشت و اونم اين كه امير پي سي زياد هم ديدني نيست
موافقين؟
مخصوصا اگه رنگش خاكستري باشه نه امير جان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با پژو 206 تيپ 5 تخته كني 1 ساعت و 10 دقيقه.
به به اميد آقا چه عجب يادت اومد تو اين انجمن دوستايي هم داري بابا بي خيال بيا يه سري بزن برو بچ دلشون تنگ شده اتفاقا قرار اين هفته خيلي با حال بيد مخصوصا با حضور امير پي سي مدير به قولش اسبق 4 تا انجمننقل قول:
امير جون ما هميشه تو رو همون مدير قبول داريم تازه دارم پستهات رو تو مقالات رجيستري مي خونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سلام
محمد اقبالي هستم دانشجو كارداني كامپلوتر دانشگاه آزاد با 29 واحد پاس شده در 4 ترم :puke:
بچه خيابان ميرزاآقاخان(بچه محل مخان :biggrin: خالي بستم) معروف به ممد فوت بر وزن ناصر فوت (فوت=خالي بند)
مخلص همه بچه كرماني ها هستيم :cool:
این حرفا چیه امیر جون... دیگه نزنی از این حرفا والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی دیدمت فهمیدم چرا اینقدر آرشی خرابت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما هم خراب شدیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
خوشم اومد تو هم مثل خودمی آ ب ی آب ی . . .
پاورقی:
ماشالا این تاپیک اون قدر فعاله زده رو دست تاپیک برو بچز پایتخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران...
سلام آقا محمد خوبي؟نقل قول:
سلام سلام
محمد اقبالي هستم دانشجو كارداني كامپلوتر دانشگاه آزاد با 29 واحد پاس شده در 4 ترم
بچه خيابان ميرزاآقاخان(بچه محل مخان خالي بستم) معروف به ممد فوت بر وزن ناصر فوت (فوت=خالي بند)
مخلص همه بچه كرماني ها هستيم
خوشحاليم كه دوست عزيز ديگري به جمع ما پيوست در قرار هاي آينده ان شاا... شما رو مي بينيم
100درصد+100درصد =امير پي سي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این حرفا چیه امیر جون... دیگه نزنی از این حرفا والا وقتی دیدمت فهمیدم چرا اینقدر آرشی خرابت بود ما هم خراب شدیم...
ما هم اينجا خودمون يه پا پايتختيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماشالا این تاپیک اون قدر فعاله زده رو دست تاپیک برو بچز پایتخت
با 206 200 تا پر کردی؟!نقل قول:
وقتي با كولر 200 مي چسبوني پوز اكثر ماشين ها رو ميزني چه حالي ميده!
البته اینجا پلیس بزرگراه راه انداختن که حتی لایی هم نمیتونی بکشی چه برسه به ریس بازی
من كه با پرايد 160تا رو با كولر پر كردمنقل قول:
با 206 200 تا پر کردی؟!
البته اینجا پلیس بزرگراه راه انداختن که حتی لایی هم نمیتونی بکشی چه برسه به ریس بازی
البته اينجا هم پليس راه انداختند نامحسوس جاده
اون همفته داشتم 160 تا مي رفتم از دور ديدم كه يك سمند سفيد شخصي وايستاده كنار جاده فهميدم خبريه اومدم رو 100تا ديدم سه تا آقا پليس نشستن توش دارن منو نگاه مي كنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم مثل بچه مثبتا از كنارشون رد شدم و يه معكوس و دوباره روز از نو روزي از نو
سلام مهرداد جاننقل قول:
به به اميد آقا چه عجب يادت اومد تو اين انجمن دوستايي هم داري بابا بي خيال بيا يه سري بزن برو بچ دلشون تنگ شده اتفاقا قرار اين هفته خيلي با حال بيد مخصوصا با حضور امير پي سي مدير به قولش اسبق 4 تا انجمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده
اين هفته اينقدر گرفتار بودم كه حتي كامپيوترمو كه پاورش سوخته بود رو فرصت نمي كردم ببرم براي تعويض !!
تازه وقتي كه درست شد و اومدم عكسها تونو ديدم كلي حسرت خوردم كه كاش منم بودم :sad:
انشا ا.. تو قرار هاي بعدي ببينمتون :happy: :)
سلام آقا اميد اميد خوبي؟نقل قول:
سلام مهرداد جان
شرمنده
اين هفته اينقدر گرفتار بودم كه حتي كامپيوترمو كه پاورش سوخته بود رو فرصت نمي كردم ببرم براي تعويض !!
تازه وقتي كه درست شد و اومدم عكسها تونو ديدم كلي حسرت خوردم كه كاش منم بودم
انشا ا.. تو قرار هاي بعدي ببينمتون
ما پيش خودمون گفتيم نكنه شما هم آقا حمزه بيخيال انجمن و تاپيك و رفيق و اينها شديم ولي نه مثل اينكه حرفام اثراتش رو گذاشته انشاا... تو قرار هاي بعدي من هم شما رو ببينم
خوبم اگه این اینترنت به قوله خودت دیزلی بزارهنقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55